Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: Diablo 3
Porad nechapu proc je tam to doplneni hp champu kdyz chcipnu. Nestaci ze to jsou invis nagy, co onehitujou a krom SS s tim nic nejde udelat 
- Slezman
- Středně pokročilý

taky vyborny je se za nima po kazdy smrti plahocit pres celej dungeon, jindy zas je masakr primo na checkpointu, ach jo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tohle je největší demence hry, kor když musí jít člověk několikrát... V tomhle by mi vyhovoval systém portálů z D2.Slezman píše:taky vyborny je se za nima po kazdy smrti plahocit pres celej dungeon,...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Mastodont
- Černá karta

-
Tak to jsi evidentně nehrál D2. 
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Pročpak? Kus od potvor prsknu portál, po smrti se objevim ve městě, projdu portálem, hodim další a jdu je mlátit. Nemusim jít 2 minuty prázdnym dungeonemMastodont píše:Tak to jsi evidentně nehrál D2.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Mastodont
- Černá karta

-
Jo tys myslel TPčka, tak to potom jo, to bylo fajn.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

JJ, bejt to jen waypointy, to by bylo ještě horší, než je teď
.
- Butch
- Středně pokročilý

Tak jsem asi nakonec skoncil u Frenzy + Sidearm a uvidime.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- eLPeCKo
- Začátečník

Tak můj chudáček DH včera padl na Izkatu na normalu v HC....
Mně to laglo, ale úplně neuvěřitelným žpůsobem mně to doslova pohazovalo kolem něhho, takže jsem ho ani netrefoval
Shit happens pristi měsíc to rozjedu znova
Jinak po patchi jsou ty ceny na artisanovi a jewelerovi velice prijemne
Akorát je škoda, že na infernu už nepadají Tome of Jewelcrafting a Blacksmithing jenom Tome of Secrets.....
To pak jen kvůli tomu musím občas dát aj konec Hellu
Mně to laglo, ale úplně neuvěřitelným žpůsobem mně to doslova pohazovalo kolem něhho, takže jsem ho ani netrefoval
Shit happens pristi měsíc to rozjedu znova
Jinak po patchi jsou ty ceny na artisanovi a jewelerovi velice prijemne
Akorát je škoda, že na infernu už nepadají Tome of Jewelcrafting a Blacksmithing jenom Tome of Secrets.....
To pak jen kvůli tomu musím občas dát aj konec Hellu
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
- Butch
- Středně pokročilý

Nevite nekdo jak to pocita kdyz ma clovek 2x 1H? Podle me to pricte jen staty ale dps zbrane vubec.
Alespon ne papirove. To by me tedy zajimalo za kolik ta druha zbran vlastne dava kdyz v atributech to nic neprida. Jestli to nekdo jede treba kvuli tomu ze ma na ni dalsi crit bonut, pripadne life steal nebo life per hit atd. Jinak v tom nevidim smysl.
Kdyz jsem ke sve 700 dps jednorucce zkusmo pridal nejakou 650tku, tak jsem mel v atributech horsi dmg nez se stitem. (muj stit ma nejakou str a zvyseni crit sance od 7%)
Planuji koupit silnejsi jedorucku, alespon kolem 1000dps. Pri cenach oprav se mi moc nechce jet stylem running man s 2H a dps buildem protoze ti mobove co maji mega hp stejne tak rychle nesundam. Hlavne kdyz koupim na test 2H treba 1200dps(padla mi bohuzel zatim nejlepsi cca 950dps..), tak prijdu o hrozne moc hp(asi 460vita)
Alespon ne papirove. To by me tedy zajimalo za kolik ta druha zbran vlastne dava kdyz v atributech to nic neprida. Jestli to nekdo jede treba kvuli tomu ze ma na ni dalsi crit bonut, pripadne life steal nebo life per hit atd. Jinak v tom nevidim smysl.
Kdyz jsem ke sve 700 dps jednorucce zkusmo pridal nejakou 650tku, tak jsem mel v atributech horsi dmg nez se stitem. (muj stit ma nejakou str a zvyseni crit sance od 7%)
Planuji koupit silnejsi jedorucku, alespon kolem 1000dps. Pri cenach oprav se mi moc nechce jet stylem running man s 2H a dps buildem protoze ti mobove co maji mega hp stejne tak rychle nesundam. Hlavne kdyz koupim na test 2H treba 1200dps(padla mi bohuzel zatim nejlepsi cca 950dps..), tak prijdu o hrozne moc hp(asi 460vita)
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 21. čer 2012, 09:03, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Broxik
- Začátečník

