Teče tam nějaká řeka, po který se dá volně plout, tak jako po kanálech v Benátkách?
Assassins Creed III
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Assassins Creed III
Jde ve hře dělat toto?

Teče tam nějaká řeka, po který se dá volně plout, tak jako po kanálech v Benátkách?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

zkoušel jsem ale nepřišel jsem zatim na to...podle mě tam ani není v kuse takhle splavná řeka 
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- tom01
- Mírně pokročilý

- tom01
- Mírně pokročilý

tak musím říct že po počátečním zklamání přicházím tý hře na chuť..
nejde už ji brát jako klasickou "assassinku", ale i tak mě to začlo bavit..lovy, námořní mise...
nejde už ji brát jako klasickou "assassinku", ale i tak mě to začlo bavit..lovy, námořní mise...
- xakrurychle
- Začátečník

-
tak jsem si projel cast videa a zbytecne moc tech vojaku...nekdo uz zminoval ze to bylo o stealth akci a i me se to prave libilo...to ze jich na me nabehne 10 a pak pribehne dalsi 10tka je proste a jednoduse typicky americke
ach jo
- Swat
- Mírně pokročilý

Já to mám taky rozkoukaný (díky tome01), nicméně si to dávkuju naněkolikrát, protože u toho prostě 2 hodiny v kuse nevydržim. Nicméně si myslím, že jde o to, že ten, co to hraje, je v jednom kuse podezřelej. Není chvíle, aby byl "inkognito". Věřím, že když je člověk inkognito a chová se tam normálně, tak to taková mlátička snad není. Třeba nám to tom01 potvrdí... 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

No je pravda že podezřelej jsem snad pořád..inkognito jsem jen když se hezky procházim a čučim
je mi divný že i "spojenci" = americká armáda mě buzerujou jen když chci vylezt na věž...já se přiznám že jak je tam plno úkolů, misí, vedlejších povinností tak už se ztrácim kde je vlastně linie příběhu a kdo je spojenec
ale pokud trháte plakáty, uplácíte pouliční pořvavače tak jde relativně něco udělat bez odhalení
jo a ještě edit-mám pořád za pomocníka (assassina) jen toho francouze,řezníka..a nevím jaký úkol nebo co udělat pro to, aby jich bylo víc
jo a ještě edit-mám pořád za pomocníka (assassina) jen toho francouze,řezníka..a nevím jaký úkol nebo co udělat pro to, aby jich bylo víc
- xakrurychle
- Začátečník

-
hele jeste se chci zeptat...hra je anglicky s titulkama ceskyma...jdou titulky vypnout? nemo aspon vymenit za anglicke...cestinu ve hrach nemam rad 
- tom01
- Mírně pokročilý

titulky jdou vypnout
- xakrurychle
- Začátečník

-
ok, diky...prave sem sledoval to video...mam za sebou 45min a zatim dobre..az na to ze se tam sbiha zbytecne moc tech vojaku
- Commanderwar
- Začátečník

-
ahoj lidi je prosím nějaka šance že hru rozchodím na mým pc?? v nějaký slušný kvalitě??
CPU core2 Duo e8200 3,2 GHz
GPU GTX 560 1GB
4GB Ram
win vista 32 bit
na internetu sice koluji tyto požadavky
Operační systém: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 či 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ nebo lepší je doporučen
RAM: 2 GB (4 GB doporučeny)
Grafika: 512 MB DirectX 9.0c – Shader Model 4.0 či vyšší
Pevný disk: 17 GB
Podporované grafické karty: AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series nebo lepší, NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series či lepší
ale at me nikdo nevyklada že si to nekdo zahraje na 6 let starych CPU v nejaky slušný kvalitě:)
asi nemam moc šanci s mym procerosem že??
CPU core2 Duo e8200 3,2 GHz
GPU GTX 560 1GB
4GB Ram
win vista 32 bit
na internetu sice koluji tyto požadavky
Operační systém: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 či 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ nebo lepší je doporučen
RAM: 2 GB (4 GB doporučeny)
Grafika: 512 MB DirectX 9.0c – Shader Model 4.0 či vyšší
Pevný disk: 17 GB
Podporované grafické karty: AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series nebo lepší, NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series či lepší
ale at me nikdo nevyklada že si to nekdo zahraje na 6 let starych CPU v nejaky slušný kvalitě:)
asi nemam moc šanci s mym procerosem že??
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- durod
- Středně pokročilý

- tom01
- Mírně pokročilý

nevíte někdo, jak ochránit svůj obchodní konvoj? vyšlu ho, za chvilku se objeví nápis "ochraň svůj konvoj" ale nevím jak
nikde na mapě nějakou ikonku třeba konvoje nevidím...
- xakrurychle
- Začátečník

-
tys to jeste nedohral?
prozradis svuj dojem ze hry kdyz uz to hrajes dele...
- tom01
- Mírně pokročilý

já už to dohrál
hraju to podruhý
poprvý jsem nesplnil spoustu vedlejších úkolů, teď nikam nechvátám. a celkový dojem? pod louhé době hra co mě zabavila na plno večerů..plno misí, možností..jen očividný odklon od klasického Assassin stylu..ale ta hra má plno jiných předností..z konce zklamání ale to prozrazovat nechci
- Frostys
- Začátečník

-
A řeší se tam zase nějak Desmondova linie?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- xakrurychle
- Začátečník

-
to tom01....me se to libi docela podle videii apod, je to jinej assassin vzhledem k lokaci v usa ale to se dalo cekat ale bohuzel je mi connor ne uplne sympaticky...ezio byl proste vybornej a pri filmu kdzy umre mi aj slzy ukaply..

- tom01
- Mírně pokročilý

jj řeší i když trochu zmateněFrostys píše:A řeší se tam zase nějak Desmondova linie?
- xakrurychle
- Začátečník

-
ale o desmonda nejde
nebo snad jo?
btw po jak dlouhy dobe od uvedeni novyho dilu vzdycky cca rekli ze bude nasledovat dalsi?
- tom01
- Mírně pokročilý

no tady už je vlastně vyvrcholení Desmondovi "cesty"..pokud Ubisoft plánuje další Assassin, nevím jak navážou..ostatně zatím jsem nezaregistroval, že by se další díl série připravoval