Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3
predobjednano 2.5 na czc a 16.5 jsem to mel doma ... jinak zatim barb 12 level ..
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Shakall605
- Začátečník

Já jsem měl krabici objednanou v alfě od ledna, ale jinak pokryli všechny objednávky vytvořené do 14.5. - respekt. Narozdíl od czc, kde ještě teďkom nadávají jim pod produktem.
A nebo mít štěstí, bratr sháněl taky krabici (je to levnější a máš guest passy), nemohl na netu vůbec nic najít, já šel do tesca a nakonec koupil jsem mu to na otočku.
A nebo mít štěstí, bratr sháněl taky krabici (je to levnější a máš guest passy), nemohl na netu vůbec nic najít, já šel do tesca a nakonec koupil jsem mu to na otočku.
- xtron
- Začátečník

jak funguje gold find? mám asi 4 itemy s gold find bonusem a připadá mi že to padá stejně 
- kozel97
- Začátečník

Taky jsem sháněl krabici, tak jsem zkusil Tesco a bohužel tam ani stopa o Diablu. Takže jsem se rozhodl koupit jen pass od Blizzu. Příští den mi píše kamarád, že jestli ještě sháním krabici, právě byl v Tescu a mají jí tam.Shakall605 píše:Já jsem měl krabici objednanou v alfě od ledna, ale jinak pokryli všechny objednávky vytvořené do 14.5. - respekt. Narozdíl od czc, kde ještě teďkom nadávají jim pod produktem.
Nasere no.
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
- Strellok
- Začátečník

-
Já jsem to chtěl prodat za 1300, což je cena za kterou jsem koupil + goldy, equip a maxlá postava a dostalo se mi reakce: "fu". Tak jsem si to nechal...
- RampaMeKvak
- Žlutá karta Bazar

-
Já hraju HC, ale nevím, jestli je teĎ dobrá doba. Dneska mi umřel barbar na 9 lvl, kvůli lagům. Ale jinak jsem už 2x chcípl s wizardem. Poprvý mě dal Belial, ale po druhý jsem se dostal až na 45 level do NM ACT III. A mám samozřejmě rozjetýho třetího
.
- RampaMeKvak
- Žlutá karta Bazar

-
Jestli se tu někdo rozhodne jet HC, tak bych si udělal DH. Kdyžtak mi písněte. Online budu tak za hoďku. Jinak menší pravidla pro HC:
1) ideálně bejt ve spojení sluchátkama
2) Hrát jen když se cítíte ok a ne takovýto, že jsem poloslepej z rozespalosti a říkám jsi: jen ještě vyčistím tenhle kus.
3) Vždy mít lahvičku. Když je na cd, tak čekat. Je to blbý, ale když vás překvapej elity, tak můžete chcípnout raz dva.
4) Na místech, kde jsou pasti, hoří oheň atd. tak nikam nespěchat a jít ostražitě.
5) ZLATO ZLATO!!! Ten goblin s pytlem plným zlata je lákavá kořist co? Až budete mrtvý a von vám pochčije mrtvolu a vysměje se vašemu duchovi, tak se budete proklínat, že jste ho honili. Víte, jak to skončilo na Klondaiku
). Když mu chcete vykrást pytel, uhm, tak ho žeňte vždycky do probádaný lokace, kde nic není. Jednou jsem byl v publicu a frajer hnal goblina a místo něho přived 6 elit. Chcípli všichni až na mě, protože měli vortex a zdi...
6) Vždycky můžete umřít. Kecy, že normal je jen procházka si nechte do softcore. Moc sebevědomí vás zabije. Měli byste se bát. Strach je kamarád.
7) Měli byste mít projetou hru, alespoň jednou. Já jel zatím jen HC a to není nejlepší nápad
). Už na NM je fakt třeba vědět, co která potvora může dělat a hlavně bossové..
Vivat vitality!
9) Používat AH
10) Někdy je lepší dřív něco zabít než to zabije vás. Utíkání v diablu moc nefunguje. Když to vypadá blbě, tak tam nasypte demidž!
Zatím mě víc nenapadá, ale jako start si myslím, by to mělo stačit.
1) ideálně bejt ve spojení sluchátkama
2) Hrát jen když se cítíte ok a ne takovýto, že jsem poloslepej z rozespalosti a říkám jsi: jen ještě vyčistím tenhle kus.
3) Vždy mít lahvičku. Když je na cd, tak čekat. Je to blbý, ale když vás překvapej elity, tak můžete chcípnout raz dva.
4) Na místech, kde jsou pasti, hoří oheň atd. tak nikam nespěchat a jít ostražitě.
5) ZLATO ZLATO!!! Ten goblin s pytlem plným zlata je lákavá kořist co? Až budete mrtvý a von vám pochčije mrtvolu a vysměje se vašemu duchovi, tak se budete proklínat, že jste ho honili. Víte, jak to skončilo na Klondaiku
6) Vždycky můžete umřít. Kecy, že normal je jen procházka si nechte do softcore. Moc sebevědomí vás zabije. Měli byste se bát. Strach je kamarád.
7) Měli byste mít projetou hru, alespoň jednou. Já jel zatím jen HC a to není nejlepší nápad
9) Používat AH
10) Někdy je lepší dřív něco zabít než to zabije vás. Utíkání v diablu moc nefunguje. Když to vypadá blbě, tak tam nasypte demidž!
Zatím mě víc nenapadá, ale jako start si myslím, by to mělo stačit.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych zahral na HC
HEAD#2535
HEAD#2535
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 2. čer 2012, 23:18, celkem upraveno 1 x.
- Shakall605
- Začátečník

