Alfajk píše:kdes vycetl,ze to probiham na rychlost? ja si ji uzivam,jsem na konci 3. mise a pohoda klidecek,hraju si to stealth...
kdes vycetl,ze se jedna o preskoceni levelu? hra crashne pri loading prechodu mise 2 > 3,takze ty jen neprojdes "prechodem" ale rovnou loadnes misi 3
kratky to je a nerikej ze ne,story je tuctovej a herni napln taky neoplyva originalitou,ale ta nadhera prostredi to zrovna v tomhle pripade prekrejva,je to tak krasny,ze se tyhle "detaily" daj prekousnout...a MP me v fps nebavi,ani CSku jsem nikdy neprisel na chut...
Fajn fajn...hlavně že si to užíváš. Já cracknutou hru nehrál x) takže sem si nezjišťoval detaily a co já vim tak sem neměl na mysli to o čem mluvíš ty - tj crash z přechodu mise 2 na 3 ale crash hned po dokončení prvního levelu a druhej nešel načíst.
Krátký to samozřejmě na poměry je a prostě co se týče Story a jeho délky na akci (ne RPG) tak vede jednoznačně Dead Space, protože ten mě prostě bavil příběhem a v podstatě i gameplayem, délka je opravdu délka a zabere to na impossible tak 30hodin když se v tom člověk rejpe jako já. DS1 20hodin, DS2 cca 25hodin...
Bohužel Crysis není zrovna the most epic colosal story jako jiný, ale tuctovym bych to nenazýval...Tuctovej by byl možná tak Crysis 2, jak nějaká tragédie z Hollywoodu, typickej One man hero World Saver jedinej nanosuit na planetě, ale to nebudu opakovat už, ale ani to spíš ne, protože Crysis 2 skoro příběh ani neměl resp to co se tam děje se nedá nazývat příběhem... Crysis 3 navazuje v podstatě se snaží teda, naznačovat souvislost s C1 ať je to prostředim džungle, lepšim ovládánim, úpravou zbraní a grafickou evolucí tak i příběhem. Takže se dozvíme opravdu malý střípek o nomádovi, během hry s náma pobíhá psycho, více vysvětlivek, víc atmosféry a i kvalitnější zpracování, nic světobornýho z čeho by padala čelist, ale je to dobře udělaný, líp než Crysis 2, na padání čelisti si crytek vymyslel v tomhle díle grafiku, ne příběh, ten jen doplňuje 1čku a spojue C1 a C2 dohromady a kdo to sleduje nějak to dění tý hry od prvního dílu tak ví a já to ještě každopádně taky nedohrál takže konec keců.