Lenovo IdeaPad S10-3t + Windows 8
Moderátor: Don
- TOMIKK
- Začátečník
-
Lenovo IdeaPad S10-3t + Windows 8
Zdravím jen bych se chtěl zeptat zdali by na tomto netbooku fungovaly Windows 8 nemá to moc výkonej hardware a netbook chci vážně jen na internet a tento mám vybraný hlavně kvůli ceně(která se drží na bazarech něco pod 7 000Kč)/výdrži/dotyku/otočnýmu displeji a TV tuner je hezkej bonus =) opravdu ho chci využít jen na cesty...... jelikož mám stolní pc a jestli by tam šli nacpat 4gb ram někde sem četl že ne ... ale v hardwaru pro notebooky se nevyznám .... předem děkuji za odpovědi
http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... -displejem
- ToxicTears
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenovo IdeaPad S10-3t + Windows 8
TOMIKK píše:Zdravím jen bych se chtěl zeptat zdali by na tomto netbooku fungovaly Windows 8 nemá to moc výkonej hardware a netbook chci vážně jen na internet a tento mám vybraný hlavně kvůli ceně(která se drží na bazarech něco pod 7 000Kč)/výdrži/dotyku/otočnýmu displeji a TV tuner je hezkej bonus =) opravdu ho chci využít jen na cesty...... jelikož mám stolní pc a jestli by tam šli nacpat 4gb ram někde sem četl že ne ... ale v hardwaru pro notebooky se nevyznám .... předem děkuji za odpovědi
4GB tam opravdu nejdou a prý to nepracuje ani se 64bit systémem. Takže já bych tohle neřešil. A přechod na WIN8 bych opravdu neřešil. Ale jelikož to má certifikaci na WIN7, tak WIN8 tam určitě půjde. Ale jen 32bit.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- orgasmic
- Začátečník
-
To uz radeji nejaky tablet nez tuhle pomalou hruzu.
Asus Rog Strix G18
- TOMIKK
- Začátečník
-
Já právě nechci tablet kvůli andoridum ... mobilním systémům atd .... svatý Windowsi a u tabletu bych marně hledal USB porty a takovýhle věci
- orgasmic
- Začátečník
-
- TOMIKK
- Začátečník
-
To jo ale taky mam windows Phone 8 na propojeni ... Sem tam se usb na flesky hodi ... Kdyz budu na cestách tak countra 1.6 by to taky melo zvládnout to ze to chci na cesty a na internet je priorita ale taky vyžadují něco co zvládne i tuto práci s dotykovkou a windowsama za takovou nízkou cenu jen sem si nebyl jistej jestli ten hardware rozchodí ty windows 8 počítám stím ze to nebude raketa mezi notasama a ten TV tuner je taky hezká věc
Naposledy upravil(a) TOMIKK dne čtv 12. zář 2013, 11:12, celkem upraveno 1 x.
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak si priste precti pravidla jak ma vypadat dotaz.
Ale to je tezke...ja vim
Jinak CS to neda ani omylem...mozna tak v rozliseni 320x240 a minimalni detaily
Ale to je tezke...ja vim
Jinak CS to neda ani omylem...mozna tak v rozliseni 320x240 a minimalni detaily
Asus Rog Strix G18
- TOMIKK
- Začátečník
-
To bych asi zas takhle nepodceňoval moje přítelkyně má prastarej notas taky malyho formatu a pari na tom The Sims 2 v 1024x860 ale při nejnižších detailech a kterej to je notas to nepovím jelikož si to nepamatuju ale o moc výkonnější než tuto to není....
- orgasmic
- Začátečník
-
Pred nekolika lety jsem zkousel CS na podobne "vykonnem" notebooku a neslo to ani na nejnizsi detaily plynule.
Jen pro info, tahle integrovana GPU rozchodi Counter-Strike Source na uplne nejnizsi detaily a rozliseni na krasnych 8FPS.
Jen pro info, tahle integrovana GPU rozchodi Counter-Strike Source na uplne nejnizsi detaily a rozliseni na krasnych 8FPS.
Asus Rog Strix G18