Plateni webhosting?
- CarlS
- Nováček

-
Plateni webhosting?
Umíte mi odporucit placen webhosting? za normální peníz.
- Broxik
- Začátečník

Re: Plateni webhosting?
Spis tu jeste pripis co ma hosting umect. Nekdo vyzaduje PHP, nekdo chce ASP.NET nekdo jeste pozaduje ASP.Classic pak jeslti potrebujes virtualizovanej stroj, nebo staci obyc hosting nebo chces dokonce svoji masinu... Moznosti je mnoho. osobne bych nesel do hostingu nejake mensi firmy. Uz jen kvuli zabezpeceni.
- drtici.pest
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš standartní hosting, pro nějakej menší web, tak doporučuji WEDOS
Za 25 Kč/měsíc. Slušnej hosting. Navíc, jak píše Broxik, jedná se o větší firmu - větší zabezpečení, málo časté výpadky, narozdíl od nějakých malých firem.
Za 25 Kč/měsíc. Slušnej hosting. Navíc, jak píše Broxik, jedná se o větší firmu - větší zabezpečení, málo časté výpadky, narozdíl od nějakých malých firem.
- drtici.pest
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
TeĎ si vzpomínám, kdyby jsi ho náhodou objednával, tak mám ještě někde slevové kódy (až 30% ?) - nejsem si jist, zda je ještě mám a kolik přesně 
- CarlS
- Nováček

-
Dik. Mne sa zatim nejvic pozdava hosting cez websupport. za 99kč mesicne za 1 doménu 
- drtici.pest
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej nechci ti do toho kecat, ale je o hafo dražší než WEDOS (Oprav mě pokud se pletu!) U websupport vyplázneš dejme tomu kilo za doménu + kažýdý měsíc 100 Kč za hosting. To máš za rok 1300 Kč. U WEDOS to máš lkilo za doménu + 25 Kčx12 měsíců. To je cca 400 Kč. (teda u wedosu je oficiálně 30Kč/měsíc s DPH, já koukal na cenu bez DPH, ale když započítáš ten slevový kód - 30 %, tak to je ještě míň) Nebo to má nějaké jiné nevýhody?