mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?

Příspěvek od jano101 »

poradí mi niekto ??? zamrzne mi firefox ver 11 tak že ju musím kilnúť

mám verziu firefoxu 11 čiže poslednú všetko OK
včera som odinštalovával 3 alebo 4 strihacie programy lebo používam len jeden všetko som prečistil ale začal som badať a preto usudzujem že by to mohlo mať súvis že ak idem napríklad na : http://www.cas.sk a tie videá čo su z tIVi akonáhle ich začne načítať tak to zamrzne. robí to len tam !!! youtube funguje neviem v čom sú kodované aký formát

ak prídem do správca úloh tak je to plugin-kontainer.exe ten treba alebo celý firefox kilnut

urobil som:
reinštal firefoxu-nepomohlo
vymazanie C:\Users\užívatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles -nepomohlo
reinstal flashplayeru-nepomohlo
vyčistenie pc od firefoxu-nepomohlo

google chrome OK
internet explorer OK
len firefox na stránke http://www.cas.sk neviem v čom sú tie videá ale proste sek a koniec !!! keby som aspoň vedel smer čo mám preinštalovať kde hľadať chybu

PS ak úplne odinštalujem firefox a znova ho nainštalujem a idem do doplnkov tak nechápem jak je to možné že doplnky sú stále tam a dokonca sa nedajú odinštalovať
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Re: mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?

Příspěvek od Kyselinka »

Toto mi robilo, ked som dal flash player v11, tak som ho odinstaloval a dal som spat flash player v9. Od vtedy nic :wink:
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jano101 »

lenže jak som písal chrome beží aj internet explorer usudzujem že problém by bol aj tam -ale nie je (sere ma to !!!)
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

No ja pouzivam iba firefox, takze neviem povedat, ci mi to robilo aj v inom browseri. Jednoducho som downgradol plugin a nemam problem.
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jano101 »

ešte by ma zaujímalo ako sa ti to podarilo z 11 ísť na 9 neni tam nejaké blokovanie že ta nepustí nainštalovať menšiu verziu ?
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Mě to dělá poslední rok furt. Plugin container zamrzá a zamrzá. Nepomohl reinstal firefoxu a flashe (včetně vyčištění registrů).. Nějákej mindfuck, co mě buzeruje 10x denně..
Wannabe dickface... :]
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

jano101 píše:ešte by ma zaujímalo ako sa ti to podarilo z 11 ísť na 9 neni tam nejaké blokovanie že ta nepustí nainštalovať menšiu verziu ?
Najprv som odinstaloval v11 a az potom nainstaloval v9
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

HentaiRush píše:Mě to dělá poslední rok furt. Plugin container zamrzá a zamrzá. Nepomohl reinstal firefoxu a flashe (včetně vyčištění registrů).. Nějákej mindfuck, co mě buzeruje 10x denně..
vypozoroval jsem,ze tenhle problem se tyka jen 32bit windows,na 64 nezamrza nic a vse funguje (teda az na youtube a flash videa,obcas jsou zeleny - na to zase pomaha vypnuti HW akcelerace)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jano101 »

doplnujem môj problém ako som ho napísal trval cca 1 týždeň a bez toho aby som čokolvek robil opravilo sa to - usudzujem či to nebola chyba na tej stránke lebo už to behá normálne
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“