Ovladač nVidia kernel mod přestal pracovat...Chybová zpráva
Moderátoři: morke, Walker1134
- Mr Lucas
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovladač nVidia kernel mod přestal pracovat...Chybová zpráva
Referenční takty GTS 450 jsou 783MHz (Core), 1566Mhz (Shader), 1800MHz (Memory). Můžeš zkusit nastavit tyhle takty a jestli to bude OK, tak víme kde je chyba. Každopádně jestli jsou to takty od výrobce, tak je to na reklamaci, viz výše.
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
- Kerregan
- Nováček

-
Dobře, instaluji ovladače z CD, pak to zkusím snížit pomocí EasyTune6 něco zapnu a uvidím.
No, pro jistotu než bych to dal na reklamaci, tak bych to zkusil ještě na jiným PC.
Je tu nějaká pravděpodobnost, že by do toho mohli být i zapleteny HDD??
Před tím, jsem měl pouze 1HDD(250GB)- Na ten jsem časem nemohl nainstalovat Windows:
Windows jsem nainstaloval, aktualizoval, při dalším zapnutím PC zamrzlo při načítání Windows.
Při další instalaci Windows už nešlo ani nainstalovat.(V průběhu instalace vypsalo chyby)
Připojil jsem další HDD 250GB na kterém jsou instalované Windows a dělá mě to tohle.
Hry jsou na 1HDD
No, pro jistotu než bych to dal na reklamaci, tak bych to zkusil ještě na jiným PC.
Je tu nějaká pravděpodobnost, že by do toho mohli být i zapleteny HDD??
Před tím, jsem měl pouze 1HDD(250GB)- Na ten jsem časem nemohl nainstalovat Windows:
Windows jsem nainstaloval, aktualizoval, při dalším zapnutím PC zamrzlo při načítání Windows.
Při další instalaci Windows už nešlo ani nainstalovat.(V průběhu instalace vypsalo chyby)
Připojil jsem další HDD 250GB na kterém jsou instalované Windows a dělá mě to tohle.
Hry jsou na 1HDD
- Mr Lucas
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to psalo, že ovladač grafiky/zobrazení byl obnoven, tak nevidím žádnou spojitost s HDD.
... Don't give the noise a chance ...
- Kerregan
- Nováček

-
Pomocí MSI Afterburner jsem nastavil referenční hodnoty taktu.
S originálníma ovladači z CD.
PC se drží bez problémů.
Zkusím aktualizovat ovladače.
Tak doufám, že se bude držet, nová GK se mě zrovna kupovat nechce
Mnohokrát děkuji..
Btw... jestli to bylo tím taktem, tak za to pravděpodobně mohl program EasyTune6, který měl předem nastavené takty cca o 200 větší u jádra, paměti, shaderu.. Takže to nejspíše on zvedl a díky tomu PC zamrzl.
S originálníma ovladači z CD.
PC se drží bez problémů.
Zkusím aktualizovat ovladače.
Tak doufám, že se bude držet, nová GK se mě zrovna kupovat nechce
Mnohokrát děkuji..
Btw... jestli to bylo tím taktem, tak za to pravděpodobně mohl program EasyTune6, který měl předem nastavené takty cca o 200 větší u jádra, paměti, shaderu.. Takže to nejspíše on zvedl a díky tomu PC zamrzl.
- handyman
- Začátečník

-
Co máš za operační systém?
- Kerregan
- Nováček

-
Win7 64bit proffesional, dělalo to i na Ultimate...
Po nastavení referenčních hodnot mě pc jede chvilku, pak vyskočí zase ta chybová hláška.. a už nezamrzá jen na monitoru naskočí: NO SIGNAL, problikne to a pak hned naskočí.
GK jsem půjčil kamarádovi a dělá mu to samé..
Takže to vidím na reklamaci... Ještě že je 3 roky v záruce..
Snad s tím něco udělaj, když tam připíšu že byla testovaná na 2PC...
Po nastavení referenčních hodnot mě pc jede chvilku, pak vyskočí zase ta chybová hláška.. a už nezamrzá jen na monitoru naskočí: NO SIGNAL, problikne to a pak hned naskočí.
GK jsem půjčil kamarádovi a dělá mu to samé..
Takže to vidím na reklamaci... Ještě že je 3 roky v záruce..
Snad s tím něco udělaj, když tam připíšu že byla testovaná na 2PC...
- handyman
- Začátečník

