Crysis 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis 3

Příspěvek od sam_217 »

Shakall605 píše:Je tam nějaká hudba od Hanse Zimmra jako ve dvojce? :)
Je to možný, ale hlavně je tam určitě většina od Borise Slavova a ten je podle mě mnohem lepší :) ve dvojce měl Hans Zimmer ten hlavní motiv a pár spoluprácí dohromady, ale nejpěknější kousky měl právě Boris Slavov a u Crysis 3 tomu není jinak pokud se nepletu a soundtrack je ještě pěknější, jak byl ve 2ce...však jen ta pasáž kterou pouštěli ke Crysis 3 Techdemu...

Jinak za pochvalu určitě i stojí ochrana, kterou je hra chráněná...nikoho nebuzeruje, DVD to nechce, stálý připojení k netu taky ne a do teď nemaj warezáci pořádnej crack, tušim že teprv 22.vyšel bypass DRM kterej padal, v současnosti už maj fix, kterej ale způsobuje že v druhý misi nemaj v alien pušce náboje a na konci jim nejde zabít final boss, takže částečně prolomeno, ale za tu dobu, kdy je možno koupit originál je to fakt úspěch, ještě 3 dny po vydání (5dní pro US) a ochrana plní svojí práci docela dobře, znám pár lidí, co to čekání donutilo tu hru rovnou koupit :D ještě chvíli a EA se nebude moct vymlouvat na to, že lidi akorát hru upirátěj a nekoupěj a Crytek přestane dělat takhle vypiplaný hry na PC. Tentokrát si ty peníze IMHO zasloužej 2x víc jak kdy jindy...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Skousel to jeste nekdo, ale myslim exaktne, porovnanim vykonu pomoci frapsu, HEADe, bez na to :)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Kknightley
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kknightley »

Ja som to skúšal, na R7970; i5-3570K žiadny rozdiel vo FPS.
Sapwned
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sapwned »

Dobrá hračka, když se někomu nechcou hledat základní příkazy :-)
Crysis 3 CVar Configurator Console Tool
Kknightley píše:Ja som to skúšal, na R7970; i5-3570K žiadny rozdiel vo FPS.
To je zajímavý, mě to pár % přidalo. Na 100% mě to teda jako jemu nejede. Na vině může být hodně faktorů proč to někomu zvedne vytížení cpu hodně, trochu a někomu vůbec... operační systém, typ gpu a cpu atd...
ASUS ROG Laptop @ Silent UC&UV + UWQHD OLEDs
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

sam_217 píše: Jinak za pochvalu určitě i stojí ochrana, kterou je hra chráněná...nikoho nebuzeruje, DVD to nechce, stálý připojení k netu taky ne a do teď nemaj warezáci pořádnej crack, tušim že teprv 22.vyšel bypass DRM kterej padal, v současnosti už maj fix, kterej ale způsobuje že v druhý misi nemaj v alien pušce náboje a na konci jim nejde zabít final boss, takže částečně prolomeno, ale za tu dobu, kdy je možno koupit originál je to fakt úspěch, ještě 3 dny po vydání (5dní pro US) a ochrana plní svojí práci docela dobře, znám pár lidí, co to čekání donutilo tu hru rovnou koupit :D ještě chvíli a EA se nebude moct vymlouvat na to, že lidi akorát hru upirátěj a nekoupěj a Crytek přestane dělat takhle vypiplaný hry na PC. Tentokrát si ty peníze IMHO zasloužej 2x víc jak kdy jindy...
hra byla venku 14 dni pred oficialnim vydani,crack se kterym to padlo v druhy misi cca tejden pred vydanim(ovsem misi slo preskocit pres consoly a v pohode dohrat),dalsi crack se kterym to slo dohrat(trainerem pridat naboje do hry) vysel v patek v den vydani a v sobotu vecer uz byl venku plne funkcni crack...takze ochrana odolala +- 2dny

jestli ti pripada adekvatni cena 1200 kc za 5 hodin kampane,tak je asi nekde neco spatne...pokud te bavi multiplayer,tak to chapu,to je v poradku,ale hru by mel tahnout single a multak bejt jen jako bonus(tak to taky vdzycky bylo),ted udelaj single jen aby se nereklo a vetsina je o multaku...no a koho nebavi,tak hru urcite nekoupi
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Já mám odehráno cca 6 hodin a nejsem ještě na konci. 1100Kč jsem klidně a rád dal, protože jsem si hru koupil i kvůli grafice..
Pokud někdo hru ukradne, jeho věc, ale ať potom tady nedržkuje, jak je hra krátka a blablabla...
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
HrdinaJan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HrdinaJan »

