Zotac GTX560 Ti a BSOD

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Re: Zotac GTX560 Ti a BSOD

Příspěvek od Kyselinka »

Este by som vyskusal, pridat trosku volty grafike, no nie je iste ci to pomoze. Co som cital po nete, tak jednemu pomohlo vymenit CF mostik, druhemu vymena kabla z grafiky do monitoru.
Posledna moznost je kompletne preinstalovat windows a nahodit znovu najnovsie drivre na vsetok HW. Windows mas dufam aktualizovany.
Skusal si vobec dat grafiku do druheho slotu, ako som pisal vyssie?
Popripade mas moznost vyskusat grafiku v inom PC?
Stejně by tam byl ten výstup navíc, když mám externí grafiku. Já bych právě řekl, že je to dobře, že tam není. Ale je to jen můj názor...
No to si mohol rovno zobrat P-seriu :-D
Teraz ked das grafiku na reklamacku, tak nebudes moct pouzivat PC (ovsem ak nemas nahradnu grafu) a pritom mas Z dosku. Nerozumiem naco vobec take dosky urobili.
Trunda
Začátečník
Začátečník

Re: Zotac GTX560 Ti a BSOD

Příspěvek od Trunda »

Ještě mě napadlo, že by to mohlo být něčím, co kontroluje otáčky větráčku na grafice, ale nevím zda něco takového je ... protože pokud AfterBurner zvedne otáčky, tak to ještě ani jednou nespadlo.

BIOS, ovladače na základni desku a grafiku nejnovější, Windows plně aktualizovaný...

Grafiku jsem zkoušel vydělat a znovu vrátit... do druhyho slotu jsem ji nedával.
Dnes stroj odplul za majitelem, s tím, že bude zapínat afterBurner a nechá ho běžet na pozadí. Třeba se chyba projeví časem a nějak pořádně, aby šlo zjistit čím to je. Nebo se komponenta pos**e a vyreklamuje.

Kabel se změnil z DVI na HDMI 1.4, ale pak už jsem to nezkoušel, neby čas.

Tak díky za snahu, možná mi ho po svátcích dovezou a zkusim otestovat grafiku v jinym stroji a třeba i přeinstalovat ty Windowsy.

Přeju hezky svátky
Desktop: MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB (HD403LJ), ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF).
NTB: Šasi:Compal FL90v1, CPU:Core2Duo T7500-2,2GHz/L2-4MB , RAM: 2x 1GB, HDD: Seagate Momentus 120GB, 7200rpm, SATA II, NCQ, GK:Nvidia 8600M GT 256MB.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“