potřebuju poradit s herním notebookem

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
BenyBukva
Nováček
Nováček

potřebuju poradit s herním notebookem

Příspěvek od BenyBukva »

dobrý den jsem vašnivý hrač a chci hrát hry všude tak se vám ptam jaky notebook do 23000kč
odrifuk
Nováček
Nováček

Re: potřebuju poradit s herním notebookem

Příspěvek od odrifuk »

BenyBukva píše:dobrý den jsem vašnivý hrač a chci hrát hry všude tak se vám ptam jaky notebook do 23000kč
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p ... 526831.htm
ASUS K 55V(i5+GF610m)práca
GOLDMAX SCORPIUS (i7 3820QM+2xHD7970M+32GB+750GB HDD+240GB SSD+BR+BIGFOOT+W7PRO(ZÁBAVA)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: potřebuju poradit s herním notebookem

Příspěvek od Butch »

Preste tento si koupil kolega a hned prvni mel vadny touchpad, vratil a druhy kus uz ok.

Ja mam v praci slabsi variantu s jednou grafikou a taky jsem hned reklamoval, byla vadna klavesnice, vymenili a uz funguje ok.

Takze je to i o stesti, za ty penize to spatny rozhodne neni ale bud pripraven ze neco muze byt vadneho a budes resit reklamaci.

Co se tyce toho vadneho touchpadu, zjistis to behem hodiny prace na nem.
Sam klika, kdyz drzis jeden prst, tak to ukazuje ze drzis treba tri prsty, pohybuje to samo mysi atp.
Pry je vadna serie, ale neda se to poznat podle sn, je treba to zkusit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“