Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Mat87
- Začátečník

-
Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014
Zdravím, nevíte někdo náhodou nějaké informace, zda vyjdou na podzim 2014 nové grafiky AMD? Někde jsem četl, že by měly přijít R9 3xx
Chtěl bych na podzim upgradovat z HD 6870 nějakou R9 270X a za prvé nevím, jestli Sapphire Vapor-X nebo MSI Gaming
nebo počkat na nové grafiky a pak se rozhodnout. Díky za info, příp. za rady
- Krteq
- Čestný člen

-
Re: Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014
V dohledné době má vyjít jen Hawaii "X2". O dlaších novinkách zatím nejsou žádné informace.
- Mat87
- Začátečník

-
Ok, díky. Tak uvidím, jak se to vyvrbí na podzim. Jinak vzít Vapor-X nebo tu MSI Gaming? Na Heurece je v TOP výš ta MSI, tak nevím...Krteq píše:V dohledné době má vyjít jen Hawaii "X2". O dlaších novinkách zatím nejsou žádné informace.
- Orleanus88
- Červená karta

-
Já bych volil msi. Cena stejná a záruka 3 roky. A veř že se grafika prodává po dvou letech lépe se zárukou 
- Mat87
- Začátečník

-
Tak já už odběr své staré HD 6870 Dirt 3 Edition mám vyřešen...jen v dubnu už to budou dva roky od koupě, tak už uzrál čas na upgrade
jde mi spíš o herní výkon než o tři roky záruky...stejně ji po asi po dvou letech zase někomu věnuju, takže prodloužená záruka pro mě nemá moc význam
"odběratel" není moc náročný 
- Mat87
- Začátečník

-
Jinak ty informace o R9 3xx jsem získal zde: http://www.zive.cz/clanky/na-jaky-hardw ... fault.aspx