Hry neustále vyskakují do Windows
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Hangalik
- Nováček
-
Hry neustále vyskakují do Windows
Dobrý den,prosím o radu,
Při spuštění 80% her které mám v pc popř. nově naistaluju, si hru spustím,vše funguje a po cca 2 minutách hraní hra vyskočí do windows, naskočí malé okno z nějakého specifického problému, že program nepracuje a nezbývá než kliknout vtom okně na "Ukončit program" a hotovo.. zkoušeli jsme reinstalaci,daval sem nový antivir a projížděl pc ale dělá to stále,poslední hra Battlefield 2 např.. ,před tím Titan Quest apod.
/ Právě jsem to znova zkoušel,hru jsem měl zaplou asi 3 minuty,poté to najednou bez nějaké chyby skočilo do windows ,hra se vypla a konec.. jako bych ji normálně vypnul a vyjel zní.
Windows 7 Home Premium , Service pack 1
AMD Athlon(tm) II X3 435 Procesor 2.90 GHz
Pamět 4.00 GB
32bitový operační systém
Grafika NVIDIA GeForce 9500 GT
//edit Wilik - presun z MS Windows
Při spuštění 80% her které mám v pc popř. nově naistaluju, si hru spustím,vše funguje a po cca 2 minutách hraní hra vyskočí do windows, naskočí malé okno z nějakého specifického problému, že program nepracuje a nezbývá než kliknout vtom okně na "Ukončit program" a hotovo.. zkoušeli jsme reinstalaci,daval sem nový antivir a projížděl pc ale dělá to stále,poslední hra Battlefield 2 např.. ,před tím Titan Quest apod.
/ Právě jsem to znova zkoušel,hru jsem měl zaplou asi 3 minuty,poté to najednou bez nějaké chyby skočilo do windows ,hra se vypla a konec.. jako bych ji normálně vypnul a vyjel zní.
Windows 7 Home Premium , Service pack 1
AMD Athlon(tm) II X3 435 Procesor 2.90 GHz
Pamět 4.00 GB
32bitový operační systém
Grafika NVIDIA GeForce 9500 GT
//edit Wilik - presun z MS Windows
- esfilip
- Začátečník
-
Re: Hry neustále vyskakují do Windows
Zaprvé bych nainstaloval na Win 7 SP2, dále bych asi přeinstaloval ovladače na GPU a DirectX. Dál se dá zjistit příčina ukončení APP v diagnostice systému (prohlížeč událostí)
- rosi45
- Začátečník
-
nevim jak ty ale myslim ze zadny servis pack 2 pro 7 neni
- esfilip
- Začátečník
-
jo jasný omlouvám se .. to sem měl namysli Vistu.
- Hangalik
- Nováček
-
Tak jsem aktualizoval ovladače na grafickou kartu,přeinstaval na novou verzi directX , projel sem znova celý pc antivirem, přes doporučené programy pročistil pc, ve správci systému vše napsané že pracuje správně, hru jsem odinstaloval,restartoval na úpravách pc a znova naistaloval a problém stále trvá.... začalo to včera dělat i u další hry která jela do té doby naprosto bez problému. hra někdy jede 2 minuty a bez chyby skočí do windows,někdy 6 minut a to samé..
Např. u toho Battlefield 2 když hraju singleplayer tak to tu chybu téměř nehodí, jakmile začnu hrát multiplayer, do 5 minut sem dohrál..tak ted opravdu nevím kde může být chyba...
Např. u toho Battlefield 2 když hraju singleplayer tak to tu chybu téměř nehodí, jakmile začnu hrát multiplayer, do 5 minut sem dohrál..tak ted opravdu nevím kde může být chyba...
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Něco je nestabilní - otestovat procesor, paměti a grafickou kartu.
- esfilip
- Začátečník
-
Taky bych to tak viděl... ještě zkontrolovat teploty
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hangalik : Jaký zdroj ta tvá sestava má? značku a výkon.
