LAN Party pro 10 lidí

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mir77
Začátečník
Začátečník

LAN Party pro 10 lidí

Příspěvek od mir77 »

Ahoj, chystám svůj pravidelnej půlročník a uvažuji a rozšíření z 8 na 10 hráčů s čímž bohužel přichází i nutnost přejít na jiné hry. Naše již několikaletá skladba s minimem obměn obsahovala FlatOut 2 (který budu muset nahradit FlatOutem Ultimate Carnage), Left 4 Dead 1 & 2 (asi zanikne bez náhrady) a Killing Floor (maximum 6 lidí, takže to padlo už dávno), Team Fortress 2 (nechápu, proč tam někdy jdou itemy co má hráč nasbíraný z hraní po netu a někdy to nejde), Tom Clancy's HAWX (také padá, jen pro 8 hráčů), WarCraft III - Castle Fight, Quake 4, Armagetron, Aliens vs Predator 2 (poslední dobou to vůbec neběží, lagy jako kráva), trochu Call Of Duty 2.

Má snaha jakožto organizátora protlačit nové hry bývá většinou marná a nedoceněná, takže už jsem zkapal nad věcma jako Race Driver GRID, Serious Sam 2 nebo SWAT4, kterej je perfektní, ale půlka lidí to hrát nechce. Counter-Strike a Half-Life Deathmatch nemá také podporu většiny, Quake 3 Arena pár lidem nejde na pecku a nejsou schopný si ten problém vyřešit a Unreal Tournament 2004 nám nejede kvůli absenci ofiko klíče.

Takže bych potřeboval poradit nějaký smažby pro deset. Velmi jsem se těšil na Aliens vs Predator z roku 2010, ale pak jsem zjistil, že to nemá offline LAN. Alespoň teda moje Steam verze, zkoušel jsem něco na to konto upirátit, ale dál jsem se nedostal. Ze strany účastníka by mohla být ochota zakoupit Steam verzi, ale musíme vědět, že to jede offline. Připojení je vcelku mizerný, nějaká mikrovlnka, tak 512 kbit když je dobrej den :D Takže jen tahat updaty na Team Fortress, který vycházej pomalu třikrát denně je peklo.
Dál bych rád nějakou akci podobnou SWATu, ale asi více arkádovou, aby to našlo oblibu i u lidí, kteří to neberou tak vážně. Jiný auta než FO:UC by byly také fajn.

Padaly tady dále návrhy na Guns of Icarus, Worms World Party, GTA Vice City nebo San Andreas, Dog Fighters, Chivelry a Assassins Creed: Brotherhood, ale nemám s ničím z toho zkušenosti mimo GTA Vice City, které jsem kdysi dávno smažil online. Jak to funguje dneska už netuším.

Takže bych tímto rád poprosil o návrhy na hry pro 10 hráčů, které jdou ideálně offline a mohly by nás na určitou dobu zabavit nebo o zkušenosti s gameskama zmíněnýma v předchozím odstavci.
Díky za pomoc, Míra.
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
zukov
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: LAN Party pro 10 lidí

Příspěvek od zukov »

Ahoj, mi hrajem hodně COD od 2 - po 5 dále hrajem strategii World in Conflict ta je až pro 16 hráčů. Pokud máte rádi kooperaci můžete vyzkoušet Armu2 Free (jde hrá ale i tým vs tým) a na jedné z posledních lanek jsme s úspěchem vyzkoušeli i S.T.A.L.K.E.R.A :)
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Díky, tak alespoň někdo se ozval :) Začínáme ve čtvrtek, takže zvážím co je navržené. Prozatím jsem připravil jako novinku Chivalry a vypadá to zajímavě :) Mrzí mě absence jakýchkoliv aut :(
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Battlefield 2.. na opolí stříleček na LAN boží. Ikdyž je fakt, že je to vhodnější na větší lanky než pro 10lidí,.
Na poli strategií třeba Tiberian Sun (je free už), Red Alert2, Generals, Tiberium Wars. Prostě celá řada C&С.

Na poli autíček to bohužel stále vyhrává Flatout a GRID.

A jedna třešnička: Postal 2. Ve více lidech neskutečná magořina. Hlavně ve více nalitých lidech. :D
Wannabe dickface... :]
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Můžete zkusit
Blur, docela na pohodu, lze hrát i ve více lidech než 10 - http://games.tiscali.cz/recenze/blur-49417 - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yJ4#t=125s
DotA
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Už několik let pořádáme se známým LAN párty s kapacitou 20+ lidí a máme dobré zkušenosti s letitým Wolfenstein: Enemy Territory (server i s konfigurákem mám k dispozici pokud by jsi chtěl) a Battlefieldem 2.

I když je pravda, že poslední dobou je to spíš jen o chlastu (věkový průměr cca. 28 let) než o hraní :D
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

BF zvažuji, FlatOut 2 milujem, ale jen pro 8 lidí. GRID nikoho nenadchli. Líbí se mi ten nápad s Postalem. Co tam je za MP módy? A hlavně, jsou tam i pedestriani? Vždycky jsem si chtěl dát Carmageddon, ale bez chodců o ničem.
Na Blur mrknu. Ze strategií hodně fandím C&C Generals, ale co pamatuji ze starších časů, tak to bylo nějak bláznivě náročný po LANu. Nevím, jak by to viděli dnešní PC.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

No, samozřejmě to chce mít patche. Red Alert2 byl trochu složitější ku správné funkci po lan, ale na netu je spousta tutorialů. Generalsy jsou fajn, ale doporučuju zkusit i TiberiumWars.
Wannabe dickface... :]
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Já mám dobré zkušenosti s MoH:AA či DoD (nebo novějším DoD:S). Snad jen proto, že celý okruh lidí byl udělaný do druhé světové 8)
Obrázek
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

já se snažím rozfachat po lanu supreme commandera 2, jinak BLUR, warcraft 3:FT a první Halo.
Whitewolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Whitewolf »

Maor, supreme commander 2 je jednoduchý rozfachat, seděl jsem u toho asi 2 dny, ale pak jsem na to přišel, skvělá hra po lance :)
sam fišer
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od sam fišer »

Tak mi svýho času sme smažili MP Wolfensteina, Counter strike 1.6 a Colin McRay rally
BL!zZard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BL!zZard »

Starý dobrý Half-Life Deatmatch mapa Crossfire. :) Klasika ze všech klasik. A z toho se odvíjí i CS 1.6. A pokud se to někomu nezamlouvá tak nemá na lance co dělat :-D .
Dále Age of Empires 2 - ale je jen pro 8 lidí.
Pak samozřejmě Battlefield 2, dají se hrát i menší mapy.
Call of Duty 4.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2
https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů
https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Tak LAN proběhla pohodově. Veliký úspěch měl Blur, ale dva lidi to nezvládali hardwarově. Takže když dorazili, tak konečná. Chivalry také pecka. V deseti lidech něco neuvěřitelné.
Jinak jsem je konečně ukecal na HL2DM a docela sae to chytilo. V kombinaci s nesmrtelným Castle-Fightem a Armagetronem to byla vyvedná akce.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“