Problém s GTX 670, zelené artefakty, nenajede do Win, RMA?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Problém s GTX 670, zelené artefakty, nenajede do Win, RMA?

Příspěvek od CZECHYa »

Zdravím,

mám problém s GTX 670 v nereferečním provedení od Asus. Asi před týdnem se při hraní se najednou objevily zelené pruhy, grafika restartovala několikrát ovladač. Po restartu počítače problém zmizel, od té doby jsem pořád sledoval teploty a maximálně 75 stupňů v loadu, karta ani její chlazení se neprojevovalo nenormálně. Včera mně při hraní zezelenala celá obrazovka, sekl se počítač a od té doby se počítač restartuje před najetím do Windows (problikne zelený pruh, vypne se monitor a restart). Do Windows se dostanu pouze v nouzové režimu. Obraz je ale rozsypaný i tam. Grafika není ani nebyla v minulosti taktovaná.

Zkoušel jsem podtaktovat, vyměnit kabel k monitoru, přendat kartu do druhého počítače, jiný monitor a narážím na stále stejný problém. Sestava je v popisu a spíš mně jde o to se ujistit, zda reklamace je jediným řešením.

Děkuji moc.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s GTX 670, zelené artefakty, nenajede do Win, RMA?

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Studeňák nebo mrtvej paměťovej modul = karta je mrtvá, nezbejvá než reklamovat.
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s GTX 670, zelené artefakty, nenajede do Win, RMA?

Příspěvek od CZECHYa »

Díky za odpověď, zejtra letí poštou na reklamaci.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“