Jedou mi jen některé stránky

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
TuruManCZ
Nováček
Nováček

Jedou mi jen některé stránky

Příspěvek od TuruManCZ »

Zdravím,
teď se mi porouchal modem tak jsem ho vyměnil za nový a tak nějak ho rozběhl. Teď jsem však zjistil, že mi nejde většina webů na druhém PC - například youtube, facebook a google včetně vyhledávání přes google mi jde, ale jakmile jak už přes vyhlededávání nebo i přes normální zadání adresy mi to napíše, že není dostupná. Příjde mi to vcelku zvláštní, protože jsem si normálně pouštěl videa z youtube i prohlížel facebook a nebyl žádný problém. Ale dokonce i tuto zprávu musím psát z jiného PC, protože na tom zmiňovaném nejde pctuning otevřít.

Sestava - i7 / GTX 770 / 16GB DDR3 / Win 8.1

Pokud byste mi dokázali poradit tak by to bylo fajn a zároveň pokud potřebujete ještě nějakou informaci tak se ptejte :)

Předem děkuji :)
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Re: Jedou mi jen některé stránky

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

zadej ipconfgi /all do prikazovy radky a postni sem vystup. Mohl by to byt DNS server.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jedou mi jen některé stránky

Příspěvek od Weslo »

spíš cookies
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“