Facebook messenger na dvou android zarizenich

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
fix186
Začátečník
Začátečník

Facebook messenger na dvou android zarizenich

Příspěvek od fix186 »

Zdravim, nemate tu nekdo zkusenosti s pouzivanim FB messengeru na androidu?

Mam dve android zarizeni, na obou byl messenger, ale upozorneni,ze mi nekdo napsal,vyskakovalo jen na tabletu. Pote jsem hodil novou romku a preinstaloval messenger na mobilu a od te doby naopak nevyskakuje upozorneni na tabletu a na mobilu ano :-D moc nerozumim tomu, co se mohlo stat. Nema s timto nekdo nejake vlastni zkusenosti, popripade myslenku, co s tim? :-D

Diky
Naposledy upravil(a) fix186 dne pon 19. kvě 2014, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: FB messenger na dvou androidech

Příspěvek od Herpes »

Máš docela blbý název topicu, ale neva...

Mám Note 10.1 a Core Duos a na Notu po jiste aktualizaci byl Messenger nepoužitelný. Vyskakovací okno nefungovalo, tak jsem odinstaloval a používám pouze Facebook aplikaci. Na telefonu bez problému.

Nevím čim to je, ale tovarní nastavení kvůli tomu dělat nebudu.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
fix186
Začátečník
Začátečník

Re: Facebook messenger na dvou android zarizenich

Příspěvek od fix186 »

Tak po opetovnem reinstalu na obou zarizenich to z niceho nic zaclo fungovat oboje :-D nechapu. Ale to, ze posledni dobou ta aplikace stoji za .... je bohuzel pravda. Pritom ten napad s "koleckama" ktera muze mit clovek na plose, mi prisel povedeny. :(
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“