HDMI přes notebook k TV

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Kalashnikow
Nováček
Nováček

HDMI přes notebook k TV

Příspěvek od Kalashnikow »

Ahoj, potřeboval bych radu ohledně přenosu obrazu z notebooku do TV přes HMDI kabel. Propojení funguje, ale chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký program nebo vychytávka na to, abych zmrazil obraz na TV a na PC mohl dále pracovat? A jestli to jde udělat u EXCELovského souboru tak, že bych v jednom Listu pracoval a druhý List měl zmrazený na TV, ve kterém by se zobrazovali jen změny, které bych udělal v tom Listu, ve kterém bych pracoval.

Děkuji moc za rady
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HDMI přes notebook k TV

Příspěvek od X-COM »

Tenhle freeze frame by mohla umět televize.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Kalashnikow
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kalashnikow »

To jsem nezkoušel, ale tím by mi zmrazila obraz a zůstal by stejný. Myslel jsem to tak, zda jde, aby se mi na TV zobrazoval jiný dokument, než ve kterém pracuji.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Jestli to teď správně chápu, tak prostě chceš, aby televize fungovala jako druhý monitor?
Stačí v nastavení nepoužívat duplikaci, ale rozšíření.
Obrázek
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

presne jak pise X-COM pokud chces mit na kazdem monitoru neco jineho musis mit rezim rozsirene plochy. Ty ted mas zrejme obraz na obouch obrazovkach stejny tj klonujes (duplikujes)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“