War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: War Thunder

Příspěvek od HEAD »

Mozna by ti mohlo pomoct tohle video.Neni to nic extra(prvni HB bitva dneska se spitfirem1), ale i letadlo bez kanonu muze byt hodne smrtici :)
http://www.youtube.com/watch?v=CAWwmUV605E
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

pěkný, přesně tenhle spitfire bylo jedno z největších zklamání pro mě hned po typhoonovi, ale tobě to s tim jde

hlavně teda co nechápu, tak máš dost dobrej odhad s tim mířenim, konkrétně to HE 112 ti vyšlo dobře, i Bf 110 (tam mi přijde že jsi měl teda víc štěstí, protože takový letadlo si myslim že by jentak dolu nešlo kdybys ho nezapálil)

a měl si štěstí na hňupa v Bf 109 :D

jo a jaktože si nezničíš motor z toho shiftování ? a ty máš to přibližování nastavený jak ? já jsem to dřív míval na pravym tlačítku ale zaboha nevim jak to nastavit
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Motor se v HB nenici pri wepu.Jen musis davat pozor na teplotu.Kdyz se zacne prehivat tak vypnout wep.Ale vetsinou to vydrzi celou bitvu.Taky se ve hre da nastavit aby si to nemusel drzet.Staci to jen jednou zmacknout.
To priblizeni mam normalne na Y.
K tomu mireni staci, kdyz zacnes palit ze vzdalenosti jakou mas nastavenou +100m maximalne a mirit koused pred letadlo zalezi na rychlosti.
Ja pouzivat u spitfiru 300m a taky je to ve videu videt, ze zacinam strilet teprve od 400m maximalne.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jakou používat munici? U mnoha letadel tam mám na výběr tak z 5 druhů. Přepadové útoky, anti-aicraft nebo něco takového.. Je nějak znát jejich použití?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

většinou je to default (univerzální s tim že je tam pár zbytečnejch nábojů navíc, třeba střela co nic neprorazí protože je to jen tracer), univerzální (univerzální směs nábojů, některý fungujou zaroven i jako tracer), tracer (univerzální s tim že všechny fungujou zaroven jako tracer), pro pozemní cíle (průbojný střely), anti aircraft (většinou neprůbojný ale explozivní a zápalný), stealth (pro přepadový utoky v tom smyslu že neni vidět odkud střílíš a zároven ty nevidíš kam střílíš /to je ten důvod proč bys mohl chtít tracery/, neobsahujou žádnej tracer naboj)

u některejch národností se ty vlastnosti lišej, někde se to jmenuje trošku jinak (universal/omni purpose) stačí se podívat co v tom je za náboje a udělat si obrázek sám, někdy je nejlepší pro mě třeba default, jinde zas třeba na ishakovi mam nastavený konkrétně jen API-T střely (některý letadla maj prostě nějaký unikátní nabídky munice)

osobně používám default/universal/antiaircraft , většinou na kanonech univerzal/default a na kulometech mam AA

ale nadruhou stranu, nedokážu jednoznačně říct že bych viděl nějakej rozdíl co se týče učinosti na cíl, vzhledem k tomu že někdy mam prostě štěstí že hned uhořej nebo sejmu pilota, obecně ale bombarderu bez pruraznejch střel těžko prostřelíš zezadu trup, nadruhou stranu měl bys bejt schopnej mu zapalit motory
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Udelal nekdo dneska ten event za nemce?40Hb killu.
Musim rict, ze nemci uz nejsou tak easy mode jako predtim.Co ma spitfireIX 150octanovej benzin, tak ma lepsi climb nez vsichni nemci.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Zase blbost ktera neni vubec historicka. A to nemluvim o tom kdyz si vemu T9 tak je proti me v bitve F8F kterej snad utoci i zero a doleti i jet.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Začal jsem hrát HB v letce (s -CSM-, i když je to banda potrefených pošuků jako já, aspoň je u toho sranda) a je to úplně jiná hra :)

Mimochodem, ode dneška je WT na steamu, to bude nováčků k sestřelu ;)

Pro odlehčení doporučuju přečíst tenhle post na WoW fóru - Desatero pokročilé pilotáže a další "moudra" :mrgreen:
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Taky mě nějak začíná bavit HB - teď 3 killy s F4U za 40k :D
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Perfektní video sestavené z in-game záběrů. Klidně by to mohl být i trailer

War Thunder Movie : Into Darkness
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

to desatero to je moc:-D . si tak říkám jestli jsem zrovna včera nepotkal na WT autora článku, se vracím z náletu s krapet poškozeným bombardérem (jeden motor vysazenej a kříldlo děravé) a nějakej vlastní kokot do mě začal sypat tak že mi dojebal i zbytek letadla. No přistání se mi už nepovedlo, nešlo vyhnout kopci před letištěm :mrgreen:

nějak to nežeru, ale kdyby mi to udělal ještě s dalším letadlem tak bych asi začal krapet zuřit :-) Nemám rád když někdo úmyslně kazí hru jiným. A nemusí to být jen PC hra :-)

