Není to úplná novinka ale vlákno o hře která si ho zaslouží tady chybí.
Recenze např. tady
http://games.tiscali.cz/recenze/spec-op ... enze-59927
Přesto, že osobně vyhledávám jiné žánry, tak tohle jsem musel zkusit. Recenze mě zaujala, hlavně tím jak je ve spec ops kladen důraz na příběh a hra ukazuje i druhou stranu války a válečných her. Takže hra není moc určena pro "zelená mozky"
Ve hře umírají jak vojáci, tak velké množství civilistů, některé herní lokace jsou opravdu hutné a atmosféra války z nich přímo sálá.
+ zajímavá kulisa (Dubaj)
+ poměrně dobrý příběh
+ hratelnost
- systém soubojů a přestřelky ( i když to může být jenom můj dojem )
https://www.youtube.com/watch?v=kIoJnMT3yUI
Ve slevě na steamu se dá sehnat kolem 7e což není nic přestřeleného pro takovou hru.
Spec ops : The line
Moderátor: Baneshee
- jakubom
- Začátečník

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Spec ops : The line
nuda nuda nuda,koridorovka,vsechno predscriptovany,gameplayem horsi nez call of duty a to me tak otravilo,ze jsem ani pribeh poznat nestihl,jak strasne nezazivny to bylo na zacatku...
Naposledy upravil(a) Alfajk dne ned 7. dub 2013, 21:19, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- durod
- Středně pokročilý

dle recenzi jsem cekal vice, urcite na hru zapomenu. To minus, jak si napsal, je skutecne minus. jinak vlakno zde jiz je Spec Ops: The Line
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- jakubom
- Začátečník

-
Jej to se omlouvám, koukal jsem přes hledání a nenašel jsem
Jinak hratelností opravdu nemá hra moc co říct, ale příběhem to dohádní, není to nijak dlouhé takže ty přestřelky se dají přežít.
Jenom musím zjistit jaké jsou další konce
Jinak hratelností opravdu nemá hra moc co říct, ale příběhem to dohádní, není to nijak dlouhé takže ty přestřelky se dají přežít.
Jenom musím zjistit jaké jsou další konce