Black Mesa
Moderátor: Baneshee
- kotas
- Středně pokročilý
Re: Black Mesa
...na co potřebujete na podobné hry CZ?...............
- Mirek1
- Začátečník
kotas:+1
Někteří se v menu třeba neorientují bez češtiny
Někteří se v menu třeba neorientují bez češtiny
- Jeltík
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč jsou lidi líný naučit se jazyky aspoň na základní úroveň? To je jak v zasraným Maďarsku, všichni jenom blijou "nemtedem", tady zase Angličan uslyší jenom "co říkal ty vole" nebo "eeee?"
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
mno... zřejmě k lepšímu pochopení příběhu apod... jinak samozřejmě aj v základní míře ovládám, nicméně s češtinou je to lepší zážitek ze hry...kotas píše:...na co potřebujete na podobné hry CZ?...............
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
Dnes vyšlo na EHW srovnání výkonu grafických karet
http://extrahardware.cnews.cz/testy/bla ... ife-zdarma
Jako jeden z nedostatků skvělé hry je zde uváděno vytížení jen jednoho jádra procesoru.
Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že řešením je vytvoření zástupce a programu a použití příkazu affinity, konkrétně u čtyřjádra "C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity D cesta k spouštěcímu souboru"
Co se týče překladu, tak stále není oficiální verze....
Edit:// tak jsem si na svém CPU změřil při hraní vytížení procesoru. Nejdříve s affinity a pak normálně. Výsledek viz. níže.
http://extrahardware.cnews.cz/testy/bla ... ife-zdarma
Jako jeden z nedostatků skvělé hry je zde uváděno vytížení jen jednoho jádra procesoru.
Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že řešením je vytvoření zástupce a programu a použití příkazu affinity, konkrétně u čtyřjádra "C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity D cesta k spouštěcímu souboru"
Co se týče překladu, tak stále není oficiální verze....
Edit:// tak jsem si na svém CPU změřil při hraní vytížení procesoru. Nejdříve s affinity a pak normálně. Výsledek viz. níže.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne pon 22. říj 2012, 20:18, celkem upraveno 2 x.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
LOL
Crouch+jump a single thread brekot...
Crouch+jump a single thread brekot...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Polsonside
- Nováček
-
Jak přeskáču v kapitole 4 po těch trubkách, hned potom, co se propadne podlaha, prostě mi to nejde, skáču tam jak kozlik na skalisku a nic.
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
screen ať víme o co jde?
- gun-chan
- Začátečník
Crouch+jump a pojde toPolsonside píše:Jak přeskáču v kapitole 4 po těch trubkách, hned potom, co se propadne podlaha, prostě mi to nejde, skáču tam jak kozlik na skalisku a nic.
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- Polsonside
- Nováček
-
Velké dík, jako původní hráč té doby, ostuda moje
K remakeu mohu jen říct, že se velice povedl, obdivuji práci fanoušků a vydání zdarma, určitě by si zasloužily odměnu a Valve by je měl oslovit.
Half Life a Stalker, jediné to hry, které mě teleportují do jiné dimenze vnímání, zase si to užívám, ačkoli dnes mi tomu něco chybí, kdysi to byla naprostá pecka, každopádně vývoj her by se měl ubírat tímto směrem.
Každopádně bych rád viděl slibované pokračování této série...kde je Episode III??
K remakeu mohu jen říct, že se velice povedl, obdivuji práci fanoušků a vydání zdarma, určitě by si zasloužily odměnu a Valve by je měl oslovit.
Half Life a Stalker, jediné to hry, které mě teleportují do jiné dimenze vnímání, zase si to užívám, ačkoli dnes mi tomu něco chybí, kdysi to byla naprostá pecka, každopádně vývoj her by se měl ubírat tímto směrem.
Každopádně bych rád viděl slibované pokračování této série...kde je Episode III??
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
episode 3 a hl3 nebude do te doby, dokud si valve neprestane hrabat z prestarlejch titulu na steamu
- Jeltík
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Pozoroval jsi nějaký výraznější nárůst FPS, tedy pokud jsi to nějak měřil? Úvodní cutscene by byla ideálníPepa1 píše:Jako jeden z nedostatků skvělé hry je zde uváděno vytížení jen jednoho jádra procesoru.
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
nárůst ne, drží se to furt 60fps (používám vsync). Spíše se mi to zdá, že se to netrhá a ty fps jsou konstantní.Jeltík píše:Pozoroval jsi nějaký výraznější nárůst FPS, tedy pokud jsi to nějak měřil? Úvodní cutscene by byla ideálníPepa1 píše:Jako jeden z nedostatků skvělé hry je zde uváděno vytížení jen jednoho jádra procesoru.
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
ono abys neco vubec pozoroval, vzdyt je to absolutne nenarocna hra co se tyce hw naroku
- rbclass
- Žlutá karta
-
ani nie,vid zaver, plus par inych momentov v hre..a je jedno aky mas procesor..pojdes k 10fps
- Julinaa
- Nováček
-
prej odkaz na warez,hra je free ke stažení,tak jaký warez?
//Flegy - porusujes eulu valve...
//edit Don: Promaz OT
//Flegy - porusujes eulu valve...
//edit Don: Promaz OT
- Logue
- Začátečník
Rad by som vedel ako to mam spustit ? Nainstaloval som to, stiahol som Source SDK a dalej neviem co mam robit aby som to spustil...
- Woyta
- Středně pokročilý
Restartovat Steam.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se na to pred 2 dny vrhnul uz to mam dohrany.Cekal sem na XEN, ale ten vyjde kdo vi kdy..
Takze moje hodnoceni
To dobry:
Grafika
Hodne novych dialogu co vubec nebyli v prvnim HL.
Atmosfera
Hadanky a skakani
Je to proste HL.
Spatny:
Behajci aimboti jmenem vojaci...S reakci 0.00001s sou schopny vas trefit pres celou mapu kdyz prebihate z jednoho ukrytu na druhej a vystavite se jen na dobu 0.00002s.Proste hruza.
A diky tomuhle celkem vysoka obtiznost.
Nejhorsi mista byli oba souboje s vrtulnikem, pak misto kde VTOL porad schazuje novy aimbot vojaky donekonecna a musite ten VTOL znicit.
A pak posledni cast u teleportu.
Prosel sem to cely na medium a v tedlech 4 mistech to bylo peklo.
Takze moje hodnoceni
To dobry:
Grafika
Hodne novych dialogu co vubec nebyli v prvnim HL.
Atmosfera
Hadanky a skakani
Je to proste HL.
Spatny:
Behajci aimboti jmenem vojaci...S reakci 0.00001s sou schopny vas trefit pres celou mapu kdyz prebihate z jednoho ukrytu na druhej a vystavite se jen na dobu 0.00002s.Proste hruza.
Nejhorsi mista byli oba souboje s vrtulnikem, pak misto kde VTOL porad schazuje novy aimbot vojaky donekonecna a musite ten VTOL znicit.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- AllowedCry
- Začátečník
Kolik máš roků do prdele? Jak je UI jen o trochu chytřejší než v CoD, tak se z toho můžou všichni posrat.Behajci aimboti jmenem vojaci...S reakci 0.00001s sou schopny vas trefit pres celou mapu kdyz prebihate z jednoho ukrytu na druhej a vystavite se jen na dobu 0.00002s.Proste hruza.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.