-
tak pak napiš jaks dopadl. 
- Blboun
- Nováček

-
Ovladač Nvidea spadl a byl obnoven
Dobrý den mám problém nejspíš s ovladači grafické karty takže k věci...
Hraju teď svou oblíbenou hru Eurotrucksimulator 2 a někdy se to prostě zasekne začně divně bzučet zvuk a spadne to do lišty a v pravim dolnim rohu se objeví takovej ten žlutej vykřičník a piše se tam že ovladač Nvide spadnul a byl obnoven nebo tak nějak ja to nikdy nestihnu přečíst protože to hned zmizí
ale zvuk se odsekne a slyšim jak hra normálně funguje ale prostě když na hru v liště kliknu tak se nic nestane a jen se objeví malý černý obdelník v levým horním rohu a zmizí šipka.
moc prosim o pomoc.
předem díky za rady.
P.S. ovladače jsem stáhl nové a dělá to to samý.
Grafika: Nvidea GT220
Systém: 64bit
Hraju teď svou oblíbenou hru Eurotrucksimulator 2 a někdy se to prostě zasekne začně divně bzučet zvuk a spadne to do lišty a v pravim dolnim rohu se objeví takovej ten žlutej vykřičník a piše se tam že ovladač Nvide spadnul a byl obnoven nebo tak nějak ja to nikdy nestihnu přečíst protože to hned zmizí
moc prosim o pomoc.
předem díky za rady.
P.S. ovladače jsem stáhl nové a dělá to to samý.
Grafika: Nvidea GT220
Systém: 64bit
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 13. kvě 2013, 20:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce grafických karet + sloučení vláken
Důvod: Přesun z hlavní sekce grafických karet + sloučení vláken
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jedná se o stále se opakující chybu nV ovladačů. Projdi si tohle vlákno, je tu pár rad co by jsi mohl zkusit.
- Blboun
- Nováček

-
Ok zatim díky krteq
jo a sorry za špatně umístěný příspěvek
jo a sorry za špatně umístěný příspěvek
- Napoleon
- Nováček

-
Mám stejný problém, ale dělá mi jen i hry Skyrim, u ostatních her i těch novějších mi to nedělá a dříve mi to také nedělalo...Instaloval jsem několik ovladačů- novější/starší a furt to samé...
- Shakall605
- Začátečník

Co mas za HW? Nejsme vědmy.Napoleon píše:Mám stejný problém, ale dělá mi jen i hry Skyrim, u ostatních her i těch novějších mi to nedělá a dříve mi to také nedělalo...Instaloval jsem několik ovladačů- novější/starší a furt to samé...
- batep
- Nováček

-
Zdravím,
tak jsem bohužel také majitelem nešťastné hlášky o nepracujícím ovladači. Win 7x64 Ult, DDR3 6GB, MSI GTX 560Ti Hawk s chladičem Arctic Accelero TwinTurbo II. Nejvíc se mi to stává v Battlefieldu 4 ale už se mi to stalo i v online WoT. Vyzkoušel jsem ovladače z MSI i poslední z nVidie. Samozřejmě čistá instalace a promazání reg přes Ccleaner. ... Podařilo se někomu přijít na to, jak to napravit? Díky
tak jsem bohužel také majitelem nešťastné hlášky o nepracujícím ovladači. Win 7x64 Ult, DDR3 6GB, MSI GTX 560Ti Hawk s chladičem Arctic Accelero TwinTurbo II. Nejvíc se mi to stává v Battlefieldu 4 ale už se mi to stalo i v online WoT. Vyzkoušel jsem ovladače z MSI i poslední z nVidie. Samozřejmě čistá instalace a promazání reg přes Ccleaner. ... Podařilo se někomu přijít na to, jak to napravit? Díky
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Reseni je porad stejne, na 560Ti hold nemuzes instalovat kazdy ovladace, ale jen ty, u kterych se tenhle bug nevyskytuje. Coz jsou tak dvoje do roka. Na 100% funkcni by mely byt 314.22. Udajne by mohly byt v pohode i 331.58, tak je muzes zkusit taky, v Battlefieldu budou mit vyssi vykon.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- batep
- Nováček