Tak mi padl muj první legendary a to z rovna v epický okamžik, kdy jsem experimentoval a Butchera(obtižnost Hell) solnul s mým WD(lvl55) pod 10 sec. 
- Strellok
- Začátečník

-
Týpkovi se kterým jsem dneska hrál, padly 3 legendárky a z toho dvě naprosto luxusní.
Magicfind měl 250pct.
Mě padla legendárka na 13. levelu a prodala se za 12k. Naopak včera mi padnul setový pásek, což mě po nespočtu odpadu k monitoru zase na chvíli přilepilo.
Mě padla legendárka na 13. levelu a prodala se za 12k. Naopak včera mi padnul setový pásek, což mě po nespočtu odpadu k monitoru zase na chvíli přilepilo.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
LOL lidi kolem kugena sou sileny.Dneska rano koukam na jeho stream a nekdo s nickem zkarlet tam byl na 9lvl a ted uz tam ma 60lvl a 50k HP.

On sam je mimochodem na 55lvl.
On sam je mimochodem na 55lvl.
- keistown
- Žlutá karta

-
Ja mel alta na 60tce za 12 hodin a to jsem to flakal. Da se to za 7.
- keri
- Nováček

Wtf, já hraju už tak 10 hodin a mám level 13 
- Alfajk
- Začátečník

-
nekdo naskillenej na inferno diabla ? muj wizard se moc nechyta
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik musim mit s barbarem rizisty a HP a dmg abych mohl vubec opustit 2 mesto?
Momentalne sem na tom takhle a neda se to.
http://imageshack.us/photo/my-images/26/54557702.jpg/
Momentalne sem na tom takhle a neda se to.
http://imageshack.us/photo/my-images/26/54557702.jpg/
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
min 500-600 all resist
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam ze wizardovi nebo demon hunterovi staci ani ne z poloviny tak kvalitni gear..
Demence blizzard
Demence blizzard
- keistown
- Žlutá karta

-
Z poloviny? Ale jdi ty
Prvni akt jsem dal s DH, 700 dps luk za 70k, zbytek veci 150 dex, 100dex za 100k dohromady, zadna vitalita, 5400 hp. Postupne neco popadalo a do druhyho sem sel s 12500hp.
Prvni akt jsem dal s DH, 700 dps luk za 70k, zbytek veci 150 dex, 100dex za 100k dohromady, zadna vitalita, 5400 hp. Postupne neco popadalo a do druhyho sem sel s 12500hp.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To jako vazne?
- keistown
- Žlutá karta

-
Áno, zpomalovaci past, SS (neviditelnost+nesmrtelnost na 1,5sec - kdyz leti aoe nebo nejaky firebally), vault (ten skok). Musis kitovat tak aby ti mobove byli na hrane obrazovky, pak na tebe nemuzou. Kdyz je nejaky pruser tak SS a zas na vzdalenost obrazovky.
Ale byl to pain, ty ranged utoky mobu zacinaj na 7500 a vic, takze jedna chyba nebo haluz a byl jsem mrtvej. Docela opruz, ted uz mam 1000 dps luk, o dost vic dmg a 23k hp a jde to v klidu.
Jenze, Blizzard se bil v hrud jak ten Nephalem valor buff udelal aby pomohl, ale lejno. Kdyz ho nemas absolutne nic nepadne a s nim mi z Magdy stejne nic nepada, dal jsem jeste nesel. Pak tam jsou ty neviditelny nagy a jestli si hosi mysli jak je uzasne obtizny a vybalancovany to ze ke me jde neviditelnej a nesmrtelnej mob a kdyz se objevi tak me da na jednu ranu, tak at si ten pocit uzijou. Ale pro me to absolutne nema smysl hrat. (Ve stavu v jakym to je ted)
Ale byl to pain, ty ranged utoky mobu zacinaj na 7500 a vic, takze jedna chyba nebo haluz a byl jsem mrtvej. Docela opruz, ted uz mam 1000 dps luk, o dost vic dmg a 23k hp a jde to v klidu.
Jenze, Blizzard se bil v hrud jak ten Nephalem valor buff udelal aby pomohl, ale lejno. Kdyz ho nemas absolutne nic nepadne a s nim mi z Magdy stejne nic nepada, dal jsem jeste nesel. Pak tam jsou ty neviditelny nagy a jestli si hosi mysli jak je uzasne obtizny a vybalancovany to ze ke me jde neviditelnej a nesmrtelnej mob a kdyz se objevi tak me da na jednu ranu, tak at si ten pocit uzijou. Ale pro me to absolutne nema smysl hrat. (Ve stavu v jakym to je ted)