...zaostalost a chorá mysl vládne BF3
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Vizi
- Začátečník

Re: Battlefield 3
Co mě nejvíce sere na BF3 je přístup tzv. adminů serveru k hráčům. Retardace je zde častý jev a takovým vlastníkům by se měl zakázat vůbec nějaký server provozovat. Idiotské myšlení na úrovní zaostalých jedinců je opravdu nekonečné. Ono co si budu namlouvat je to tak u všech podobných her a debilita ze světa opravdu jen tak nezmizí.
Když vás admin vyhodí za to, že útočíte na jejich base, ovšem oni nejsou schopni se z té základny vůbec vyškrábat a kempí si metr krát metr, raději server smazat a už nikdy se tam nevracet pro mé osobní dobro.
- durod
- Středně pokročilý

to jeste jde pochopit, smrdi to baserapingem. Ale horsi je kdyz te admin vykopne, protoze jsi lepsi nez on, nebo si chce zaletat v heline misto tebe, to jsem teda cumel
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- LoCo99
- Začátečník

a už se vám někdy stalo že vyhodili 8 lidí ze serveru protože si zbytek proti nim nezahrál ? 
- zumpar1234
-
Jasne ze vykopol ale chapem ze ked sa do jedneho teamu nasackuje 8 kamosov a vytvoria OP team tak sa to ziadnemu admonovy pacit nikdy nebude.
- mouldy
- Pokročilý

Me se stalo na Metru, kdyz sme vyhravali za rusaky a meli jsme vzechny body, ze nas admin zabijel tak dlouho, dokud jsme se nestahli zpet a kdyz nekdo remcal, jakoze se to nikomu nelibilo, tak je rovnou vyrazil...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi asi 2x stalo že mi to napsalo zabit správcem,to znamená že mě killnul admin? 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- mouldy
- Pokročilý

Jo jo, evidentne si porusoval nejaka mistni pravidla a nebo to byl jen dalsi picus, co v zivote nemel delat admina.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi nepřekousl že jsem objevil kouzlo G3A3 a dával si to parádně na Caspianu 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Luks: devil a llama by ti mohli o tomhle vypravet. me takhle parkrat na jednom serveru killnul z command lajny admin a kdyz sem se ho ptal proc, tak mi napsal, ze ho moc zabijim. to ze ten de*il daval vsechny stihackou kanonem mu nevadilo... holt vsude se najdou "uhroviti teenageri".
btw, zda se mi to, nebo je posledni dobou na vsech serverech moc "divnejch" hracu (podezreni na norecoil ci nejakou formu aimbotu).
navic me stve, ze me kazdej peskuje za to, ze pouzivam M26 broku, ale uz je nezajima to, ze me kazdej dava na jednu ranu M16kou a ja do nich kolikrat vysolim 4-6 naboju zblizka a oni jdou dal... ?
btw, zda se mi to, nebo je posledni dobou na vsech serverech moc "divnejch" hracu (podezreni na norecoil ci nejakou formu aimbotu).
navic me stve, ze me kazdej peskuje za to, ze pouzivam M26 broku, ale uz je nezajima to, ze me kazdej dava na jednu ranu M16kou a ja do nich kolikrat vysolim 4-6 naboju zblizka a oni jdou dal... ?
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já sem poslední dobou začal dávat headshoty na jednu ránu se scarem + laser bez míření....nevim jak je to možný ale klidně 3 lidi ve skupince pokropim a všichni lehnou s headshotem aniž bych zamířil 
- zumpar1234
-
Flegy: M16A3 je velmi dobra zbran a pri istych kombinaciach je extremne presná s minimalnym recoilom. M16 + podhlavnova lista a tlmic zablesku zabezpeci minimalny recoil a extremnu presnosť.
+ Jedna rana v BF3 je problem s lagnutymi hracmi, mam skusenost ze hrac s pingom 100 a vyssie dava ako keby na jednu ranu. Jemu sa sice zobrazi ze do enemaka vysolil pol zasobnika napriklad ale zasiahnuty hrac vidi uz iba svoju smrt bez toho aby videl ako ho zacal hitovat. Teda hrat proti zalagovanemu kretenovy je dost tazke. Mam taky pocit ze niektory hraci sa zamerne pripajaju na servre kde budu mat horsi ping. Ja som s tym aj skusil hrat a naozaj na tom nieco bude. Navyse ak je clovak lagnuty tak je ho aj tazsie zabit nebodaj ak je v behu a pri tom skace(co je aj za normal podmienok tazsie zabit) tak je skoro nesmrtelny.
Luks: A to je este nic oproti tomu co robil laser na zaciatku to bol v podstate aimbot nakolko strelba od boku na kratko snad nemala s laserom recoil.
To som sa len otocil napravo a prask hlava, otocka nalovo a hlava,... zacal ma hitovat zozazu, otocka prask hlava xD...
+ Jedna rana v BF3 je problem s lagnutymi hracmi, mam skusenost ze hrac s pingom 100 a vyssie dava ako keby na jednu ranu. Jemu sa sice zobrazi ze do enemaka vysolil pol zasobnika napriklad ale zasiahnuty hrac vidi uz iba svoju smrt bez toho aby videl ako ho zacal hitovat. Teda hrat proti zalagovanemu kretenovy je dost tazke. Mam taky pocit ze niektory hraci sa zamerne pripajaju na servre kde budu mat horsi ping. Ja som s tym aj skusil hrat a naozaj na tom nieco bude. Navyse ak je clovak lagnuty tak je ho aj tazsie zabit nebodaj ak je v behu a pri tom skace(co je aj za normal podmienok tazsie zabit) tak je skoro nesmrtelny.
Luks: A to je este nic oproti tomu co robil laser na zaciatku to bol v podstate aimbot nakolko strelba od boku na kratko snad nemala s laserom recoil.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Dneska to laguje o stošest...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nerboard
- Začátečník

