restart PC po vsunutí flashky

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

restart PC po vsunutí flashky

Příspěvek od Suke001 »

Když vsunu do předního USB v case flashku tak se pocitac ihned restartuje, stavá se to jen vyjímečně ale přece nevíte včem může být problém ?

//edit Wilik - presun z ostHW
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: restart PC po vsunutí flashky

Příspěvek od Wuuduu »

skrat v prepojeni... nie kazdy predny panel ma dobre urobne konektory
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Wuuduu píše:skrat v prepojeni... nie kazdy predny panel ma dobre urobne konektory
Ja si myslel ze to bude zkrat ono se to restartlo hnedka po dotknuti.. Takže je to špatně zapojené nebo jak to spravit ?
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Suke001 píše: Ja si myslel ze to bude zkrat ono se to restartlo hnedka po dotknuti.. Takže je to špatně zapojené nebo jak to spravit ?
Myslím, že zkrat by to udělal pokaždé.

Já bych tipovala statickou elektřinu/uzemnění.

Pokud na ten USB port sáhneš napřed prstem a až pak tam dáš flashku, tak se to nikdy nerestartuje, že?

Vyzkoušej a pak začni třeba tím, že vyměníš napájecí kabel počítače.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Mel jsem podobny problem, nejspis jde o statiku, pomohlo dotknout se konektorem flashky skrine, nejlepe na nenalakovanem miste, a pak az zapojit do konektoru, pomahalo to jak u flashky, tak u mysi.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

No ono je hlavně složité to vyzkoušet protože to tam 40x po sobě strkám a je to vpohodě, málokdy to udělá, většinou když to nejmíň čekám :-D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Zkus si nekde sehnat prodluzku a strkat tu flashku do ni. Klidne pres ten predni port.
Alespon vyzkousis zda-li se to deje uz na konektoru a nebo je ten port(pripadne vedeni k desce) celkove vadne.

Muze byt i dobre zapojeno a stejne bude restartovat... spatne uzemneni nebo zkrat.

podobne se mi chovala Eurocase(shit) skrin v praci(resp predni porty)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

U mne se při zasunutí flashky dotkl kovový rámeček konektoru USB s plechem skříně a proto docházelo k restartu. Tak jsem ten rámeček oblepil elektrikářskou izolační páskou a už je to v pohodě.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Aktualne resim stejny problem.. front panel obsahuje audio, USB a power + reset buttony..
- sahnu na skrin, nic se nedeje.. vse ok..
- dotknu se klicenkou predniho USB konektoru a reset..
- odpojil jsem z desky jak front USB, tak front Audio a reset stale pokracuje..

wtf.. :o
PeMa
Nováček
Nováček

Příspěvek od PeMa »

Mě to taky párkrát udělalo na předním panelu u skříně s připojením mobilu do USB - modrá smrt. Už mám jiný mobil, zatím se to neopakovalo.
Další problém u tohoto panelu, když zapojím sluchátka s mikrofonem, tak pak při odpojení konektoru pro mikrofon opět modrá smrt. Když jsem napřed zrušil sluchátka v audio panelu ve win, tak modrá smrt nenastala.
Mám skříň Cooler Master HAF 922, deska ASUS P8Z77-V-LX

Dík za případnou radu.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“