Zdravím,
Nějakou dobu jsem používal nelegální Win8.
Zakoupil jsem si na netu originál CD klíč a spustil instalaci..Vše dopadlo dobře a nyní používal legální kopii Windowsu.
Jenže se mi na Cčku vytvořila složka Windows.old a nejde mi ji smazat. Zabírá asi 19GB což není zrovna málo. Píše mi to hlášku at se obratím na SYSTÉM, pokud chci tuhle složku odstranit.
Nevím co s tím. Poradíte ?
Windows.old
Moderátor: Loki5567
- bk2601
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Windows.old
NTB: Dell Inspiron 7559 - CPU: Core i5 6300HQ ; RAM: 16 GB DDR4; GPU : GTX 960M 4GB; SSD: Samsung EVO 850 120GB
Phone: Samsung Galaxy Note9
Watch: Garmin Fenix 5
- morke
- Moderátor
Re: Windows.old
Podle Microsoft:
Spusťte program Vyčištění disku takto: Klikněte na tlačítko Start Obrázek tlačítka Start, do vyhledávacího pole zadejte text Vyčištění disku a v seznamu výsledků klikněte na položku Vyčištění disku.
Pokud budete vyzváni k výběru jednotky, klikněte na jednotku, na níž jste právě nainstalovali systém Windows, a klikněte na tlačítko OK.
V dialogovém okně Vyčištění disku klikněte na kartě Vyčištění disku na položku Vyčistit systémové soubory.
Pokud budete znovu vyzváni k výběru jednotky, klikněte na jednotku, na níž jste právě nainstalovali systém Windows, a klikněte na tlačítko OK.
Zaškrtněte políčko Předchozí instalace systému Windows a jakákoli další políčka u souborů, které chcete odstranit, a klikněte na tlačítko OK.
V zobrazené zprávě klikněte na tlačítko Odstranit soubory.
Spusťte program Vyčištění disku takto: Klikněte na tlačítko Start Obrázek tlačítka Start, do vyhledávacího pole zadejte text Vyčištění disku a v seznamu výsledků klikněte na položku Vyčištění disku.
Pokud budete vyzváni k výběru jednotky, klikněte na jednotku, na níž jste právě nainstalovali systém Windows, a klikněte na tlačítko OK.
V dialogovém okně Vyčištění disku klikněte na kartě Vyčištění disku na položku Vyčistit systémové soubory.
Pokud budete znovu vyzváni k výběru jednotky, klikněte na jednotku, na níž jste právě nainstalovali systém Windows, a klikněte na tlačítko OK.
Zaškrtněte políčko Předchozí instalace systému Windows a jakákoli další políčka u souborů, které chcete odstranit, a klikněte na tlačítko OK.
V zobrazené zprávě klikněte na tlačítko Odstranit soubory.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- bk2601
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Již jsem to vygoogloval a chystal se tohle smazat. Tak prosím smazat.
Unáhleny post
Unáhleny post
NTB: Dell Inspiron 7559 - CPU: Core i5 6300HQ ; RAM: 16 GB DDR4; GPU : GTX 960M 4GB; SSD: Samsung EVO 850 120GB
- Butch
- Středně pokročilý
Windows.old se udela po updatu na windows 8.1...takze neni to jen zalezitost legalizace win ale globalni.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06