Ahoj.
Mám v PC dva aktivní HDD jeden systemový SSD, kde mám nainstalován Windows a hlavní programy a druhý klasický HDD, kde mám nainstalované hry, foto......
A teď k věci. Na tom SSD mám nainstalovaný Win 7 (oem) a chtěl bych si přeinstalovat Win a zároveň nahrát nový fw pro ssd.
Ale, chci provést čistou instalaci a před tím, než udělám formát bych si chtěl zálohovat nastavení systemu, nainstalovaných programů, abych nemusel vše instalovat a nastavovat znovu.
Jakou metodu zálohování by jste mi doporučili.
Nechci zálohovat celý obraz disku.
Díky
Zálohování nastavení a programů Windows 7
Moderátor: Loki5567
- Xnovic
- Začátečník

Zálohování nastavení a programů Windows 7
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Gogin
- Nováček

-
Re: Zálohování nastavení a programů Windows 7
Doporučuji Genie Timeline. Je sice placený, ale v součastnosti je na českých stránkách akce na verzi Professional za 10 dolarů. Je na něj i čeština. Umožňuje přesně to, co požadujete.
Je to vlastně něco jako Timeline na počítačích od Apple.
Více informací o programu:
Kód na slevu je: SGTP10
Gogin
Je to vlastně něco jako Timeline na počítačích od Apple.
Více informací o programu:
Kód: Vybrat vše
http://genie9.cz/products/Genie_Timeline_Pro/default.htmlGogin
- Xnovic
- Začátečník

Díky. Nějaká testovací verze je(trial..)?
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Gogin
- Nováček

-
Ano. Na vyzkoušení máš 30 dní. Poté je nutno program zaregistrovat. Nicméně akce trvá jen do 4. února, pak bude cena licence standardní tj. 55 euro.
Odkaz na stažení zkušební verze a češtiny
Gogin
Odkaz na stažení zkušební verze a češtiny
Kód: Vybrat vše
http://genie9.cz/products/Genie_Timeline_Pro/download.html- Xnovic
- Začátečník

Sice podobné programy moc často nepoužívám, ale za ty peníze vezmu..
Díky za typ!
Díky za typ!
- Gogin
- Nováček

-