Ale celkově WT hodnotím líp než než WoWp. ve WT si zahraji v té jedné bitce delší dobu. Na WoWp mě štve to dlouhý čekání na start bitvy. Myslím tím těch 30 sec do začátku. (vzhledem k tomu, že většinou padnu po 2 minutách protože zase vletím mezí 5 nepřátel a sám :-D )

celkem by mě zajímalo zdali ve WT fakt bude možné hrát i s loděma a tankama. Jsem se koukal, že pod letadlama jsou kolonky loďstvo a pozemní armáda nebo jak je to pojmenované...
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Bude, ale pohromadě se potkaj až za hodně dlouho. Každopádně tanky by už neměli moc trvat a nedávno se vyskytlo na foru porovnání některejch modelů s WoT. Lodičky se čekaj až snad někdy příští rok, ale kdy... ani o jednom se přesný datum neví.
Obrázek
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Vytahnul jsem do tier 10-11 bitvy Spitfire Mk I a takhle to dopadlo :twisted:

Obrázek
Obrázek
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pfff, arkáda :sleepy:
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

:P
Co jinyho taky... Prece nebudu hrat nudnou HB, kde napred minutu cekam na MM, pak letim 5 minut do bitvy, se stestim jednoho sundam a pak me zabijou. :roll: I na finance je to takhle vyhodnejsi. Neni co resit.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Arkáda je dobrá když hraješ sám na prachy a exp no. Co jsem v letce, tak ve čtyřech jen HB.
Obrázek
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

no já mejvám problémy i v arkádě :-( mám strašnej pech. si vždy vyhlídnu obět a mezitím mám na prdeli 4 a nikdo z našich okolo :-)

nejlíp to jde s bombardérem :lol: , ale i i toho jsem měl včera neskutečný pech. 2 bombardéry a 2x mi zabili ZE ZADU přes ocas pilota. Ani jsem neměl poškozené letadlo :-(

jinak nevím jak to vidíte vy, ale příjde mi to stejně jako ve WoWp, že je výhodnější to hrát na myši než na joystiku :-(
jsem si ho s takovým nadšením koupil, ale pro pvp to není moc dobrá volba. Jedině se ještě zkusím pohrabat v citlivosti. Kalibraci jsem provedl jak ve windows tak přes WT.

koupil jsem si tento:
http://www.czc.cz/thrustmaster-t-flight ... 28/produkt
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Arkáda je o ničem, je to prostě jen jeden velkej chumel a kolotoč. Všechny letadla se chovaj jak UFO, otočej se na pětníku, nekonečno munice ... prostě o ničem.

V HB si zalítáš úplně jinak. Jasně, hvíli čekáš na MM, vzlet a let do bojový zóny taky chvilku trvá, ale letadla se chovaj uvěřitelněji a souboje jsou úplně o něčem jiným.

Pár základních pravidel:
  • vědět co letadlo umí a v čem exceluje
  • držet se ve skupině s ostatníma
  • mít neustále převahu ve výšce nebo rychlost, popř. v obojím.
  • neustále se rozhlížet
  • nevěšet se za někoho kdo je očividně krytý jiným hráčem
  • hlídat si množství munice (střelba jen po dávkách a "na jistotu") a paliva.
Když se toho budeš držet tak si budeš lítat jak king :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

taky nehraju na joysticku, protože s myší se míří mnohem líp

jinak nelitej prvni lajnu pokud nemas OP letadlo, stoupej a vyhlížej si takový tragedie jako jsou sparviera, JU87 nebo třeba nějakej bombarderek, zmasti ho zezadu (ale nenech se ustřílet gunnerem) a kdyby se na tebe někdo blížil a tys mu nezvládal uletět, tak to pošli kolmo do země a jakmile budeš drtit maximalku tak leť proti vlastním

já třeba v každý arkádě letim do předu, zatočim o 90°, nechám letět sebevrahy předsebe a stoupám, většinou se objeví nějakej koumák co jde sundat pozemní cíle a letí strašně nízko, tak se na něj snesu a většinou jde hned k zemi (pujde po něm ale víc letadel) a jsem v "bezpečí" nad našim letištěm
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Joystick používaj lidi snad jen na full real battle. Přesnosti jakou ti dává myš se to nevyrovná nikdy, ale s myší full real lítat prakticky nejde a taky se tam většinou nestřílí už na 400 metrů jako v HB.
A když uvidíš BF 109, pokud nebudeš u němců, tak leť pryč. :lol: Sice říkaj že to není OP, ale jestli mě něco vždy sundá, tak je tohle...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“