- Hangalik
- Nováček
-
Můžete mi prosím poradit jakým programem otestovat ten procesor aych to netestoval nějakým nespolehlivým?
co se týče toho zdroje, nevím kde to v pc najít, jestli to někde v systému vůbec ne,na počítači mám záruku a otevřít ho nemohu pro případnou reklamaci aby se neroztrhl ten štítek..
co se týče toho zdroje, nevím kde to v pc najít, jestli to někde v systému vůbec ne,na počítači mám záruku a otevřít ho nemohu pro případnou reklamaci aby se neroztrhl ten štítek..
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to nic, pokud to tedy nenajdeš na záručním listu té sestavy, jestli tam uvedli název zdroje aspoň.
Stáhni si na to CPU třeba prime95
Návod jak to pak spustit, můžeš najít tady (zkus pak vybrat možnost Blend)
http://www.sevenforums.com/tutorials/10 ... ime95.html
Stáhni si na to CPU třeba prime95
Návod jak to pak spustit, můžeš najít tady (zkus pak vybrat možnost Blend)
http://www.sevenforums.com/tutorials/10 ... ime95.html
- Hangalik
- Nováček
-
Díky zkusím
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš program na měření teploty CPU, včetně samozřejmě samotných jader.
http://www.alcpu.com/CoreTemp/
Na měření teploty grafického čipu GPU-Z
http://www.techpowerup.com/gpuz/
Nech to GPU-Z puštěné a přepni se do záložky Sensors.
Pusť pak hru, až ti to spadne na plochu, tak se můžeš podívat v GPU-Z, jaká tam byla max. teplota.
http://www.alcpu.com/CoreTemp/
Na měření teploty grafického čipu GPU-Z
http://www.techpowerup.com/gpuz/
Nech to GPU-Z puštěné a přepni se do záložky Sensors.
Pusť pak hru, až ti to spadne na plochu, tak se můžeš podívat v GPU-Z, jaká tam byla max. teplota.
- esfilip
- Začátečník
-
Já bych doporučil program AIDA64
Je tam nástroj "Systém Stability Test" kde krásně monitor CPU,GPU,MB včetně teplot a napájení. a taky je zde možnost pustit zátěžový test jednotlivých komponentů CPU,RAM,GPU
Je tam nástroj "Systém Stability Test" kde krásně monitor CPU,GPU,MB včetně teplot a napájení. a taky je zde možnost pustit zátěžový test jednotlivých komponentů CPU,RAM,GPU
- Hangalik
- Nováček
-
Tak jsem to naistaloval,spustil, teplota se zvedla jen asi o 4 stupně po tom co zase hra spadla...
díky všem za pomoc a rady ale asi to vzdávám, může to být tolik veci že nemyslím že na to přijdu.. zkusím jinou hru naistalovat jestli to bude dělat taky a uvidím..
díky..
díky všem za pomoc a rady ale asi to vzdávám, může to být tolik veci že nemyslím že na to přijdu.. zkusím jinou hru naistalovat jestli to bude dělat taky a uvidím..
díky..
- rosi45
- Začátečník
-
TO TI PADA JENOM PRI MULTIPLAYERU NEBO I SINGLPAYERU jestli ti to pada jenom v multaku tak to dela punkbuster a jeste jaky mas antivir ten to muze delat taky zalezi jak mas nastaveny zabezpeceni nastaveny
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, ten antivirus pro jistotu odinstaluj, né jenom vypni. A pak zkus hry, co padají znovu.
- Hangalik
- Nováček
-
Odinstaloval jsem MSE a mám v pc jen Avast, Dělá to hlavně v multiplayeru, v singlu téměř ne... takže mám zkusit odinstaloval punka ?
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Avast taky odinstaluj, punkbustera nech.
- Hangalik
- Nováček
-
avast odinstalovaný, tentokrát jsem hrál asi 10 minut , pak to opět hodilo do win, naistaluju zpět antivir a kašlu na to,už na to nemám nervy..
díky všem za rady..
díky všem za rady..