nejde mi nový pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- qquiderr
- Nováček
-
nejde mi nový pc
Zdravím, koupil sem si novou sestavu po jednotlivých komponentech, po sestavení bylo sice vše OK ale pak po restartu Windows se pc už nerozeběhl.
Desku mám Asus M599FX pro R2.0, Procesor AMD 8-cored 4,0 GHz FX-8350, ram 4x Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance, Zkošel jsem všechno možný, podle manuálu co je k ty desce mi odešel procak což pochybuju, sice na desce sviti červena ledka (cpu led) ale procesor hřeje pořad stejně, kdyby nefungoval nebude ani hřát nebo ano?
Desku mám Asus M599FX pro R2.0, Procesor AMD 8-cored 4,0 GHz FX-8350, ram 4x Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance, Zkošel jsem všechno možný, podle manuálu co je k ty desce mi odešel procak což pochybuju, sice na desce sviti červena ledka (cpu led) ale procesor hřeje pořad stejně, kdyby nefungoval nebude ani hřát nebo ano?
- mmfmoc
- Začátečník
-
Re: nejde mi nový pc
Může klidně hřát také, ovšem procesory neodcházejí. Jak se ta "nefunkčnost" projevuje? Co to znamená nerozběhl?
- qquiderr
- Nováček
-
předtím chodil, ale pak mi spadnul Windows, přepinal sem si profil ty základní desky, je možné že se to moc přetaktovalo nebo se tam dostalo hodně voltů? Když to spadlo tak sem zkoušel i tzv "minimální konfiguraci) tj cpu, 1 ram a grafika.
- Atapi
- Začátečník
Jestli se to nerozjede ani takhle, tak leda reklamace... Resetovat bios tě pravděpodobně napadlo a nic jiný s tím nevymyslíš.
- qquiderr
- Nováček
-
nevím zda reklamovat desku nebo procesor nevím v čem jezávada abych nereklamoval desku a nebyl to procak a nebo obraceně.
- Atapi
- Začátečník
Jim to pošli oboje, určitě maj nějakej telefon, tak se s nima případně domluv, jestli jsi to nekupoval v místě bydliště.
- qquiderr
- Nováček
-
kupoval sem to z Alzy.
- cmoud4k
- Začátečník
A Windows máš samozřejmě legální že?
- qquiderr
- Nováček
-
mám Windows 8 taky od alzy, ale windowsama to není to by naběhnul alespoň bios.
další podrobnosti o problému na http://www.svethardware.cz/forum/showth ... mi-novy-pc tam to zkouším taky řešit.
//shelby_nr: presun do spravne skece
další podrobnosti o problému na http://www.svethardware.cz/forum/showth ... mi-novy-pc tam to zkouším taky řešit.
//shelby_nr: presun do spravne skece