The Evil Within (2014 - PC/konzole)
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník

Re: The Evil Within (2014 - PC/konzole)
Zkusím hned jak budu doma. Doufám že to bude fungovat, ikdyž já už si teda na ten filmovej obraz zvykl 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
The Evil Within - opravy
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-1 ... vil-within
> tak jinak a česky, mě se to líbí, ale pokud si někdo zvykl na originální podání, tak to tak samozřejmě hrát jde také, ale já mám osobně rád když tam jsou okraje max ve "film" sekvencích...
> tak jinak a česky, mě se to líbí, ale pokud si někdo zvykl na originální podání, tak to tak samozřejmě hrát jde také, ale já mám osobně rád když tam jsou okraje max ve "film" sekvencích...
- Riku
- Začátečník

No pokud to půjde tak určitě budu rád hrát s obrazem přes celý monitor, nechápu proč prostě nastavení fov a aspect ratia nemohli dát přímo do hry jako všichni normální vývojáři..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
... protože konzole?
(možná omezení daná tím kdo vývojáře platí)
- Alfajk
- Začátečník

-
ta hra vysla v tak zkryplenym stavu,ze nechapu lidi,ktery za ni daji penize,ja bych za "dodelejDoma" vazne neplatil...
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=1369 tady navod na to FOV
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=1369 tady navod na to FOV
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Nic zkryplenýho krom toho aspect ratia a fov tam nevidím. Jsem teď asi v 5 kapitole a musím říct, kam se hrabe alien s atmosférou. Tohle je fakt humus v tý nemocnici...
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Alfajk
- Začátečník

-
textury jak ze hry pro PSX,zkrypleny fov+fps+aspect ration a nemluve o tech mega fps dropech https://www.youtube.com/watch?v=FPfmi-j ... iIkq36PyUA kdy si to gtx 750ti dava pomalu stejne,jako gtx 980, ten IDtech5 engine mel skoncit uz davno v propadlisti dejin,nejnefunkcnejsi engin ever...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Engine je sračka, to všichni dávno vědí, to byla první věc která mě naštvala když jsem se o týhle hře dozvěděl, že poběží na tom enginu.
No jinak.. textury.. nevím no, chápu že jsem na pc tuning foru, ale já radši hraju a když mě hra baví, tak nějak neřeším jestli textury něčeho co ve tmě ani není vidět mají 8k rozlišení, ale chápu že vás víc baví zkoumat kolik mám fps při koukání skrz okno nebo někam do prázdna a bavit se o tom na milionu stránkách
No jinak.. textury.. nevím no, chápu že jsem na pc tuning foru, ale já radši hraju a když mě hra baví, tak nějak neřeším jestli textury něčeho co ve tmě ani není vidět mají 8k rozlišení, ale chápu že vás víc baví zkoumat kolik mám fps při koukání skrz okno nebo někam do prázdna a bavit se o tom na milionu stránkách
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
Tak pravda je někde uprostřed, je pomalu rok 2015 a hry by měly nějak i vypadat, protože hra má být celkem složeným z různých aspektů, dnes už nestačí jen super hratelnost, nebo příběh, musí a mělo by to být i graficky poutavé, protože není rok 1990 abychom to omluvili tím že nejsou tech možnosti, takže vše dohromady by mělo dávat celek hodný nízké či nulové kritiky.
Pokud ale limity stanoví horký termín vydání, malé prostředky na vývoj a optimalizaci hry, nebo snad limit použitého engine, pak je to zase o jiném.
Každopádně by hra neměla být založena jen na jedné - dvou složkách jí tvořící, měl by to být ucelený komplex z nějž bude jen dobrý pocit...
Pokud ale limity stanoví horký termín vydání, malé prostředky na vývoj a optimalizaci hry, nebo snad limit použitého engine, pak je to zase o jiném.
Každopádně by hra neměla být založena jen na jedné - dvou složkách jí tvořící, měl by to být ucelený komplex z nějž bude jen dobrý pocit...
- Riku
- Začátečník

Mě víc než rozlišení některých textur štve to jejich načítání, neděje se to často, ale občas když člověk vejde do nový místnosti tak vidí jak naskočej textury, nebo při cut scénách když se mění kamera tak se loadují textury při hodně záběrech, tohle je prostě prasárna..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
Hmm, toho jsem si všiml také hned na začátku u sekvence jak přijíždějí policejním autem, myslel jsem že to jede na Unreal Engine a doskakuje to a on to je iD Tech 5 engine... Hmm, takže něco jako Rage a dělat se s tím asi moc nedá...
- Riku
- Začátečník

Jo přesně tak, to samé jako Rage, jako Wolfenstein, tady už je to tedy redukováno na minimum, ale občas se to stane..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Riku
- Začátečník

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 23b1970c27
tomu říkám next gen grafika, vítejte v roce 2003
tohle je fakt humus, jinak mě to baví 
tomu říkám next gen grafika, vítejte v roce 2003
PS5 Pro | LG OLED CX55
- xH4wK
- Nováček

Ludia mozno vam toto pomoze, osobne to pouzivam: http://www.flawlesswidescreen.org
Ten program ma fix na kopu veci vcetne FOV..
s tym hra vyzera lepsie, nema pruhy a fov je normalne.
Staci spustit program vybrat hru a zapnut fix, potom pustit hru a je to.
Osobne s tymto hram, je to jednoduche a netreba menit ziaden config.
Mimochodom hra ako taka je super.. bavi ma, len nedokazem hrat dlho
Ten program ma fix na kopu veci vcetne FOV..
Staci spustit program vybrat hru a zapnut fix, potom pustit hru a je to.
Osobne s tymto hram, je to jednoduche a netreba menit ziaden config.
Mimochodom hra ako taka je super.. bavi ma, len nedokazem hrat dlho
- Riku
- Začátečník

No... taky vám se změněným FOV nefunguje přibližování se sniperkou? 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
- Riku
- Začátečník

Hm když už jsem to dohrál... to to nešlo rovnou 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
The Evil Within - demo
>>>[url=steam://install/329960]DEMOVERZE KE STAŽENÍ ZDE[/url]<<< (Steam, 10GB)
... kdo by chtěl zkusit a nehrál/nemá hru, tak dobré ... Jen pozor- má to 10GB.
EDIT: Je to náročná hra, asi díky Id5 Tech Engine, jede mi to na GTX 770 + i5-2500k průměrně kolem 30 fps se SMAA (ani bez AA to není o moc lepší)... (1920x1200p vše max)
Asi hru koupím tak za rok-za dva, pak to na nějaké GTX 1000 pojede 100x líp ... 
PS: To je tak náročný i Wolfenstein: New Order? Má tentýž engine, takže tipuji že si moc nezahraji ani to...
... kdo by chtěl zkusit a nehrál/nemá hru, tak dobré ... Jen pozor- má to 10GB.
EDIT: Je to náročná hra, asi díky Id5 Tech Engine, jede mi to na GTX 770 + i5-2500k průměrně kolem 30 fps se SMAA (ani bez AA to není o moc lepší)... (1920x1200p vše max)
PS: To je tak náročný i Wolfenstein: New Order? Má tentýž engine, takže tipuji že si moc nezahraji ani to...
- Hladis
- Moderátor

Ne, Wolf takhle narocny není, aby to jelo 30fps na GTX770. Spis to někdo zprznil.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Wolf jede v pohodě na 60ti stejně jako Rage. Ale do EW narvali dynamický světla a ten engine to nějak nerozdejchává, plus japonci no..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.