xKrat modra smrt nejde reinstal....

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
originpoison
Nováček
Nováček

xKrat modra smrt nejde reinstal....

Příspěvek od originpoison »

Ahoj popisu co jsem vse udelal abyste byly v obraze. za prve me volal tatka ze mu nenabehne windows xp prof. tak jsem dojel a vidim chybi ntldr tak si rikam v pohode hodim tam cd a dam repair, vsechno nacetlo a pak modra smrt takze jsem tam dal ubuntu a z instalacniho cdcka windowsu jsem vzal soubour ntldr a ntdetect.com nebo nejak tak a vlozil na hdd restartl jsem notebook a at dam cokoliv stav nouze nebo posledni znamou konfiguraci zacne windows nabihat asi tak dve sekundy a pak modra smrt takze bych potreboval od nekoho poradit jak muzu repairnout windows pres ubuntu abych nemusel rozdelavat notebook a vydelavat hdd. jo jeste sem to projel pres trinity rescue kit a par viru to odstranilo a stejne to nepomohlo kdyztak je to acer extensa 5630z. ja jsem v koncich :wink:
originpoison
Nováček
Nováček

Re: xKrat modra smrt nejde reinstal....

jinak se omlouvam za gramatiku ale ted su v tom ubuntu a je tady anglicka klavesnica :D
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Jestli to bylo zavirovane, tak format disku a novou instalaci OS.
Asus Rog Strix G18
originpoison
Nováček
Nováček

bylo tam asi sest nebo sedm viru a potrebuju to jenom repairnout mam tam dulezite veci ktere bych sice mohl pretahnout pres ubuntu ale mam tam autodiagnostiky s nainstalovanyma kabelama takze format nehrozi ten jedine v poslednim kroku :|
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

stejně to tim pravděpodobně zkončí, dej si s tim práci, překopíruj data na jinej disk a udělej formát, s instalací ti to zabere 3 hodiny, ale během těch 3 hodit ti tady stejně nikdo nic kloudnýho neporadí, ve výsledku budeš týden čekat a zkoušet a stejně to tim reinstalem skončí...
k0m1s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0m1s »

Jak již tu několikrát padlo, měl -li jsi tam viry, formát disku je nejlepší řešení, než se s tím otravovat. Ano, ztratíš data, ale ty se dají zazálohovat na jiný disk. To víš i sám moc dobře.

Ještě bych ti poradil, aby sis prošel BSOD a zjistil příčinu chyby. Je tam někde vypsaná a následně ji postnul sem, ale taky vyzkoušej google. Určitě již tam nějakou radu najdeš.
originpoison
Nováček
Nováček

ok dik moc :wink:
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Ono taky zalezi, co vsechno ten vir infikoval a kam vsude se nahral.
Aby sis pak nekopiroval neco s virem :-D
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“