GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PS3master
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V

Příspěvek od PS3master »

Však právě. Mě moc nebaví hry typu battlefield, crysis atd(ty uznávám, jsou lepší na PC), takový GTA, Batman jsou na každým, na čem se mu chce hrát, pro mě se hrají líp na PS3(navíc exukluzivní hry, jako the last of us nebo uncharted 3, god of war 3) , ale sporty atd, to je dominanta konzolí. Nahrál jsem ze srandy na notebook fifu 13 a je to hrůza :-D
Probook 430G2
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

PS3master: tak ono je víc her a né jen sportovních, které jsou na klávesnici hrůza, ale i tak bych pc / ntb nevyměnil za konzoli :)

Mě je vcelku ukradený, jak bude GTA V vypadat na konzoli, pro mě je důležitý, aby to bylo i na kompy a abych to rozchodil tak nějak hratelně a né na nejnižší detaily :D
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Ono je nejlepší mít oboje :D Ale když se mi nechce vyhazovat 15k za použitelný herní stroj, tak je PS3 za 3k z aukra nejlepší volba :-D
Probook 430G2
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Jinak taky jsem zkoušel konzoli a nesedí mně to.. Já si taky počkám na PC verzi.

edit: Kašlu na to, koupím konzoli :D Nevydržím to čekat.. :D .
Naposledy upravil(a) dales.luk dne pon 8. črc 2013, 17:43, celkem upraveno 1 x.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Šakal: :-D :-D
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Trochu mi pripomína mapu Burnout Paradise :oops:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Su zvědavý, jaké budou požadavky :lol:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

XBOX 8)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
CarlS
Nováček
Nováček

Příspěvek od CarlS »

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ano, už sme ju videli. Pred skoro dvoma rokmi :roll:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

To je už fakt tak dlouho? To snad ani neni pravda. Mě to připadá, že ten trailer je starej tak 1/4 roku. Vždycky když ho vidim, tak mě to nastartuje, že se nemůžu dočkat :D
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

I když budu hrát asi na playstationu, nevíte jaké to bude mít požadavky na HW PC
Probook 430G2
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

PC verzia ani nebola ohlasena...
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Naposledy upravil(a) dales.luk dne pát 5. črc 2013, 20:08, celkem upraveno 2 x.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nezdá sa mi, že by to malo byť pravé, ale v žiadnom prípade ani len nesahá po päty IV zvučke :wink:
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

právě že mně se spíše libí toto oproti IV.. Uvidíme jestli je to pravé, ale něco se o tom psalo i na oficiálních stránkách R* (od tama to mám)
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

R* oznámilo na zítřejší den GAMEPLAY VIDEO !!!!!!!!!!! Konečně :) :) :) :up: :up: :up:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Video bude super :)

Ja se divim ze se tady porad resi konfigurace, novej xbox stoji 4 litry a gta za litr k tomu a jedem ne? :)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

jenže ten nezvyk na konzoli ... já se s tím neumím ani otáčet :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“