War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: War Thunder

Příspěvek od Krteq »

HEAD píše:Horsi jak ve wot.
Tady platis za vysoky tiery i vic jak 100 000 opravy v HB....A nektery letadla sou nepouzitelny i na strednim tieru.
Tak s nimi nelítej :roll:

Zase tak hrozné to není a když nejsi vyloženě levej, tak i vyděláš. Teď jsem párkrát protáhnul Fw-190 A5 a celkem luxus :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

dneska s kamarádem docela solidně mastíme war thunder celej den, doplnil jsem další šitfajr (mk VB tier 8), na britech jsem už na devítce, přišel sem na to že britové jsou takovej zlatej střed všech letadel, perfektně ovladatelný stíhače s průměrnou výzbrojí (když yak9T má 37mm kanon kterej přepůli wellington v půli ve dvou ranách)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Udělal jsem pár screenshotů z replays na HB

War Thunder - Screenshots
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Krteq píše:
HEAD píše:Horsi jak ve wot.
Tady platis za vysoky tiery i vic jak 100 000 opravy v HB....A nektery letadla sou nepouzitelny i na strednim tieru.
Tak s nimi nelítej :roll:

Zase tak hrozné to není a když nejsi vyloženě levej, tak i vyděláš. Teď jsem párkrát protáhnul Fw-190 A5 a celkem luxus :)
No je to horsi system jak ve wot.Ja chci litat s letadlama, ktery me bavej a ne ktery sou levny na opravy.
Spitfire mkIX jedinej pouzitelnej stedni tier u britu 24K opravy..Diky nechci.
Navic dojebanych 80% FM uz pul roku...Vyvojari sou totalne neschopny opravit FM.Neexistujci MM v HB.Neni problem jit proti +10tieru..Fakt sranda, kdyz si vemu spitfire mk2 a du proti fw190 a bf109G.
No proste uz to asi mesic nehraju.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

BF109g lítá se spitfire mk2 normalně i v arkádě, jenomže BF je míň obratný takže si může jeho pilot tak leda zanadávat
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo ale v Hb nemas se spitfire mk2 absolutne zadnou sanci pokud pilot bf109g neni debil.
Spitfire mk2 je jak pomalej snek.Kdyz se dostanes do 3Km, tak bf109g2 uz je davno v 5Km a muzes to zabalit.
G10 pak nema ani cenu komentovat.To letadlo je asi nejlepsi vrtulovy letadlo ve hre. :)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

HEAD píše:Jo ale v Hb nemas se spitfire mk2 absolutne zadnou sanci pokud pilot bf109g neni debil.
Díky bohu je na HB dost joudů s BF-109, který nevyužívají silných stránek Mezků a klidně lítají nízko a snaží se to proti Spitům ukroutit -> Easy kills :)

Další dobrá taktika proti mezkům je držet se ve skupině a za druhý, když vydíš jak se na tebe snaží z hůry zavěsit/střílet, tak jít do protipohybu (nemyslím tím jít face to face) a napadnout ho při průletu.
LoCo99 píše:BF109g lítá se spitfire mk2 normalně i v arkádě, jenomže BF je míň obratný takže si může jeho pilot tak leda zanadávat
Mezkové jsou "energy fighters", to znamená že jsou ideální na Boom&Zoom taktiku (vystoupat -> při klesání nabrat rychlost + napadnout -> po průletu opět nabrat výšku, resp. stále měníš výšku za rychlost a opačně) - tady je dobrá ukázka - War Thunder : [HB] Boom and Zoom, Energy Fighting with BF109. Do kolotoče s ním vůbec nemá cenu chodit, protože jak jsi napsal, není tak obratný jako Low-altitude interceptory -> Spitfiry.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jenomže na arcade jdou do kolotoče všichni co přežijou čelňák nebo někoho nenarazej
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Velikej rozdil HB a AB :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já jsem včera zkoušel HB a moc nechápu o co tam jde