Tak já mám taky dohráno, za cca 7 hodin. Hra mě stála 800,- a nelitoval bych ani 1200,-. Dohrál jsem ji s driverama 12.8. Pak mě napadlo tam hodit ty poslední, ale žádnej zásadní rozdíl jsem nepoznal. Vše jsem měl na VH, vyhlazování 2x.

Celá serie je super. Chápu, že někomu to nesedí, ale tohle je hra podle mojeho husta. :)
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237
Pulec7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pulec7 »

Alfajk píše:
sam_217 píše: Jinak za pochvalu určitě i stojí ochrana, kterou je hra chráněná...nikoho nebuzeruje, DVD to nechce, stálý připojení k netu taky ne a do teď nemaj warezáci pořádnej crack, tušim že teprv 22.vyšel bypass DRM kterej padal, v současnosti už maj fix, kterej ale způsobuje že v druhý misi nemaj v alien pušce náboje a na konci jim nejde zabít final boss, takže částečně prolomeno, ale za tu dobu, kdy je možno koupit originál je to fakt úspěch, ještě 3 dny po vydání (5dní pro US) a ochrana plní svojí práci docela dobře, znám pár lidí, co to čekání donutilo tu hru rovnou koupit :D ještě chvíli a EA se nebude moct vymlouvat na to, že lidi akorát hru upirátěj a nekoupěj a Crytek přestane dělat takhle vypiplaný hry na PC. Tentokrát si ty peníze IMHO zasloužej 2x víc jak kdy jindy...
hra byla venku 14 dni pred oficialnim vydani,crack se kterym to padlo v druhy misi cca tejden pred vydanim(ovsem misi slo preskocit pres consoly a v pohode dohrat),dalsi crack se kterym to slo dohrat(trainerem pridat naboje do hry) vysel v patek v den vydani a v sobotu vecer uz byl venku plne funkcni crack...takze ochrana odolala +- 2dny

jestli ti pripada adekvatni cena 1200 kc za 5 hodin kampane,tak je asi nekde neco spatne...pokud te bavi multiplayer,tak to chapu,to je v poradku,ale hru by mel tahnout single a multak bejt jen jako bonus(tak to taky vdzycky bylo),ted udelaj single jen aby se nereklo a vetsina je o multaku...no a koho nebavi,tak hru urcite nekoupi
Měl jsem jí přeobjednanou a předplacenou 6 měsíců dopředu. Ta částka mi zato stála, máš pravdu, že ten singl je krákej stejně jako u všeho dnes, ovšem pokud se podáváš jak hra vypadá to je tolik práce že to rozhodně za tu částku stojí. Ale je to každého věc a osobní názor. Rozhodně ti nechci vymlouvat, že tobě to zato nestojí. Jen jsem chtěl říct, že já to nepovažuji za vyhozené peníze.
Ryzen 7950X3D│ 64GB - 4x 16GB G.Skill Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 │ Gainward 4090 Phoenix GS │ Asus ROG Strix X670E-E Gaming Wifi
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Je tu někdo kdo to hraje na HD6950 / 6970 ? jak vám to šlape ?
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/cr ... chast.html

- je tam rozbor hry a nároků a v testech je i 6950 a 6970 :) (již to zde tuším i bylo jednou uvedeno)
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Malý dotaz na ty co už hrají, má C3 v menu položku pro "3D" stejně jako C2? Hra se pak přepne do SBS režimu a neni nutné mít externí SW na 3D. Dík.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Alfajk píše:hra byla venku 14 dni pred oficialnim vydani,crack se kterym to padlo v druhy misi cca tejden pred vydanim(ovsem misi slo preskocit pres consoly a v pohode dohrat),dalsi crack se kterym to slo dohrat(trainerem pridat naboje do hry) vysel v patek v den vydani a v sobotu vecer uz byl venku plne funkcni crack...takze ochrana odolala +- 2dny

