Zdravím zajímal by mě Váš názor mám notebook FS V3205 který už funguje 5 let potřebuji ho na programovaní mikročipů tam kde není elektřina. Jakou by jste zvolili baterii s ohledem jakou životnost může mít ten notebook
1.
http://www.ebay.com/itm/New-Fujitsu-Ami ... 27b0697d0c
2.
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Battery ... 2198wt_886
Dá se u té druhé věřit že jde skutečně o originální baterii ?
Baterie z Ebay
Moderátor: Don
- Ali.g.i
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Baterie z Ebay
povim ti to takhle - z velkou pravdepodobnosti nebude ani jedna z tech baterii original. na e-bayi (a nejen tam) totiz na originalni baterii prakticky nenarazis. vsichni prodejci maji sice v popisech "Genuine" a "Brand new" a "Original", ale ve skutecnosti se jedna o fake.
co s tyce zivotnosti notebooku, tak tam to vidim na "zimu zivota"
. tyhle FSC-cka nebyly nijak spolehlivy a 5 let je na ne tak akorat. spis nez baterii bych resil jaky jiny book bych si mel koupit..
co s tyce zivotnosti notebooku, tak tam to vidim na "zimu zivota"
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Muze chcipnout za tyden nebo i par let jeste fungovat. Risknul bych bud tu levnejsi nebo sel do Whitenergy z ceskeho obchodu (skladem vypada na Alfa.cz), kde by byla i moznost vraceni v pripade problemu.
U tech baterii z eBay pripocti k cene minimalne 20% DPH
U tech baterii z eBay pripocti k cene minimalne 20% DPH
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Ali.g.i
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak díky za rady nevím teď mi dorazila zásilka s cenou 50 dolaru a nic jsem neplatil. Tak nevím jak moc to kontrolují. Asi to risknu vzít za těch 30dolaru
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Projit to samozrejme muze, ale je dobre s DPH pocitat a pripadne se pak radovat z usetrenych penez, nez zjistit, ze jsem si to mohl za stejnou cenu koupit v CR a mit to i se zarukou 
Limit je 22€, hrubym prepoctem (19 za $, 25 €) cca 29$, takze i ta levnejsi je tesne nad.
Limit je 22€, hrubym prepoctem (19 za $, 25 €) cca 29$, takze i ta levnejsi je tesne nad.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- maTTew
- Žlutá karta Bazar

-
ani jedna asi nebude originál, raději bych koupil tu v čr dražší, ale kvalitnější