ESO- Elder Scrolls online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

killerek
Začátečník
Začátečník

Re: ESO- Elder Scrolls online

Příspěvek od killerek »

Alfajk: Ja osobne bych nerekl, ze grafika je u MMO to nejdulezitejsi. Podle me je tam nejdulezitejsi herni obsah a parta lidi, se kterou hrajes.

Tera skoncila free, protoze zadny obsah na mesicni poplatky nemela. Hral jsem ji ted listopad a prosinec a obsahu opravdu moc nema. Spise to byla zabava s kamosema na TS nez odmigrovali na jiny server a transfer se mi platit nechce.

GW2 pro me skoncila po tydenim volnu, protoze sem tam uz nemel, co zajimaveho delat. Popravde po mesici od vydani nevim o nikom z meho okoli, kdo v GW2 zustal.

Nejvice me posledni dobou zaujal Neverwinter, ale tam jsme se zase nemohli sejit v parte ve stejny cas.

Kdyz to vemu za posledni roky, tak nejvice casu lidi udrzelo WoWko a L2.

Velka vyhoda TES muze byt opravdu v tom, ze neplanujou hrace rozdelit na nekolik serveru. Nejhorsi je, kdyz mas na kazdem serveru nejake zname a nemuzes si volne zahrat s kymkoliv.

Pokud bude dalsi beta, tak TES zkusim, tenhle vikend sem to zjistil az v nedeli odpoledne.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vzdyt ja ale nikde netvrdim,ze hezka grafika je u mmo to nejdulezitejsi, podle me je nejdulezitejsi,aby ta hra mela "dusi",mela svoje kouzlo,svoji atmosferu a zajimavy herni mechaniky, ESO nema ani jedno z toho,grafika se snazi tvarit realne,ale nema na to,je proste hnusna uz od pohledu,zadny originalni mechaniky to taky nema a mackat dokola 5 skillu ja taky kamen urazu,viz guild wars 2,tam me tech 5 skillu dokola taky moc nenaplnovalo,kdyz to porovnam s wowkem,kde mam vytahnutejch 40-50 spellu a v pvp jich alespon 2/3 musim aktivne pouzivat,je to uplne jina liga

megaserver je jen marketingovej kec,vsechno je rozfazovany,vsude ruzny questy ktery vas rozhazej po ruznejch serverech,takze pokud chces hrat s kamosem,musite postupovat spolecne porad,staci abys udelal jeden quest solo a uz ses "v jiny lokaci",i kdyz treba stojite vedle sebe...wowko taky diky crossrealm muzes hrat s kym chces,i kdyz je kazdej na jinym serveru
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Jop, 5 skillů mi taky vadilo. Spoustě lidí na beta fóru se to ale naopak líbilo.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pilarius píše:Jop, 5 skillů mi taky vadilo. Spoustě lidí na beta fóru se to ale naopak líbilo.
spouste lidi = console peasants,tem se to zarucene libi,oni maji totiz vesmes radi,kdyz se hra hraje nejlip sama a oni sem-tam zmacknou tlacitko pri QTE,potom je tenhle trend videt i v pc hrach a to se me vzdycky otevira kudla v kapse...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Spejsek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spejsek »

není to vtip, proč by měl, zase jste všichni zaslepení wowkem, wowko jsem hrál několik let a řeknu vám jedno, nejnudnější expení na světě = wow - 95% questů děláš solo, aby wowko byla pořádná zábava musíš udělat maximální lvl a pak trávit hodiny a hodiny a hodiny v dungách, jinak je to nuda, rating systém v arenách je totální výsměch, každej si tam shazuje rating aby si ho pak mohl znovu nahonit a nahonit si na tom zároveň i ego. WoW je nuda, to už se mi daleko víc líbilo lineage, ke kterýmu jsem se vracel i z WoWka. Nejlepší mmorpg hry jsou ty, kde můžeš hrát v partě už od začátku a něco ti to přinese. TESO na to má. Navíc questy nejsou zdaleka tak nudný jako ve wowku - jdi a zabij ... jdi a zabij...nic jinýho se tam nedělá navíc zdlouhavý běhání po mapě taky nikoho nebaví.

Jinak k tomu že budem stát vedle sebe a přitom být na jiným serveru - od toho je tam travel to player - hodí tě to na stejný "realm". Bah daleko daleko povedenější rozvoj postavy - můžeš si tam poskládat co chceš, ne jak posraný 3 talent stromy ve wowku. TESO -> L2 -> WoW. Ve WoWku si vybereš na začátku char a ten už prostě jedeš. L2 to mělo vyřešeno alespoň subclassama. TESO to má nejlepší. Navíc PvP ve wowku 1v1 je pěkný, ale to je tak všechno. BGčka nuda. L2 mělo daleko víc nabídnout co se týmové a klanové hry týče než WoW. To samý platí o TESO.

