World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od HentaiRush »

Jeltík píše:a hlavně jsem se u toho skvěle pobavil :-)
A vod toho to je. :)
Wannabe dickface... :]
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

No je vidět že je pondělí.Že zas nikdo nekomentuje všichni jsou v rachotě.Nebo že by bojkot WG.No každopádně už jsem doma a jdu to trochu poškádlit.Dobrý postřel. :)
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hustý, ale je to tak těžký nascreenovat s výpisem? Takhle hustej seznam jsem u sebe zažil párkrát a měl sem pokaždý Vánoce :-)
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Jeltík píše:Hustý, ale je to tak těžký nascreenovat s výpisem? Takhle hustej seznam jsem u sebe zažil párkrát a měl sem pokaždý Vánoce :-)
"Příště" jak se podaří, hodím sem i výpis ;-) Jen taková zajímavost, byla to moje první bitva stím tankem, takže byl i ve stocku. :lol:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Však AMX 40 je pro 95% T4 tanků neprůstřelný. Stačí se trochu podívat po YT nebo má i klip v té kompilaci failů, co předtím postoval Jeltík.

Jinak co si myslíte o VK 30.01H? Ze začátku jsem ho nenáviděl hlavně proto, že se to hýbe pomalu jak HT, přitom armor to žádný nemá. Ale teď musím uznat, že když so podaří schovat korbu a vystrkovat jenom tu věžku, tak dokáže celkem pěkně poodrážet. Ostatně skoro 2.5k damage s flusbrokem a steel wall ve hře, kde byly dva TOGy s KV-1(S), o nečem svědčí.

http://screenshot.cz/C0MC9/
http://screenshot.cz/01WNI/
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Vk mě moc nebavilo ... spíš PZIII a PZIII/IV 8-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

TOG-a by som si chcel vyskúšať 8) Inak AMX40 dokáže dingnúť kadečo, ten armor je fakt niečo...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

JJ, s Hetzerem jsem musel pozue HEčka :x
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Sobo,Rick: Doporučuji si to zkusit s tím "rychlým a neprůstřelným scoutem" a zničit k tomu všechny enemy arty.
Jinak mohu potvrdit, III lvl a nižší dingá. Taková obdoba E-75, až na to že moje rychlost byla cca 10km/h a s tím dělem jsem arty prostřelil až na po šesté. Takže závist si můžete nechat pro sebe a neblít ji zde. :wink:
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Shakall605 píše:Sobo,Rick: Doporučuji si to zkusit s tím "rychlým a neprůstřelným scoutem" a zničit k tomu všechny enemy arty.
Jinak mohu potvrdit, III lvl a nižší dingá. Taková obdoba E-75, až na to že moje rychlost byla cca 10km/h a s tím dělem jsem arty prostřelil až na po šesté. Takže závist si můžete nechat pro sebe a neblít ji zde. :wink:
neboj ta rychlost se zlepsi, az koupis motor a pasy tak pojedes i 15km/h :-D
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

huhla píše:neboj ta rychlost se zlepsi, az koupis motor a pasy tak pojedes i 15km/h :-D
Furt je to rychlík oproti papírovým parametrům, kde má asi 55kmph. :)
Wannabe dickface... :]
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No nic moc to nemeni na tom, ze tohle je tank, urcenej pro volnou expu.. hrat se s tim neda.. je to porod.. stejne tak me tohle fascinuje na churchillech.. nekdy se rozjedes... makas.. makas.. slapes na plyn.. a nez nekam dojedes a zacnes vubec premyslet o strelbe, je konec hry.. :D

btw.. mam za sebou ze vcerejska dalsi neuveritelnou drzost pokusit se z IS prostrelit malou T-50.. primo rovnou zezadu na stred.. 3x.. mame je a nic.. cela hra dopadla tak, ze 8 vystrelu - 8 primych zasahu a prustrel.. 70dmg a zniceny win za 2x.. ta game se stava tezce nevypocitatelnou.. jeden den to jede a vse funguje jak ma.. druhy den to zapnu a vsechny strely litaj XXX metru vedle a kdyz se nahodou trefim, pro jistotu nedelam dmg... :/
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

http://www.youtube.com/watch?v=-NCIE9mlc-8

Jedna taková trolovací hra a dosažení čety 12 zabití.. ;)
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Ti teda řeknu, tebe bych jako artináře v týmu nechtěl (nic proti) :roll:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

tak tohle jsem hráli jako for fun, žádná jako velká akce nebyla, ale povedlo se jich sejmout 12.. ;)
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Být ta artina vedle tebe v tom křaku (teda já bych se na takové blbé místo nikdy nepostavil, ale počítejme, že bych tam byl), nebýt s tebou v četě a ty do mě šťouchat stejně, jako jsi šťouchal do kolegy, tak tě odstřelím už hned na začáku :roll:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

taky říkám, na ts a kopec srandy, já tohle beru na odreagování.. :-)))
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hmm.. at mi nikdo netvrdi, ze se do ty hry nesaha za ziva.. poslednich nekolik dni mam totalne tupe ISo.. ale uplne nazdar.. to co jsem vyse psal o T-50 jsem prave zopakoval s S-51.. IS v TOPu vse S-51 se svym 60 armorem a nic.. 3 rany.. dve teda zepredu, to je fakt, ale pak jedna z boku.. 3x prustrel a mame je.. 0 dmg.. bim.. je po me..
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No podivej kdyz netrefis 1x je to mozna problem hry. Ale pokud diingne arty 3x posobe je problem jinde nez ve hre.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“