tak add champion packy) myslim ze je to ted vyborne hratelne v actu II sem nemel potiz ani kdyz mi nerfli 3k dmg a zkolegou sme si tam celkem beztrestne chodili. Ani ty smrti nebyly takova hruza kdyz clovek daval pozor.
add druha zbran) ano myslim ze to tak je. Ja si poridil stit ktery ma 77dext 7crit a jeste par dobrot pro mojeho mnicha a nenasel sem zbran ktera by to v dmg trumfla. Ma i velkej block 25%
add dropy) vcera me i padla 850kuse to je zatim nejvetsi dps takze i dropy za me dobry.
takhle to melo byt od zacatku clovek by si usetrilt spoustu nervu. Jedine co ted nasere sou opravy
add druha zbran) ano myslim ze to tak je. Ja si poridil stit ktery ma 77dext 7crit a jeste par dobrot pro mojeho mnicha a nenasel sem zbran ktera by to v dmg trumfla. Ma i velkej block 25%
add dropy) vcera me i padla 850kuse to je zatim nejvetsi dps takze i dropy za me dobry.
takhle to melo byt od zacatku clovek by si usetrilt spoustu nervu. Jedine co ted nasere sou opravy
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- Butch
- Středně pokročilý

ACT 2 muzu v soucasnosti farmit, vcera jsem to zkousel a neni s 800 resisty 15-16Kdps, 44k HP a 25% block vubec problem.
ACT3 jsem testoval a mobove mi prijdou ze maji porad hodne velkou damagi a elity take.
Zatim to tam pro me nema smysl. Prijde mi ted extremni skokovy rozdil mezi 2 a 3, ACT2 nerfli mnohem vice nez trojku.
ACT3 jsem testoval a mobove mi prijdou ze maji porad hodne velkou damagi a elity take.
Zatim to tam pro me nema smysl. Prijde mi ted extremni skokovy rozdil mezi 2 a 3, ACT2 nerfli mnohem vice nez trojku.
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
presne proto se jedou protoze muzes mit 2x life steal a na kazde zbrani socket a crit dmg bonusButch píše:Nevite nekdo jak to pocita kdyz ma clovek 2x 1H? Podle me to pricte jen staty ale dps zbrane vubec.
takze jen zbrane ti klidne muzou dat 300 crit dmg
ja mam 786 main a 744 offhand a mam s celkem mizernou vybavou 37k dps
just me
- killerek
- Začátečník

-
Tak drop se po patchi vyrazne zlepsil. Hned jsem i dve veci pouzil na sebe, jedna sla kamosovi a neco i do aukce.
Prvni akt mi prisel take o neco jednodussi. Bylo mene smrti nez pred patchem.
Prvni akt mi prisel take o neco jednodussi. Bylo mene smrti nez pred patchem.
- TankGeorge
- Začátečník

-
Damage je furt z mainhandu, akorát ti to přičte staty a zrychlí attack speed podle nějakého vzorce. Klidně můžeš v OH nosit 300 DPS s dobrýma statama (LoH, STR, VIT, crit dmg) a budeš mít stejnou, ne-li lepší dmg, než 1000 DPS OH bez statů.Butch píše:Nevite nekdo jak to pocita kdyz ma clovek 2x 1H? Podle me to pricte jen staty ale dps zbrane vubec.
ED: Jinak po patchi jsem se vesele vrátil z DH (chudáci) zpět k Barbarovi
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Butch
- Středně pokročilý

Tankgeorge
diky za tip
Prave muj stit ma hodne vita, str, 17%block a jeste + 7% do critu
Takze zatim kdyz jsem misto nej dal jakoukoliv zbran co mi padla, tak vzdy to bylo horsi.
Ale to ze se nemam koukat na dps ale na staty u off handu je dobry tip pro me, dost casto vidim dps a rovnou letej na dis, takze to ted alespon budu testit
DHcko ted nejak nehraju, nejde o nerf, me to za nej proste vubec nebavi...zlatej Barbar.
diky za tip
Prave muj stit ma hodne vita, str, 17%block a jeste + 7% do critu
Takze zatim kdyz jsem misto nej dal jakoukoliv zbran co mi padla, tak vzdy to bylo horsi.
Ale to ze se nemam koukat na dps ale na staty u off handu je dobry tip pro me, dost casto vidim dps a rovnou letej na dis, takze to ted alespon budu testit
DHcko ted nejak nehraju, nejde o nerf, me to za nej proste vubec nebavi...zlatej Barbar.
- RampaMeKvak
- Žlutá karta Bazar

