Herní grafická karta max. do 5500 Kč

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
christian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Herní grafická karta max. do 5500 Kč

Příspěvek od christian »

Zdravím,

stala se mi nemilá věc, umřela mi současná grafická karta. Doporučíte mi nějakou herní grafickou kartu pro tuto starou sestavu?

Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz
RAM: A-DATA 4GB DDR2 800Mhz
Deska: Gigabyte GA-P35-DS4
Zdroj: Seasonic S12II-500 500 W

Jsem ochoten dát do ní max. 5 500Kč (i když to může být až moc na tuto sestavu).

Díky za odpovědi.
Už se to blíží... Opravdu se to blíží....
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: Herní grafická karta max. do 5500 Kč

Příspěvek od jakubom »

Za mě, amd 7850 ale musíš přetočit cpu, jinak ji bude hrozně limitovat, sice ji bude limitovat i tak, ale při OC to nebude tak hrozné, navíc ji můžeš použít až se rozhodneš pro upgrade pc.
Shinji-kun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shinji-kun »

do súčasnej zostavy ak sa nehodláš do 2 rokov kúpiť nový PC ti bude úplne stačiť HD 7770...ak si ale myslíš,že budeš robiť celkový upgrade tak radšej kúp 7850 a potom si ju tam prehodíš :)
táto od Gigabyte nieje ani hlučná a už je od výrobcu v OC verzii : http://www.czc.cz/gigabyte-hd-7770-expe ... 88/produkt
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Kup bazarovou 9800GT.
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Ta HD7850 asi jo nó :) .... sice to cpu tu GK nenakrmí na 100% ale po OC okolo 3,2GHz by to nemuselo být až tak marné..... a příští rok z jara upgraduj na novej socket 1150 a Intel Haswell
I nový procesor ztvrzuje fakt, že takt na takt jsou Intel Core 2 Quad stále o nějaké procento výkonnější. Phenom II X4 na 3,2 je ekvivalentem pro 3,0 GHz C2Q. Model Phenom II X4 965 s frekvencí 3,4 GHz by zcela jistě dostihl i nejrychlejší Core 2 Quad - QX9770. Z tohoto závěru se dá odvodit i další srovnání výkonu procesorů.
christian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian »

Zatím díky za rady. Upgrade v bližší době jsem měl v plánu. Narazil jsem taky na tuto grafiku. Bude lepší/horší než ta ATI?

http://www.czc.cz/gigabyte-gtx-660-2gb/114364/produkt
Už se to blíží... Opravdu se to blíží....
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“