-
- Mastodont
- Černá karta

-
Má smysl vůbec kupovat BF3 když mám BFBC2?
- Nerboard
- Začátečník

-
Ak ta bavi BC2 tak nie. BF3 je ovela viac zabugovany + otravne slnko ktore ta oslepuje. Vsetko je modre, zabugovane a nonstop ta nieco oslepuje. Akurat tam mas "velke" mapy a "stihacky".
- LoCo99
- Začátečník

je to něco uplně jinýho... jinak smysl to má, ale bohužel na spoustu věcí se jak vidíš nadává
- zumpar1234
-
Rozhodne ma zmysel, BF3 sa teraz hodne hrava co sa o BC2 neda povedat obcas to zapnem a je to uz skoro mrtve a navyse BF3 povazujem za omhono lepsiu hru ako BC2. BF3 je viac Battlefield. Inak na Bad Company 2 sa takisto nadavalo a kolko failov si pametam omg to bola agonia s Bad Company 2 po niektorych patchoch...Mastodont píše:Má smysl vůbec kupovat BF3 když mám BFBC2?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
vzdyt je hracu min nez pri uvedeni a to o dost. pred nejakejma patchema sem to hral kazdej den, ted uz vicemene z nudy a z nastvani ze sem za to utratil penize tak 2x za tyden jednu dve mapky a odchazim nas*anej. skoda ze mi nejaka lama smazala na ofic. foru muj thread hanici dementni vyvojare. jeden typek napsal ze je to super hra a zbylych cca 200 mi davali palec nahoru, tak asi tak
- Nerboard
- Začátečník

-
http://battlefieldo.com/threads/new-dlc ... kend.5418/
v auguste: bonus content? o.O dafuq?
+ 5te DLC po end game
v auguste: bonus content? o.O dafuq?
+ 5te DLC po end game
- pekelnik
- Nováček

-