A to jako máš odkud? 14dní před vydánim? možná, ale bez cracku. To že venku byla bez cracku ejště předtim vim taky, to vůbec nehraje roli. Crack tejden před vydánim? A kde prosimtě? Sleduju to tak různě a Reloaded pustili ten crack se kterym šla dohrát jen první mise den po EU vydání co já četl a teprve předevčírem pustili ten tvůj crack, kterej má bugy, že v alien pušce nejsou náboje a nejde zabít final boss. Tomu řikáš plně funkční crack? A to odkud bereš, že ten padající crack byl už tejden před vydánim by mě fakt zajímalo, protože jinak je opravdu zvláštní, že už to dávno mnoho lidí nemělo tehdy odehraný, když to teda údajně tady bylo tejden před vydánim.

A ohledně kvality hry - co se mě týče já za tu hru dal 800kč (originál distribuce) ještě sem to nedohrál, zpracování celkový je výborný, mise maj docela dobrou náplň, luk je zde dobře pojatej, nejsem si jistej že to s mym stylem hraní vyjde na 5 hodin ale zatim si fakt nemyslim, že je to něco špatnýho, jak zde ty hlásáš, že je něco špatně, multiplayer uvidíme. Zatim tady akorát ty všechno kritizuješ a na všechno nadáváš co sem si všim a takže je vlastně všecko špatně :sarcasm: :lookround:
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na titulni strance skidrowgames to mas :wink:
a ten nefunkcni level padal az na konci,takze dosels ke konci a hodils do konzole prikaz pro load dalsiho lvlu,solved
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

na titulní stránce skidrowgames rozhodně nebyl crack tejden před vydánim to sry :roll:
A jestli tě baví přeskakovat levely kvůli špatnýmu cracku, používat a to že nejde pak zabít final boss, to už je tvoje věc, ale v tomhle mezi místní asi nebudeš zapadat, protože někdo si tu hru chce zkrátka užít, ne dohrát za každou cenu.

Zkus si to v (první řadě koupit) a pak pustit na nejtěžší obtížnost + sbírej všechny datapady, plakáty a černý skříňky a upgrady na oblek, čti obsah těch datapadů a ne to za každou cenu co nejrychlejš dohrát abych pak mohl machrovat že je to nuda a krátký a špatný a pak mi řikej že je to nudná 5ti hodinovka nezáživná, bez ohledu na grafiku a MP :)

Neřikám, že ta hra je dokonalá (grafika skoro jo), svoje názory na gameplay a náplň hry jsem zmínil, ale je třeba brát v potaz že cryteku zabralo hodně práce práce s grafikou a technickou stránkou hry. To co nám schází v SP nám hold ukrojil Multiplayer, protože aby ta hra vydělala víc t ak se snaží zapůsobit i na hráče, co vůbec nesledujou děj nebo příběh hry, prostě taková je většina, to ví každej, prostě jenoom jdou rovně a bezhlavě střílej, pokud se jim líbí zbraně oblek a celkovej styl hry, pak je pro ně lepší náplní multiplayer a crytek to ví. Hra s dobrym multilayerem prostě vydrží a vydělá víc.

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

neni to fake? tezko by jej pustili do prezid. palace se lukem, ci? Jinak dobry, lidi museli cumet :D i ja chci takovy oblek a zitra to v praci vystrilim :-D
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
kozel97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kozel97 »

Neposkytl by někdo 100% save?

Díky moc.
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

sam_217 píše:na titulní stránce skidrowgames rozhodně nebyl crack tejden před vydánim to sry :roll:
A jestli tě baví přeskakovat levely kvůli špatnýmu cracku, používat a to že nejde pak zabít final boss, to už je tvoje věc, ale v tomhle mezi místní asi nebudeš zapadat, protože někdo si tu hru chce zkrátka užít, ne dohrát za každou cenu.

