Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

sam_217 píše:durod: jako gunner asi docela skilled si a ten pilot ještě víc...pokud se na vás domluví pár borců že vás prostě sundaj, nalítne na tebe 3 stingery + další navádění střely z nějaký stíhačky nebo jiný heliny a prostě nemáte šanci přežít..
Ja hraju jenom helinu, nalitano pres 450h, proste me to bavi, nekdy se pripojim na server o 10-15lidech a jen tak se proletavam,kochame se :D , obcas nekoho sundam.

Ze zactku mel spatny K/D kolem 0,6-0,8, nyni jsem zastabilizovany na cca 1,7

Jinak velky zaklad uspechu je pouzivat obranne upgrady, gunneri maji casto termo, nebo optiku, ja radsi nebudu sobeckej a pouzivam stealth a svetlice k tomu, jako pilot mam ECM. Po poslednim patchi se snizil pocet sestrelu iglou nebo stingerem kuli tomu, ze na ne jiz pusobi Below radar. Tak staci litat nizko nad zemi a muzou se domlovat kolik chteji. Ja to delam tak, ze pri prvnim locku/strele pouziji ECM, pri druhem gunner svetlice a pote jedu rychle k zemi, po par vterinach mam ECM pripravene a tak dokola.

Ale nejzasadnejsi je prave Below radar, minule hral s nekym z CZ, nevedeli ,ze jim rozumim a dokola picovali, ze jak jsem zacal hrat, tak me nemuzou helinou sundat,ze me nemuzou vubec locknout. Ja sletel k zemi, cumak zvednul nahoru, ze ocasem lizal zem, oni byli nademnou a ja poustel jednu AA za druhou a oni nic, jenom nadavali :)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

no, zase to má svý nevýhody, může tě sestřelit rpg.. já když vidím, jak něco lítá nad zemí, hned k tomu běžím a zabiju to :D

Včera sem dal docela epic kill, škoda, že není video... Takhle si bojuju na moři mezi pevninou a letadlovkou( Gul of Oman), v tom potkám jinou heli, máme fajt a ona mě vyřadí, protože sem letěj s nějakým randomem co nemá světlice... Takže vyskočím do zóny, hodím padák a tak 50 metrů ode mě je enemy helina, střelím na ní rpg a ono ji to sundalo, prej na mě cheater, cheater :D

Durode, si poď někdy zalítat, taky nelítám nějak extra blbě
kuba963
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuba963 »

zase se mi to zaseklo po 2-3 minutach v multi zkousel jsem ruzne priakazy aktualizaci driveru atd atd ale porad nic uz nevim :(
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

posledni dobu hraju dost sporadicky, nekdy me to chytne a mastim 2 dny, pote mam tyden pauzu, ale kldine muzem dat spolecnou rundu :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

durod: Už dlouho se chci zeptat. Ty jsi slovák? Jestli ano, proč nepíšeš slovensky?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
kuba963
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuba963 »

nevite prosim co s tim? zase se mi to zaseklo po 2-3 minutach v multi zkousel jsem ruzne priakazy aktualizaci driveru atd atd ale porad nic uz nevim
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jo, su Ostravak :D , dlouha leta bydlici a pracujici. A na gramatice popracuji :roll: Toz to mas tak, v praci mluvim s kolegy slovensky, pisu cesky(ale mam korektorku, ktera mi zde schazi :lol: ) A pisu bez diakrity, protoze mam doma tureckou klavesnici.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Jé tak to jsme bydleli kusek od sebe :) Já byl s Opavy ale teď jsem už v Teplicích.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Kto nesleduje battlelog atd tak zajtra o 22:00 bude tu: http://www.ea.com/1/summer-showcase nove info, zabery atd z armored kill.

Aftermath close quarters 2 confirmed: https://twitter.com/Demize99/status/230667830918541312 :lol: 8-)
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

durod: tak to máš teda slušně nalítáno :lol: já ty upgrady nemám...včera sem nalítal, resp dneska kharg se stíhačkou se score 5:56 asi...
Nerboard píše:nechapem ako mozete hrat tie damavandy, sieny a metra.. ved to je strasne. same tunely meatgrindery len nade/rpg spam v tuneloch. co si pamatam tak damavand bol tak zabugovany ze sa ani nedalo preletiet cez ten kopec s helinou - bad luck z nicoho nic dead.

chapem ak niekoho bavia mestke urban mapy atd ale tie mapy su ciste jatka. urban mapy maju vyzerat jak karkand alebo sharqi a nie tie bazzary.
Tak ty urban mapy nebo jatka...když člověk najde nějakou cestu jak na ně a je taktika, tak mě to i baví, největší sranda je jak tam po sobě pálej rasej to do jednoho koutu nadama a střílej jak hovada a já rychle běhám a v tom zmatku si proběhnu mezi ně a chvíli trvá než si mě všimnou, tak sundám třeba 2, když chytnu aim do ruky tak i 3, ale pak zase nic, kdyby ti ostatní dali na mě...házel itam taky nady a hromadně by zkusili proběhnout tou uličkou nebo koutem kde se to rasí, někdo by chcípl ale linie by se probourala, zbytek by povraždil než by se vzpamatovali a objective B na metru taken...popřípadě spolupráce, jedni rasej eskalátory, druzí rasej boční východ ze schodůz metra, chce to aby ti z t ěch schodů jim tam pořádně zatopili, ti u eskalátprů jim tam hoděj granáty a pak hromadně vyběhnou nahoru a ten jejich über camp je najdenou v pr****, jenže.....všichni sou vystrašení zalehlí, ležej tam nebo kempěj na jednom místě a čekaj že se to nějak probije samo...ale takhle se to neprobije...a týpek co hází 10 nadů za půl minuty s kulometem má pak score 64:9 klidně zatimco všihchni ostatní maj špatný skore...

