Nvidia Surround 24" 16:9 widescreen + 19" 4:3

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
tibmattm
Nováček
Nováček

Nvidia Surround 24" 16:9 widescreen + 19" 4:3

Příspěvek od tibmattm »

Chcem sa opytat ma niekto skusenosti s tymto zapojenim monitorov u Nvidia surround? viem ze Amd prinieslo moznost zapojit 3 monitory bez toho aby mali take iste rozlisenie a pritom kazdy znich ide na svojom plnom rozliseni dezto n vidia upravy rozlisenie na to co vedia zobrazit vsetky 3. Je to skoda lebo cloveky by chcel centrovy monitor 24palcovy a po stranach 19palcove. Pride mi uz velmi velke dat vsetky 3 monitory 24palcove. Neviete niekto ci je to moznee aj u Nvidie? Bol by som velmi rad ak by sa nasla nejaka dobra dusa co ma skusenosti s takymto zapojenim.
tibmattm
Nováček
Nováček

Re: Nvidia Surround 24" 16:9 widescreen + 19" 4:3

Příspěvek od tibmattm »

Haloo tak co je svami? To nikto sa na nic nezmoze?!
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nemam vyzkouseno,ale myslim,ze v dnesni dobe by to snad melo umet i ruzny rozliseni...kazdopadne jestli to chces na hry,tak si myslim,ze museji mit rozliseni stejny
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tibmattm
Nováček
Nováček

Příspěvek od tibmattm »

Ano rovnake rozlisenie u NVidie je potrebne pre vsetky 3 monitory ale AMD Radeon to vyriesil ze dokaze v Eifinity 2 pracovat aky kolvek monitor a to na svoje plne rozlisenie ake je schopne zobrazit staci len zarovnat jednu z hran a je to tak sa pytam ci je mozne alebo ci to niekto vie urobit aj na Nvidii. Ja ked som zapojil ako centrovy monitor 16:9 22palcovy a po bokoch boli 4:3 19 palcove tak v surround to fungovalo jedine tak ze mi 22 palcovy monitor dalo do rozlisenia 1208x1204. Ale nasiel som video na youtube ako to jeden rozbehal, len ja som ho uplne nepochopyl ale dokazal v surround ist tak ze mal rozne monitory s rôznymi roziseniami a vsetky monitory zobrazovali svoje plne rozlisenie, tu je to videjko:
https://www.youtube.com/watch?v=gJC8uRqoGRU

chcem to koli tomu ze ako centrovy monitor mi je 19 palcov malo a ked pozeram napr. film vo fullHD tak mi zasahuje obraz aj do tych 19 palcovych monitoroch a prichadzam o obraz koli korekcii ramceka. Cize chcel by som to tak ze centrovy monitor by bol 16:9 24 palcovy s rozisenim 1920x1080 a postranne monitory by boli 4:3 19 palcove 1280x1024, akoze pouzit 3 monitory 24 palcove sa mi uz zda velmi velke a aj pre grafiku je to zabijak a aj tak postranne monitory su len efektove hlavne dianie je predsa len na tom stredovom. A tiez by bol vyrieseny problem so starsimi hramy ktore surround nepodporuju mohol by som ich aspon hrat na stredovom monitore vo FullHD a rovnako filmy by tiez isi pekne na stredovom monitore.

Je to dost smutne ze PC-tuning ako stranka ktora sa ma zaoberat prave takymito problemami uz v podstate len samotny nazov by mal o tom hovorit sa zaobera o blbych uvahach a incych hlupostiach. Vobec tu niesu ziadne navody ako pomoct ludom pri atypickych rieseniach a ak aj su tak ich je velmi malo a aj to niektore su strasne zle popisane ako aj taktovanie procesora a atd....
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Nvidia ruzny rozliseni neumi mam GTX780 a 3 monitory a mam smolika.. Jde to rozchodit tak nejak ale hry musis hrat v OKNE..

zde mas vlakno kde jsem to resil
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=208813
tibmattm
Nováček
Nováček

Příspěvek od tibmattm »

v akom rozliseni mas tie monitory? A ten program ti to potom umoznil ze ti dalo plne rozlisenie na kazdy monitor? A v hre sa to potom sprava vpohode? Ale ak som si dobre vsimol na obrazku tak korekciu okrajov tusim nemas vsak? A este otazka co ak hra nepodporuje zobrazenie v okne? Potom hranie na troch monitoroch asi v takejto hre nieje mozne vsak? A ako vysvetlis ten odkaz co som dal na youtube? on to dokazal nadstavyt je tam aj navod no nepochopyl som ho uplne, skusi sa na to kuknut? A este raz dakujem za ochotu.
tibmattm
Nováček
Nováček

Příspěvek od tibmattm »

Tato tema je asi pre 90% ludi co sem chodi TABU :( no skoda ze som ojedinely pripad ktory riesi takuto vec :(
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“