pořídil jsem si domů NAS server Synology DS212+ a mám ho kabelem spojený s wifi routerem Dlink dir-615. V jeho dosahu mám DVD player Panasonic (nebo televizi LG), kam mohu vložit USB konektor.
Bude fungovat, když zakoupím např. tento USB adaptér:
ty usb jsou vetsinou pouze pro pripojeni flash nebo hdd, ktery nekdy stejne vyzaduje externi napajeni, v navode budes mit napsano jestli tam mas i usb pro pripojeni wifi,co vim tak slouzi pouze pro pripojeni wifi ne hdd , napr samsung musi mit pouze usb wifi vyrobene primo pro dany tip bd/tv klasicke usb wifi pro pc nefunguje jak to maji jini vyrobci nevim u samsungu ani nelze kombinovat wifi usb pro bd player na tv a obracene
edit:nevim co mas za televizi ale ten dvd ti urcite neprehraje hd i kdybys to zprovoznil, uz starsi bd maji problemy s mkv 720p, 1080 vubec
Kuprikladu u tv panasonic se prave wifi modul pripojuje do usb a tim blokuje usb port, coz je dost hloupe, takze moznost tu je. Na druhou stranu wifi modul se da koupit od vyrobce a tv vi, jak s nim ma pracovat. U jinych me trochu napada otazka, jak do tv nainstalovat drivery?
Zadne "intergrovane vevnitr" mit nebude. Budto neco vyrabi primo vyrobce televize, nebo mas smulu. V televizich/prehravacich nejdou pouzivat USB wifi dongly urcene pro PC. Howgh.