Já se nechci hádat o tom, kdo umí nebo neumí číst, ale...
...kdyby to nebylo napsaný v titulku, linku i v testech, tak neřeknu ani půl slova. Ale takhle mi to nedá...
Jinak problémy s (zřejmmě ECC errory v ramkách) začaly při 1500MHz (vyšší clock a stejně nižší skóre) a ani s změnou taktu zpět se nespravily (takže to asi chtělo restart), což ukazuje na slabinu použitých čipů a není to nic, co by se muselo s touto řadou táhnout dál. Ostatně i MSI byla ochotna použít Elpida čipy v "Lighting" edici GTX 780, což zcela zabilo OC...
Clock core je mimo jednoho testu stále na 1130, což prokazuje, že je to tak stabilní.
Nebo alespoň mně projetí 3DMarku připadá jako dostatečný test stability, ale asi čteme opět každý něco jiného.
Karta jednoznačně poráží GTX 780, což je podstatné, protože bude, jak je u AMD zvykem, za podstatně příznivější cenu než nVidia - nemluvě o tom, že je rychlejší už bez Mantle. Chápu, že někteří lidé jsou posedlí nějakou značkou a teď se jim "něco bere", ale to ještě neznamená, že budeme slušný overclock s referenčním chladičem nazývat "nic moc", protože když si vzpomenu na OC výsledky nVidia karet z obdobné výkonostní třídy, tak je to spíše více než slušný overclock na referenční chlazení.
(MSI
overclocking karta - GTX 780 Lighting - boost 1033, OC 1280 .... a to s výborným chlazením a 3 fany...)
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
Tiez si myslim ze tie nereferaky budu ine kafe.
Držím AMD palce, protože nic jiného nesníží nám všem ceny, než porážka Titána - ale ne 1%, ale jasná - o nějakých 20% a víc v BF4

(ale to si asi budu muset počkat do vánoc na Mantle v BF4....

)