Mysš + klávesnice +/-1500

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Worthit
Nováček
Nováček
Registrován: 09. zář 2012

Mysš + klávesnice +/-1500

Příspěvek od Worthit »

Ahoj, k Vánocům si nadělím herní pc a jelikož mám momentálne bezdrátovou myš i klávesnici (kvůli pohodlí), tak rychlost odezvy není valná.

Chtěl bych teda oboje USB, raši bych oboje od stejný firmy, ale podmínka to není. Což ale podmínka je, aby to měli na alfacomp nebo líp v prodejnách v ČB (je tam myslím mironet a alza), abych si to mohl ošahat. Správná klávesnice ani nevím co by měla mít, ale myš by měla mít minimálně navrh, oproti standartu, 2-4 tlačítka (Teď mám 2, na každý straně 1.. Dobrý při surfování na tam/zpět, ale to nebude primární funkce :D).

Dík Worthit.
penti
Nováček
Nováček
Registrován: 10. pro 2012

Re: Mysš + klávesnice +/-1500

Příspěvek od penti »

Co takhle Logitech Gaming Mouse G300 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 01R0A31AO9 a Logitech Media Keyboard K200, USB, černá http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0A300010GC

Mys ma kamarad a je bez problemu. U klevesnice tezko rict, ale vsechno bude v teto cenove relaci na stejno dle meho nazoru.
Worthit
Nováček
Nováček
Registrován: 09. zář 2012

Re: Mysš + klávesnice +/-1500

Příspěvek od Worthit »

Ok to jsem měl možná zmínit, ale došlo mi to až teď.
U tý myšky bych rád přídavný tlačítka ze strany nikoliv nahoře, jestli mi rozumíte, tj. podle toho obrázku tam, kde je černej proužek ze strany, tam někde.

U tý klávesnice bych uvítal opěrku? Nevím, jak to nazvat. Podobný jako je TADY.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“