Alien Rage - Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Alien Rage - Unlimited

Příspěvek od Alfajk »

http://store.steampowered.com/app/217920/?l=czech

oficialni traileri zde: http://www.youtube.com/watch?v=UzebMPfasWI

momentalne jsem se dostal k Alien Rage a neni to vubec spatny,konecne hra,ktera ma obtiznost na urovni a neurazi me na kazdym kroku svoji stupidni jednoduchosti ala call of duty,zde jsem spis vic mrtvej,nez zivej,doporucena obtiznost "ta uprostred" je totiz rovnou Hard,tak jsem teda zacal na Hard,ale nakonec jsem musel ubrat :D

technicky zpracovani taky neurazi,opet unreal engine prekonava sam sebe,obcas jen ziram,jaky kouzla s takovou vykopavkou dokazou - zde je videt nepodplaceny hodnoceni "noname" hry http://www.metacritic.com/game/pc/alien-rage kde to prozmenu hraci hodnotej vejs,nez oficialni recenze,je to docela zajimavy,u vsech AAA titulu to ma div ne 11/10 a od hracu se to obcas klepe okolo 4-5/10 a tohle je presnej opak,z ty hry jde uplne takovej feeling PC strilecky,ktera nebyla znasilnena konzoli :lol:

jentak ze zvedavost jsem si precetl par zahranicnich recenzi a v nejedny brecej,jak dostavali naprdel,ze to neni legrace,QQ srazime hodnoci za "too much hardcore",viz treba:
Cons:

Brutally difficult for no reason whatsoever <=== srsly? kam jsme to dopracovali? to je presne to,co se me na ty hre libi :P

...a taky si stezujou na bugy na kazdym kroku,ja mam za sebou 7 levelu a nenarazil jsem ani na jeden jedinej bug

kdyz se k hre pristoupi jako k Doom roku 2013,tak to docela funguje a je to zabava,semtam cool hlaska,bohuzel ale tezkej koridor,multiplayer o nicem a pribeh,kterej ani nestoji za zminku,zkratka Doom :idea:

uz jste hrali? jaky jsou vase dojmy? za me to ma na krasnejch 8/10
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Re: Alien Rage - Unlimited

Příspěvek od TankGeorge »

Alfajk píše:...a taky si stezujou na bugy na kazdym kroku,ja mam za sebou 7 levelu a nenarazil jsem ani na jeden jedinej bug
Není tam nějakej level s mimozemskýma broukama? Až budu mít čas = přestane mě bavit D3, tak to zkusím. Už je z toho důvodu, že se to líbí tobě. Schválně, jestli to není totální hovadina x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

hra je priserne zoptimalizovana. Dost pripomina bulletstorm, ale nic originalne na nej nevidim.Je to bezna tunelova zalezitost plna predvidatelnych skriptov. Velke plus za pomerne vysoku otiaznost a naozaj vybornu akciu, ale ta optimalizacia celu hru zraza na kolena. Hru som dal po 3 leveloch bokom a vratim sa k nej az ju poriadne opatchuju. Textury mohl mat vyssie rozlisenie a zapracovany AA tiez nema velmi dobru kvalitu. Proste klasicka Unreal hra. Teraz si uzivam uz niekolko dni remake Shadow Warriora co je ina kava a odporucam vsetkymi desiatimi :)
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

TankGeorge píše: Není tam nějakej level s mimozemskýma broukama? Až budu mít čas = přestane mě bavit D3, tak to zkusím. Už je z toho důvodu, že se to líbí tobě. Schválně, jestli to není totální hovadina x)
nesmis mit vysoky ocekavani,ta hra te bude bavit pouze za predpokladu,ze k ni pristoupis jako k Doom 2013 s autohealem,me se na tom nejvic libi ta hardcore obtiznost,ted jsem bojoval v poradi s tretim bossem a uz jsem myslel,ze prohodim klavesnici monitorem,jak to bylo tezky :lol:

shrnuti asi nejak takhle:
srdceryvnej story - ne
super nextgen grafika - ne
dobra optimalizace - ne
originalita - ne
otevreny prostredi,moznosti volby - ne
multak kterej za neco stoji - ne
... - ne

ale pokud mas chut na bezduchou strilecku,tak to zabavi :)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Já od střílečky očekávám překvapivě střílení. Pořádně ničivé zbraně, lítající končetiny a dostatek nepřátel. K tomu hlavně svižné ovládání dělané na myš. Úplně mě už irituje v moderních hrách, že mi lítá zbraň za pohybu tak, že je nepoužitelná. Že se mi při zásahu třese kamera a nemůžu reagovat... kk je to realistické, ale na úkor akce a tempa. Proč musí bejt všechno, jako Counter Strike? To fakt nikomu nechybí Quake, Unreal, Soldier of Fortune... ? Poslední FPS, kde mě střílení opravdu bavilo byl Borderlands 2. Pak dlouho nic. Pak první F.E.A.R. - ale to už jsme z dnešního pohledu ve starověku.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tady chybi uz jen zivoty na lekarnicky a hratelnost se priblizuje i tomu Quake,bohuzel zbrane tu kopou docela dost,takze zamerovani neni vubec lehky,prave ted u toho bosse jsem mu musel strilet do ramen,kde mel nejaky palivovy nadrze a byl problem to trefit tim kulometem,jeste ze jsem mel dost naboju do raketometu...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“