Už jsem si tak nějak zvykl na to že každej WoWkař brání WoWko zuby nehty a nikdy nezkusí nic jinýho.

mass pvp - TESO = L2 (interlude <-> gracia) -> WoW

jediný co je na wowku pozitivní je spousta různých armoru.

Nevím jak je to teď ve WoWku ale jak TESO tak i L2 mělo alespoň dobývání území.

Podle mě TESO -> L2 = AION -> WOW. Z těch lepších her.
(bráno podle toho že chcete hrát onlinovku či týmovou hru).

A teď do mě :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

BG ve wow nuda? kluku,ty jses ztracenej,dodnes jsou BGcka etalonem vsech pvp souboju,stejne tak areny a nebo raidy,co se tyka pve...bavit se s tebou,to je jako hazet hrach na zed :lol:
adoromi
Nováček
Nováček

Příspěvek od adoromi »

nejaky sazky, kde to prejde do F2P modu? Zatim to vypada na propadak. To jak GW2 i SW TOR vypadali o dost lepe.

Alfajk - souhlas. Jak pvp, tak pve nema wow (aspon co sem hral, skoncil sem na Wotlku) konkurenci. Zadna jina MMO mi nedava takovy pocit z ovladani sve postavy.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Minimálně půl roku. Mají nahrabány šílené prachy z prodejů Skyrimu.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Spejsek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spejsek »

můj názor, stejně jako tvůj, jdi hrát wow a vůbec nepiš do tohoto topicu ty ňoumo, snažit se přesvědčit wowkaře o jiné hře je pointless...dokud si nezahraješ jiný hry tak nemůžeš porovnávat, tak to je.

jinak pve co se týče dungů je dobrý, neříkám že ne, ale pve do max lvl stojí za vyliž prdel. Pokud chceš trávit hodiny hraní sám, stáhni si offline gamu a nebo wowko, pokud se chceš bavit hraním se spousty jinýma lidma, hraj cokoliv ostatního. A bg? zábava na pár minut bez pořádnýho potěšení z vítězství. Až vyhraješ boje mezi 3ma aliencama kde je 600 lidí tak tak zažiješ pravej pocit vítězství.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Spejsek: To teda sorry, ale asi nej PVP mělo WoWko. L2 mělo zajimave mass PVP, ale v opravdu hodne lidech skoro nehratelny na zadnem PC, navíc v L2 stejne 2-3 klany/aliance ovladali celej server.

Skillbar o 5 skillech teda není nic moc. Když si predstavim tu skoro hru na klavir při WoW nebo Tere, tak to asi nebude moc hra o umeni ovládat postavu.

Alfaik: Crossrealm nebyl ve WoWku, když sem ještě hral.

Dokud si to nevyzkousim v bete, tak tu hru neodsoudim, ale jiz jsem poucen, ze to před vydanim vypada dobře a nakonec nuda a jen nuda.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Spejsek píše:můj názor, stejně jako tvůj, jdi hrát wow a vůbec nepiš do tohoto topicu ty ňoumo, snažit se přesvědčit wowkaře o jiné hře je pointless...dokud si nezahraješ jiný hry tak nemůžeš porovnávat, tak to je.

jinak pve co se týče dungů je dobrý, neříkám že ne, ale pve do max lvl stojí za vyliž prdel. Pokud chceš trávit hodiny hraní sám, stáhni si offline gamu a nebo wowko, pokud se chceš bavit hraním se spousty jinýma lidma, hraj cokoliv ostatního. A bg? zábava na pár minut bez pořádnýho potěšení z vítězství. Až vyhraješ boje mezi 3ma aliencama kde je 600 lidí tak tak zažiješ pravej pocit vítězství.
sorry,ale wowko uz skoro 2 roky nehraju,to jen tak na okraj...navic,vyzkousel jsem uplne vsechny znamejsi mmorpg(tera,rift,gw,ultima,lineage...),i ty min znamy (treba takovej ragnarok online,snad nejnarocnejsi mmo,co jsem kdy hral) a ESO je proste odpad,at se na to divam,jak chci,nenabizi nic perfektniho,vetsina je tezce prumerna,spis podprumerna ...hrals vubec GW2? WvW se mele snad 1000 lidi najednou,stejne tak na world eventech bejva mraky lidi...a ze ve wow a vyhre v BG nezaziju pocit vitezstvi? kdyz si sam odnosim 3 vlajky v ctf mezi tim,co me mlati 5 lidi a dalsich 5 lidi od nas me brani,si to sakra uzivam :wink:
Spejsek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spejsek »

killerek píše:Spejsek: To teda sorry, ale asi nej PVP mělo WoWko. L2 mělo zajimave mass PVP, ale v opravdu hodne lidech skoro nehratelny na zadnem PC, navíc v L2 stejne 2-3 klany/aliance ovladali celej server.
však já psal že wow má dobre pvp 1v1 no mass už ne...

