Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
icebosss
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od icebosss »

Nerboard píše:http://www64.zippyshare.com/v/27814899/file.html - chyba tam jeden subor. reuploadnem soon(tm)
pouzivajte toto ked nechcete blue filter - je tam aj nastaveny vacsi fov 85 na vsetky zbrane + oob(out of bounds) efekt je prec.
s tímhle souborem mě nejde spustit hra, spadne s tím že program přestal pracovat...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

nova verzia - fov ako z alphy a color corection+mimo okraje efekt prec. edit/bude aj verzia s fog aj slnkom. neskor :-d, vecer alebo tak. teraz mam rozrobeny skyrim 8-)
fog on
fog off
glare on
glare off
co sa tyka programu. ten kto ho urobil ho nechce dalej sirit takze ho sirit nebudem. mozete si aspon stiahnut tieto fixy ked chcete

sam_217: citlivost mysi si mozes menit priamo v hre. netreba na to ziadny program ani mys s dpi.
Naposledy upravil(a) Nerboard dne sob 29. zář 2012, 10:58, celkem upraveno 2 x.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Nerboard píše:nova verzia - fov ako z alphy a color corection+mimo okraje efekt prec. lens flare fix incoming soon :-D
fog on
fog off
glare on
glare off
co sa tyka programu. ten kto ho urobil ho nechce dalej sirit takze ho sirit nebudem. mozete si aspon stiahnut tieto fixy ked chcete

sam_217: citlivost mysi si mozes menit priamo v hre. netreba na to ziadny program ani mys s dpi.
takže sunglare off fix ani fog off fix link na stažení nebude :( ?
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Šlo by upravit to fov? je to strašný jak to je natažený + mám ruce jak vopičák a když to udělá animaci tak už tam chybí kus ruky :D

už mě ta hra začíná srát, cheater na khargu, je tam voteban nikdo s tím nic nedělá a když se ozvu tak prej dont cry kid :D typek v LAVu, letim sotva do půlky mapy a už mám 50% hp ve stíhačce, letím zova, sotva vzlítnu už mě začíná zase hitovat na mým respu někde od čerpací stanice....

stíhačka kolem 30 hp a sotva vyskočím tak už vybuchuje, takovejhle aim bych chtěl fakt vidět :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

icebosss: to je normal. na caspianu me kolikrat davaj base to base s mobilnim AAckem... :evil:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Tak zrovna death valley vypadá bez modrýho blbě,tam se mi to líbí.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Flegy píše:icebosss: to je normal. na caspianu me kolikrat davaj base to base s mobilnim AAckem... :evil:
ale jde o to, že s tím ani nikdo nic nedělá, radši napíšou stop cry.... místo aby se dal hlasovat voteban
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja vim, na publicach jsou z 95% dementni ko*oti. s tim nikdo nic nenadela...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

tak prave to testujem bez tych somarin na obrazovke(lens flare a spina odrazy atd) + fog off a je to krasota! normalne vidim dalej ako 5m a ani performance hit nieje ziadny kvoli fog off. stale stabilne 60 fps. mam nechat ten fov zbrani tak ako je alebo ho dat na normal? treba to upravovat na kazdu mapu/zbran atd samostatne takze je s tym vela babracky. a pre kazdu mapu sa da vsetko nastavit samostatne

inac k tym vyblitym barvam = da sa pridat kontrast/saturacia
1
2

mozete menit uplne vsetko co si len viete predstavit :-d. zmazat ucinky suppression, blur, damage zbrani recoil atd upe vsetko. samozrejme ja ostavam len pri art direction off
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Nerboard píše: inac k tym vyblitym barvam = da sa pridat kontrast/saturacia
No a teď to vypadá jako Far Cry 3 alias Omalovánka :mrgreen:
Obrázek
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

bez těch kravin už to nevypadá tak dobře, ale zase člověk kloudně vidí, nemá žádný odlesky od slunce na brýlých atd.... já mám stejně většinou low detaily pro nejvíc fps, takže mě je to jedno, kdyžtak to uploadni...

ten fov na zbraně prosím uprav, je to strašný s pušku opřenou o rameno, vypadá to jak rpg :D taková dlouhá nepřirozená trubka :D

a bez těch hovadin aspoň bude víc fps :)
Naposledy upravil(a) icebosss dne sob 29. zář 2012, 19:50, celkem upraveno 1 x.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

lol, pomlouvate cheateri a nyni se nad cheatmi rozplyvate :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no, na druhou stranu lepsi jak aimbot a jiny hc cheaty :roll:
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tohle bych přímo jako cheat nebral... možná spíš takové zpříjemnění hry, ostranění nerealistických věcí... kdo nemá aim, tohle mu nepomůže tak jako tak :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

http://leteckaposta.cz/685789777 nech sa paci.
je tam len vypnuty fog, glare a dirt a color corection. ostatne sa mi nechcelo srajkat-farby atd. presetov bude zachvilu kopa od roznych ludi. bez toho slnka sa da normalne pozerat bez toho aby som sa pred monitorom mracil :lol: 8-)

edit tvorca to prave teraz uvolnil <- just sayin'
Naposledy upravil(a) Nerboard dne sob 29. zář 2012, 20:10, celkem upraveno 2 x.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

dik, půjdu to zkusit, ten fov je spravený? opravdu jsou ty zbraně děsně protáhlý :D M16A3 při běhu vypadá jak bazuka
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

ano fov je opraveny btw cekni moj post editol som ho. pozeram ze tam pridal aj "navod" na dlc lightninig fix. neskor sa na to pozriem

edit nejak vela editujem. zabudol som vymazat jeden lens flare na caspiane. link som updatol tak to stiahnite a prepiste. vsetko ostatne by uz malo byt ok. http://leteckaposta.cz/685789777
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to je naprd, že to není udělaný globálně, ale musíš to měnit pro každou mapu..

btw na bazaru mám stejně pořád tu mlhu, nebo kouř či co to je přez silnici
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

ano na bazare som fog nevypinal lebo tam mi to podla mna pride ok. prsi atd tak je tam mini hmla. kedze je uz editor vonku tak si to kludni vypni ak chces. mas tam 2 hmly. jedna je na dialku a druha je skor smoke co sa vala rozne po mape. bazar je mp jednicka myslim. a beztak bazar nehrajem je to bs :-D

najdes to pod lightning-vemp01bazar- fogcomponentdata a foggradientenable by malo byt na true tak to daj na false
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“