prostě nikdo na nikoho neutočil, dvě smečky letadel se obletěli a každej letěl na cizí base, já jsem zkoušel s laggem sundat asi 6 A-20G, celou dávkou jsem nebyl schopnej jedno letadlo zničit protože to prostě nešlo, tak jsem z toho byl zmatenej co tam ty lidi jako dělaj
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Je to dost o taktizování, není to jako v AB, kdy se na sebe všichni sesypou a je z toho strašná mela v kolotoči. Když narazíš na zkušené spolu/protihráče, je z toho bitva klidně na půl hoďky (pokud ti hned e začátku nikdo nesejme pilota (IK). Prostě se vyčkává na správný moment k útoku na nepřítele a hraje se na objectives.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no s těma objectives, my jsme se rozletěli z letiště, já nabíral trochu vejšku ale moc pozadu sem nebyl, a jen co jsem byl tak 5 km od letiště tak že už failujeme objective ubránit nějakej most, tak nevim no

jak nejlíp vydělat peníze ? rozjel jsem si rusáky a nechce se mi u nich kupovat dál letadla, lítam s lagg-3-35 bitvy tieru 2-3 a dávám tak 8 killů v průměru a fasuju survivor medajle, takže to celkem jde, ale chtěl jsem zkusit ty HB bitvy jenomže tam teda nevim co a jak, tam je větší výdělek ? potřebuju prachy na školení posádek jelikož jsem jelimán a prohazoval jsem si u britů posádky na jiný letouny abych měl nejlepší posádku na spitfire mk VB
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nejlip vydelas v HB kdyz sestrelis letadla a nenechas sebe sestrelit :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

řádově to může bejt kolik ? bez premka udělám na AB třeba 10-15 tisíc za bitvu
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Hele kdyz treba vazne sestrelis tri letadla a nejaky cile a nenechas se sundat tak treba 50-70k a s premkem treba 110k. Hodne to zalezi co sejmes a co litas, s tierem roste cena oprav a taky za sestrel je vic penez.
Obecne staci nekoho sundat, naky AAA vypnout kdyz mas cas a kdyz vidis ze se bitva chyli ke konci a na posledni enemy letadlo se slitava treba tlupa tvych tri tak se letet opravit at neplatis za opravy ani kredit a mas vydelano.

Nesmis to hrat jako ja, ze rozdavam jen kriticaky a letadla nepadaj a pak dostanu jednu z kulometu a chytne mi letadlo :mrgreen:
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

LoCo99 píše:řádově to může bejt kolik ? bez premka udělám na AB třeba 10-15 tisíc za bitvu
Pro představu:

Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak to vypadá dobře, zkusim to pak znova, myslíte že je třeba lepší vzít tier 10 spitfire nebo třeba tier 6 beaufighter (na ten bych moh nandat bomby ale používám rakety), nebo lítat s 3kou laggem (na ten jsem si teď zvykl)

když se mi nepovede HB s 10tkou spitfirem tak to asi nebude moc ekonomický řešení co
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Pri koupi letadla mas asi 10 oprav bezplatne, ale jestli se ti to nepovede dal tak to moc uzasny pro tvuj ucet nebude no :)
Tipuju ze tam je tak oprava 20k.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pro Spit Mk. IX (Tier 10) stojí teď opravy 15230 lvů. Pokud jsi HB ještě moc nehrál, doporučuju začínat s nižším tierem a hlavně skoukni taktiky a how-to fly na YouTube.

Tady je celá tabulka
Krteq píše:Tady je tabulka porovnání cen nákupu a oprav všech letounů se starou a novou ekonomikou

New prices
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Spitfire mk IX stoji 24 000 oprava a to bych urcite nedoporucoval litat.

Pro novacky bych radil vypustit cokoliv nad 5000 opravy a litat jen levny letadla.

Me se dobre litalo s lagg3-66,Bf109E,hurricane mk2 a spitfire mk1 a mk2.
Nic jinyho nema smysl litat dokud nenaberes nakej skill.

Jo a jeste jedna rada nikdy nelitej s bombama na zacatku, protoze to ovlivnuje hodne chovani letadla.Snaz se nicit jen letadla a pozemni cile nech bombarderum.
pouzivej jen 30min paliva, protoze to taky ovlivnuje chovani letadla.
Taky se snaz co nejrychleji nabrat co nejvetsi vysku.

Vzdalenost zamerovani u britu si dej na 300m u bf109E a lagg3 66 muzes pouzit 400m a snaz se strilet z tehle vzdalenost.Maximalne +100m od nastaveni jinak nic netrefis.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“