HDD WD a Lcd LG

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Backgramond
Nováček
Nováček

HDD WD a Lcd LG

Příspěvek od Backgramond »

Prosím o radu,
koupil jsem si televizi LG LM620s a připojil svůj disk WD passport essential 500GB usb 3.0.
Problém je v tom, že disk se po chvilce odpojí a pak zas jede. Jen to prostě přeruší film a jeho sledování. Ta doba je kolem 30 sekund od zapnutí filmu. Takže moc sledovat se nedá :-)
V počítači disk jede bez problémů a zkoušel jsem s televizí i jiný disk Transcend a ten jel bez problémů. Zkouším aktualizovat firmwary apod., ale myslím, že potřebuju lepší řešení....
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: HDD WD a Lcd LG

Příspěvek od Igoreso »

pravděpodobně nekompatibilita.
s tím nic nenaděláš
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Backgramond
Nováček
Nováček

No už jsem slyšel o tom něco. Má cenu zkoušet ho naformátovat a pak znovu zkusit? Nebo jak mám zjistit abych si koupil nový, ale aby byl kompatabilní :(
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

naformatuj ho pres tv pokud to jde
Backgramond
Nováček
Nováček

Prosím o radu, teď už teda nevím co dělat?
Disk jsem zformátoval, nahrál film a hle disk jel. Asi půl hodiny tak jsem ho pak odpojil s úsměvem na tváři a dal do kompu. Pak jsem po nahrávání zpětných záloh zapojil disk do televize a problém se objevil znovu. Zas se do max. 30 vteřin vypne a zapne. V počítači jede bez problému.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“