-
Ok díky zkusím dám vědět ..
P.S: tak jsem úúúplně odinstaloval všechno co šlo podle tohoto příspěvku, https://forums.geforce.com/default/topi ... ck-screen/
potom jsem znovu nainstaloval DX ( directx_Jun2010_redist )
potom poslední drivery 331.65
a na crysisu 3 vše stabilní na plný bez ultra, teď jdu provést opětovnou instal Batla 4 a dám vědět.
O den později: Tak jsem Battlefield 4 hrál asi hodinu a hláška znovu vyskočila. Restartovala se grafika. Obávám se, že to dělá teplota na paměti karty. Prosím pěkně obětoval by se někdo a udělal printscreen Afterburneru při zátěži, abych se podíval jaké dosahujete teploty vy a jak vam jede fan? Díky moc
O 3 dny později: sám si odpovím, pomohla úprava biosu karty, měl jsem vysoké teploty na pamětech až 104C a to mi kartu shazovalo. Našel jsem stránky, kde se tím zabývají a obdržel úpravu biosu. Flešnul jsem a od tý doby klid. Teplota na pamětech 52C při Batlu 4.
Kdyby někdo potřeboval:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=160911.0
Čus
P.S: tak jsem úúúplně odinstaloval všechno co šlo podle tohoto příspěvku, https://forums.geforce.com/default/topi ... ck-screen/
potom jsem znovu nainstaloval DX ( directx_Jun2010_redist )
potom poslední drivery 331.65
a na crysisu 3 vše stabilní na plný bez ultra, teď jdu provést opětovnou instal Batla 4 a dám vědět.
O den později: Tak jsem Battlefield 4 hrál asi hodinu a hláška znovu vyskočila. Restartovala se grafika. Obávám se, že to dělá teplota na paměti karty. Prosím pěkně obětoval by se někdo a udělal printscreen Afterburneru při zátěži, abych se podíval jaké dosahujete teploty vy a jak vam jede fan? Díky moc
O 3 dny později: sám si odpovím, pomohla úprava biosu karty, měl jsem vysoké teploty na pamětech až 104C a to mi kartu shazovalo. Našel jsem stránky, kde se tím zabývají a obdržel úpravu biosu. Flešnul jsem a od tý doby klid. Teplota na pamětech 52C při Batlu 4.
Kdyby někdo potřeboval:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=160911.0
Čus
- tielka
- Středně pokročilý

mužeš ten bios postnout...
- Halen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Vážení, s touto chybou jsem bojoval od ledna. Pokud se vám to stává ve Firefoxu či Chrome, jednoduše zakažte v prohlížečích hardwarovou akceleraci. Druhá věc, která to pomůže vyřešit, je vyhodit AERO a dát klasický vzhled (to jsem nechtěl), další věc je FixIt o Microsoftu, který opraví TdrDelay a Timeout pro GraphicDriver v registrech http://support.microsoft.com/kb/2665946 ... selfAlways
-
Snad to někomu z vás pomůže, protože projevy téhle chyby jsou od "drhnutí" kurzoru, přes změny kurzoru na úplné nesmysly přes kousání počítače na několik vteřin až po zmíněnou hlášku či totální zámrz PC.
-
Snad to někomu z vás pomůže, protože projevy téhle chyby jsou od "drhnutí" kurzoru, přes změny kurzoru na úplné nesmysly přes kousání počítače na několik vteřin až po zmíněnou hlášku či totální zámrz PC.
- Farock
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím jaké máte karty,já se s tím pral také řádku měsíců až jsem na foru MSI našel stejný problém kde jej popisovaly jako špatně nastavený bios na grafické kartě.Doporučovali přehrát bios.Já mám kartu NVIDIA GTX560Ti HAWK měl jsem bios verzi-70.24.21 a přehrál jsem ji verzi 70.24.2e.Mohu říci že už druhý den je zatím vše ok.Pokud někdo chce poradit jak nato at napíše je to celkem velmi jednoduché
.
Bios vaší GK můžete najít zde http://www.techpowerup.com/vgabios/inde ... mSize=1024
Bios vaší GK můžete najít zde http://www.techpowerup.com/vgabios/inde ... mSize=1024
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je možné že to na hawkovi pomohlo, ja som ten bios nahodil hneď ako vyšiel a nemám problém.
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- batep
- Nováček

-
Farock: Tak jak to vypadá? Šlape vše jak má? Žádný pád? Mě se tou úpravou biosu ze stránek fora MSI opravily teploty na pamětech, ale stejně když někdy zatěžuju dlouho stane se, že se karta restartuje. Proto by mě zajímalo, jestli ti to pomohlo úúúplně.