Ahoj, poridil jsem si novy pocitac a ze stareho compa jsem vyjmul disk se systemem a prehodil ho do noveho PC.Cekal jsem ze normalne nabootuji preinstaluju ovladace a povalim dal.Jenze to nenastaruje.Zkousel jsem i nouzovy rezim a nic.Pocitac se zrestartuje a nepusti me ani uz do setupu.Jen to vypise disky ktere mam pripojene a skoci to hned na vyber systemu.
Nevedel jsem do jake sekce toto dat a nevim jake potrebne info mam k tomu jeste dopsat, tak me dystak prosim nasmerujte.Budu rad za kazdou radu.
Premyslel jsem take, ze disk jednoduse zformatuju a nainstaluju system znova.Ale nova deska ma jen jeden IDE konektor a mechaniku uz tam nepripojim.Hadam ze disk a mechanika na jednom kabelu asi nepude.A nemam bohuzel ani instalacni CD operacniho systemu.
Nabotovaní OS v jiném počítači
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Showlee
- Nováček
-
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nabotovaní OS v jiném počítači
1) napiš konfigurace obou počítačů.
2) nejspíš to bude tím, že došlo k velké změně v chipu ovládajícím disky (například AMD->Intel)
3) disk a mechanika na jednom IDE kabelu fungovat budou
4) co to je za operační systém?
5) instalační CD je základ
2) nejspíš to bude tím, že došlo k velké změně v chipu ovládajícím disky (například AMD->Intel)
3) disk a mechanika na jednom IDE kabelu fungovat budou
4) co to je za operační systém?
5) instalační CD je základ
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Showlee
- Nováček
-
Nova deska ASUS p8h67-M pro, novou desku tedkom napsat nemuzu pac everesta mam na jinym disku mam to tady tedkom provizorne.Ale snad to nebude potreba.
Na jinym foru taky rikali ze to bude IDE radicem a poslali mi toto http://support.microsoft.com/kb/314082/cs
Podele toho jsem postupoval, ale nepodarilo se mi sloucit reg soubor.Napsalo mito ze to neni skript registru, a ze lze importovat pouze binarni soubory... A ja nevim co stim
OS XP SP3
Na jinym foru taky rikali ze to bude IDE radicem a poslali mi toto http://support.microsoft.com/kb/314082/cs
Podele toho jsem postupoval, ale nepodarilo se mi sloucit reg soubor.Napsalo mito ze to neni skript registru, a ze lze importovat pouze binarni soubory... A ja nevim co stim
OS XP SP3
- Showlee
- Nováček
-
Povedlo se uz System nabootoval.Nefunguje mi ale USB myska Do toho SETUPU uz jsem se taky dostal tim DELETE (F1 to nabidne pri nejakym erroru).V setupu mi ta myska ale funguje!!!
- Showlee
- Nováček
-
Tak uz to mam vsechno, slape to paradne.Jedine co mi vadi je ze obraz je takovy trochu rozmazany, de to videt nejvice na popiskach ikon na plose.Projel jsem nastaveni grafiky a monitoru a vse se zda byt optimalne nastavene