Připojení notebooku k televizi přes HDMI
Moderátor: maXXmilian
- jvc
- Nováček

-
Připojení notebooku k televizi přes HDMI
Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu v následující věci. Mám televizi SONY KDL-32R420A (http://www.sony.cz/product/tv-80-32-lcd/kdl-32r420a) a přes HDMI kabel (http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1) k ní připojuji notebook s Windows 7 a grafickou kartou Nvidia Geforce G 105M (ovladače aktualizované). HDMI kabel strčím v televizi do HDMI 1 a televizi řeknu, aby přijímala signál z HDMI 1. Poté už mi televize jen píše žádný signál. Na notebooku se televize automaticky najde. Rozlišení nastavím na 1280x720. Obrazovky jsou duplikované. Nevím co dál, přečetl jsem spoustu návodů, zkusil měnit rozlišení, frekvence, ale pořád nic. Moje dosavadní zkušenost s jiným notebookem a televizí byla, že jsem připojil notebook a vše fungovalo jak má. Posílám ještě nějaké obrázky. Kdyby někoho něco napadlo, tak mi prosím napište. Děkuji!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Připojení notebooku k televizi přes HDMI
kdyz to zapojis a resetnes ntb,porad nic?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- jvc
- Nováček

-
Ahoj, zkoušel jsem i to a nic. Potom se stavil kamarád, který připojil svůj notebook a rozjelo se to okamžitě. Nastavení nvidie jsem si udělal úplně stejné jako on, ale pořád se to nerozjelo, takže problém musí být někde jinde. Už jsem to vzdal, používám externí disk, který k televizi připojím a film si pustím z něj.
Přesto díky za reakci. Mějte se.
Přesto díky za reakci. Mějte se.
- eman07
- Začátečník

-
Zdravim,mam problem pripojit notebook(toshiba c855) k led tv(panasonic 3d) pres hdmi.V notebooku je grafika intel hd 3000.Zkousel jsem to ruzne,ale vubec to nejde.Po zapojeni kabelu jen zhasne displej na notebooku,ale na tv se nic nezobrazi.Poradi nekdo?Dik
Ryzen 5 3600,gtx MSI 1080 Sea Hawk X,GSKILL 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16,gigabyte b450m s2h, ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB,win 10