Zkus si to v (první řadě koupit) a pak pustit na nejtěžší obtížnost + sbírej všechny datapady, plakáty a černý skříňky a upgrady na oblek, čti obsah těch datapadů a ne to za každou cenu co nejrychlejš dohrát abych pak mohl machrovat že je to nuda a krátký a špatný a pak mi řikej že je to nudná 5ti hodinovka nezáživná, bez ohledu na grafiku a MP :)
kdes vycetl,ze to probiham na rychlost? ja si ji uzivam,jsem na konci 3. mise a pohoda klidecek,hraju si to stealth...

kdes vycetl,ze se jedna o preskoceni levelu? hra crashne pri loading prechodu mise 2 > 3,takze ty jen neprojdes "prechodem" ale rovnou loadnes misi 3

kratky to je a nerikej ze ne,story je tuctovej a herni napln taky neoplyva originalitou,ale ta nadhera prostredi to zrovna v tomhle pripade prekrejva,je to tak krasny,ze se tyhle "detaily" daj prekousnout...a MP me v fps nebavi,ani CSku jsem nikdy neprisel na chut...

a ten posledni boss uz je taky fixlej: Crysis.3.Crackfix.2.INTERNAL-RELOADED
What can we say. This is why loaders suck. This fix takes care of a trigger
which makes it impossible to kill the end boss, for those who didn't become
bored with the game after 15 minutes.
(takze 3 dny celkem)
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Alfajk píše:kdes vycetl,ze to probiham na rychlost? ja si ji uzivam,jsem na konci 3. mise a pohoda klidecek,hraju si to stealth...

kdes vycetl,ze se jedna o preskoceni levelu? hra crashne pri loading prechodu mise 2 > 3,takze ty jen neprojdes "prechodem" ale rovnou loadnes misi 3

kratky to je a nerikej ze ne,story je tuctovej a herni napln taky neoplyva originalitou,ale ta nadhera prostredi to zrovna v tomhle pripade prekrejva,je to tak krasny,ze se tyhle "detaily" daj prekousnout...a MP me v fps nebavi,ani CSku jsem nikdy neprisel na chut...
Fajn fajn...hlavně že si to užíváš. Já cracknutou hru nehrál x) takže sem si nezjišťoval detaily a co já vim tak sem neměl na mysli to o čem mluvíš ty - tj crash z přechodu mise 2 na 3 ale crash hned po dokončení prvního levelu a druhej nešel načíst.

Krátký to samozřejmě na poměry je a prostě co se týče Story a jeho délky na akci (ne RPG) tak vede jednoznačně Dead Space, protože ten mě prostě bavil příběhem a v podstatě i gameplayem, délka je opravdu délka a zabere to na impossible tak 30hodin když se v tom člověk rejpe jako já. DS1 20hodin, DS2 cca 25hodin...
Bohužel Crysis není zrovna the most epic colosal story jako jiný, ale tuctovym bych to nenazýval...Tuctovej by byl možná tak Crysis 2, jak nějaká tragédie z Hollywoodu, typickej One man hero World Saver jedinej nanosuit na planetě, ale to nebudu opakovat už, ale ani to spíš ne, protože Crysis 2 skoro příběh ani neměl resp to co se tam děje se nedá nazývat příběhem... Crysis 3 navazuje v podstatě se snaží teda, naznačovat souvislost s C1 ať je to prostředim džungle, lepšim ovládánim, úpravou zbraní a grafickou evolucí tak i příběhem. Takže se dozvíme opravdu malý střípek o nomádovi, během hry s náma pobíhá psycho, více vysvětlivek, víc atmosféry a i kvalitnější zpracování, nic světobornýho z čeho by padala čelist, ale je to dobře udělaný, líp než Crysis 2, na padání čelisti si crytek vymyslel v tomhle díle grafiku, ne příběh, ten jen doplňuje 1čku a spojue C1 a C2 dohromady a kdo to sleduje nějak to dění tý hry od prvního dílu tak ví a já to ještě každopádně taky nedohrál takže konec keců.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“