-
Tak už jsem v hellu s HC barbarem a už to tady začíná bejt dost tuhý. Když jsem těsně před butcherem potkal elite trolly v úzký chodbě s frostem, wallem a poisnem a já byl s leapem na cd, tak jsem se zapotil. Jen si pamatuju, jak jsem zmrznul a oni se všichni rozpřáhli a když měli ty palcáty nad hlavama, tak je templář paralyzoval. Myslím, že by mě na 90% rozštípli. Každopádně butcher byl úplně v pohodě. Dost jsem se ho bál, ale oproti elitám, který jsem potkal, to byl úplnej joke. V AH už toho pro HCkáře na vyšším levelu, teď mám 54, taky moc není a když jo, tak hrozně drahý a já jsem úplná socka. Mám v bance 30k
.
- killerek
- Začátečník

-
Tohle by si meli precist vsichni, co nadavaji na dropy.
Wyatt Cheng: Alright so I'm going to take a stab at this question. As mentioned in a different thread, the drop rates were carefully tuned for a single player playing through from 1 to 60 without ever using the AH.
All of our items are randomly generated, and so follow a distribution curve in power. Let's say for the sake of argument that you were to somehow distill an item down to it's "power level" and created a distribution graph of drop rate vs. power level. This graph would probably be normally distributed with outliers at high power levels dropping at a lower rate.
Looking at this graph, an average item drops every 5 minutes, a higher power item drops every 15 minutes, even higher power drops every hour. etc. As you move up the curve to ever more powerful items, the amount of time it takes to find such an item increases. This is what makes certain items more desirable, this is how things worked in D2.
What happens for a standard player who is playing solo when they first hit level 60 is they see an item upgrade every 30 minutes or so. Pretty quickly it becomes every hour, then every 2 hours. The higher the power level of your gear, the longer it takes to find your next upgrade, that's just the underlying math of this distribution. It's not really anything we set either. If we magically made all drops rates 10x higher, all it would do is shift the power curve left or right, it would not change the fundamental property that the higher up in power you go, the longer (statistically) it is going to take until you find your next drop.
So then let's say you visit the Auction House and get infusion of power that hurls you forward on that power curve. So whereas at one point your gear may be at a point that you are statistically speaking probably going to get an upgrade every 2 hours. After visiting the Auction House you hurl yourself forward on the power curve so far that now you are statistically going to get a drop every 8 hours.
To further illustrate the point, let's talk about the coming changes in 1.0.3. In 1.0.3 we're going to start dropping level 63 items in Act I of Inferno. We're also reducing incoming damage. What do I expect to happen? I expect that there will be a rapid increase in power across the entire community as all of these items become more widely accessible. It's like we took the distribution curve of items and made everything drop more. That item that used to take 10 hours to find is now a 2 hour item. An item that used to be a 2 day item is now an 8 hour item. After the initial frenzy of power increase, things are just going to settle again. People who think drop rates are too low now will probably still think drop rates are too low a week later when they move to the new point on the curve. I've spent a long time on this question so I'm going to move on but hopefully somebody who gets what I'm saying will be able to expand on it more, maybe draw some graphs to better illustrate the point.
- Alfajk
- Začátečník

-
nakecaj toho hodne,ale skutek utek
kazdopadne treba tu http://beta.xfire.com/games/d3 je videt jak rapidne klesa zajem o hru,za chvili si budou moc nerfovat co chtej,protoze zbyde jen par blaznu
kazdopadne treba tu http://beta.xfire.com/games/d3 je videt jak rapidne klesa zajem o hru,za chvili si budou moc nerfovat co chtej,protoze zbyde jen par blaznu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- killerek
- Začátečník

-
xfire mi nic nerika a netusim, z ceho tu statistiku berou. A kouknul jsem treba na LoLko a to tam take pekne lita nahoru a dolu. U LOL tam maji 36k hracu a u D3 16k hracu ( u D3 je to 0,2% prodanych kopii), takze to moc velky vzorek neni. To je jak ty trapne pruzkumy.
Mimo jine odehrany pocet hodin klesa logicky. Vzdy po vydani se hraje vice nez v nasledujicich tydnech/mesicich. Ja treba za prvni tyden a neco nahral vice diky dovolene nez za nasledujici mesic, kdyz chodim zase do prace.
Mimo jine odehrany pocet hodin klesa logicky. Vzdy po vydani se hraje vice nez v nasledujicich tydnech/mesicich. Ja treba za prvni tyden a neco nahral vice diky dovolene nez za nasledujici mesic, kdyz chodim zase do prace.
Naposledy upravil(a) killerek dne čtv 21. čer 2012, 14:13, celkem upraveno 1 x.