to je jedno nebudem tu flamovat, za mě TESO rozhodně jo, stojí za to
nhkg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nhkg »

Pro mě jednoznačně zklamání.
Morrowind je pro mě jednoznačně nejlepší single player hra. Toto si nezaslouží název Elders Scrolls. ESO nemá atmosféru, úkoly jsem plnil aniž bych věděl co a proč dělám, skily absolutně nepřehledné, ... No a po grafické stránce tragédie. I grafika z Morrowindu je lepší. Sice nemá takové detaily, ale prostředí se mi líbí víc (lepší "artwork"). A srovnávat to s grafikou Oblivionu je podle mě ujeté, ten má grafiku o ligu lepší!

WoW jsem hrál v jeho začátcích a bylo to vynikající hra. Kdyby byl oficiální vanila server (stav hry před 1. datadiskem), tak bych se k němu asi vrátil. Marně se snažím už asi 5 let najít MMO RPG, které by vanila WoWku šahalo aspoň po kotníky a nepřestalo mě bavit po pár hodinách.
Ve hrách mám nic Krišna, psáno: Krisna.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Spejsek píše:Už jsem si tak nějak zvykl na to že každej WoWkař brání WoWko zuby nehty a nikdy nezkusí nic jinýho.
Jsem teda spíš zažil, že každej wowkař předpovídá zánik wowka, jakmile se objeví nový MMO. Age of Connan, Aion, SW online... čím se TEScO liší? Vždycky skupina omámenců na 3 měsíce utekla slintajíc nad novou grafikou a lákavým startem, ale pak se vrátila, protože:
- endgame
- balance
- technická spolehlivost a customer service
- pay 2 win
- komunita
Možná jsem něco opomněl, ale na stavu výše zmiňovaných věcí u MMO záleží nejvíc a hle co vidím? Speciální edice se zvýhodněnou rasou - Imperial. P2W a balance v háji, co tu máme dál? Tech/customer support od Bethesdy, hmmm. Moc toho nezbývá.
Spejsek píše:není to vtip, proč by měl, zase jste všichni zaslepení wowkem, wowko jsem hrál několik let a řeknu vám jedno, nejnudnější expení na světě = wow - 95% questů děláš solo, aby wowko byla pořádná zábava musíš udělat maximální lvl a pak trávit hodiny a hodiny a hodiny v dungách, jinak je to nuda
Jo, expení desátýho alta v pátým datadisku asi nudný bude, ale jestli mi paměť slouží dobře, tak v době vydání hry před skoro 10ti! lety se expilo stylem 20 hodin spánku + vyšňupání 250g balení kafe týdně, jak to bylo nudné. S počátkem každého datadisku jakbysmet.
Spejsek píše:rating systém v arenách je totální výsměch, každej si tam shazuje rating aby si ho pak mohl znovu nahonit a nahonit si na tom zároveň i ego ... Navíc PvP ve wowku 1v1 je pěkný, ale to je tak všechno ... BGčka nuda ... Jediný co je na wowku pozitivní je spousta různých armoru ... (bráno podle toho že chcete hrát onlinovku či týmovou hru) ...
Mi naopak přijde, že jsis šudlal wowko solo, nebo tě šikanovali bugeři na free serveru, bo takých do očí bijících kravin jsem pokupě už dlouho neviděl.
Spejsek píše:A teď do mě :)
Aha, teď jsem si všiml, že jsi to vlastně nemyslel vážně. Už jsem asi starý na rozpoznávání trollbaitu.
°°°°°°°°°°

Jestli TEScO má endgame potenciál, bude vyvážené a férové bez P2W, budou fungovat servery a netcode a bude tam velká komunita hráčů, tak možná WoWko dodatadiskovalo. Zatím to ale zní jako fantasmagorie.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

No vzhledem k tomu, že wowko pomalu končí i bez jiných MMO her je to prakticky jedno.
aerius
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od aerius »

Neshání někdy key na betu?
Waleron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Waleron »

Mě se hra líbí a už jí mám předobjednanou (http://www.gameleader.cz/pc-hry/2193/th ... nline.html).
Jako fanoušek TES serie si to nenechám ujít. Pokud někdo plánuje hru hrát a shání třeba informace, je tu i cz/sk fan http://elderscrolls-online.tiscali.cz/
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Dojmy z PVP a dojmy celkove po delsim hrani od angry joe
http://www.youtube.com/watch?v=I82pz60iGL0
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to pvp (minimalne hrady) je uplne stejny,jako to v GW2,kde bych rekl,ze je jeste mnohem masivnejsi
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“