Na druho ustranu sou servery který na seieně třeba nastavěj limit hráčů na 16.. pak je to ok, největší napínák je rush na seiene v pár lidech.

Takovej karkand bych si taky rád zahrál nebo wake island se mi líbí, jestli se to hraje dost, asi do toho premka časem pudu.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak tebe si tam musejí krutě dávat 6:58. To jsem snad ještě neměl :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

same, jak jiz psal, uc se litat na prazdnych nebo non ranked servrech
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

durod píše:same, jak jiz psal, uc se litat na prazdnych nebo non ranked servrech
Tak jasný, ale je to spíš pro srandu, když člověk dostane klepec, mě to score nějak nevadí, hrál sem to tam takhle hlavně kvůli známýmu, co to ve stíhačce celkem umí, nejlepší je sem zjistil si trénovat třeba průlet tunelama na damavandu, stíhačky sem moc netrénoval ještě :oops: akorát s joystickem sem to zkoušel, ale pač nemám radar či co oni prej maj a proto mě dřív zachytěj a mám je za zadkem hned, tak je to těžký a navíc ten aim s tim...s myší se ale fakt blbě točí, takže šipky...ale ty sou zas nepřesný takže myš...takovej kompromis je ten knipl ale s tim kulometem to trefit...ono ještě neivm pořádně jak to zhodnotit, jestli nakonec knipl vs myš není to samý nebo i knipl lepší, protože taky jde oto se dobře orientovat a neztratit někoho když se vás snaží setřást manévrama a utočit aby se dostal za vás, popř. když už to člověk má tak vychytat rychlost a trefit ho hned...ani s myší to není sranda pořádně zaměřit, co sem koukal na youtube tak ten genuine burrem je fakt king, má s těma jetama neskutečnej aim, ale podle mě je to hlavně o jeho vzdušnym pohybu, umí si dobře naletět aby pak nemusel mířit nějak šíleně do zatáčky, když už má namířeno tak prostě sundá...

Ono na tý mapě s tim šílenym skore to bylo problematický, ve vzduchu 2 skilled piloti, na zemi Tunguzska která mě sundala asi 20x + tam měli vrtulník a naši nic...+ já kterej lítat neuměl.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jestli chceš rychle odemknou stíhačku tak běž na Gulf of Oman a tam lítej s F35 a sbírej vlajky na prázdném serveru. Ale musíš umět přistát to je důležité jinak nesebereš nic. Já sice moc stíhačkou nelítám mám nalítáno jen šest hodin spíš mě baví normálně chodit po zemi a ze všeho nejlíp je sbírat kudlou ty kempy :D Já stíhačkou ani nemám moc zabito. Já ho většinou načnu a někdo ho dodělá což mě nas*re.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Zrovna trénuju helinu na prázdnym serveru, a k těm serverům...zdá se mi, že battlelog neukazuje všechny servery...jako je jich hodně, ale taky jich je hodně prázdnejch a když si nenastavim filtry, tak mi to neukáže skoro žádnej server na rush atp....měl sem jeden oblíbenej server a v tom dlouhosáhlym seznamu tam prostě není a pak když kouknu na log tak si ten server rozkliknu a je tam a je tam 64 lidí....a to nemám nastavený žádný filtry...nestává se to i vám? že jedině s filtrama a kolikrát i s nima to neukáže všechno...??

Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já mám jen nastavený filtr aby mi to neukazovalo prádné servery ,ale jen ty kde je volno max deset lidí.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

bez fitru ani ranu
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

http://blogs.battlefield.com/2012/08/ta ... game-mode/
1 vlajka, instant respawn, tank "superiority"
yea...sure, metro for tanks + soflam/javelin spamom. nikde nevidim tu superiority.

perlicka:
-"While our previous expansion pack Close Quarters focused on infantry combat and game modes like Gun Master and Conquest Domination"
-"Battlefield 3: Armored Kill is all about vehicle warfare"
-"Tanks are the stars of the game mode, of course, but we also allow for some crucial infantry gameplay as well."
-"The number of lock-ons that you get from enemy guided weapons in Tank Superiority also means you probably want to equip your tank with IR smoke."
yep! tank SUPERIORITY :lol: :lol:
edit: http://www.youtube.com/watch?v=G-RQZPOJ ... re=g-all-u
LOL "you can consider it CLOSE QUARTERS FOR TANKS"- dice su fakt retardi... to je take tazke zobrat conquest, vymazat javeliny, stihacky a heliny a bum... mame tank SUPERIORITY
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

bacha na ceskou bukvici s nickem zaluder. je to aimboter
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

co me sere nejvic tak je to lag serveru dice
proste typek po me strili ja zalezu za roh a padnu mrtvy
a nebo animace nekterych vojaku. vidim ze prebiji a stejne me zastreli.
jinak chce to mit par oblibenych serveru kde jsou admini a je to hned lepsi.
jinak premko jsem si koupil stalo me 759 kc a to je docela slušný. je mi vadilo že to mohli říct než jsem si koupil karkand.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“