Alone in the Dark: Illumination

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alone in the Dark: Illumination

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek

http://store.steampowered.com/app/275060/

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... UPiGDAcpbI
Systémové požadavky

Minimum:
Processor: Quad-core Intel or AMD processor 2.3+ GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 460 GTX or AMD Radeon 6850 HD series card
DirectX: Version 11
Hard Drive: 15 GB available space
Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

Recommended:
Processor: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 580 GTX or AMD Radeon 6970 HD series card
Additional Notes: Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
Tak jak se těšíte? :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Re: Alone in the Dark: Illumination

Příspěvek od PKBO »

Vůbec se netěšim, nerad se u her bojim a už jenom výraz "sám ve tmě" rozvíjí mou fantazii tam, kde bejt nemá... Ale užjite si to :lol:
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Vlastik chces aby som skoncil so srdcovou prihodou? :-D Prave dohravam noveho aliena a znova som si nainstaloval srdcovku Alana Wakea (ked tu zas mame "twin peaks" novembrove pocasie). Alone 2 som kedysi hraval, ale to bolo pradavno este na 486tke myslim. Pockam si na recenzie ci sa tento novy diel oplati...
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Alone in the Dark 2014

Příspěvek od Vlastik80 »

No u mě to je tak, že se rád bojím, ale nerad to hraju, resp. raději se dívám jak to někdo hraje a tam se moc nebojím, ale jak to mám hrát sám a večer potmě se sluchátky, tak to je konec a čekám kdy mě klepne.
Super na toto je myslím Amnesia Pád do temnoty, nebo i Alien Isolation není špatné, ale poslední díl Alone mě nechytl, blbě se mi to ovládalo, nevím zda tím že prim hrály konzole, ale prostě mi to nesedlo, pamatuji ty první díly a to bylo lepší i když ty zcela první byly snad ještě pro DOS, ale pak ten asi 3tí díl no dejme tomu..
Pak první díly Resident Evil - 1 a 2 možná 3, to ale bylo kratší, to také šlo, i když už více akce nebo Dino Crisis to bylo také dobré, ale zase akce.. Vyloženě horor hry snad jen Amnesia a Penumbry možná také, většinou tam kde se moc nebojuje, nebo je to tam prd platné- ale upřímně nejvíce jsem asi považoval za horor hry asi Silent Hill - první díl šílený, ano grafika otřesná, ale atmosféru to mělo hustou, hlavně pak ten druhý svět kam se prošlo tuším školou sklepem nebo kudy, další díly také celkem ok, ale ten poslední na konzole - Downpour zase více akce a ne tolik strachu, ani Homecoming mě tak nechytl, to možná více ty na PSP...
Tak ale je to hodně individuální, pamatuji že kdysi jsem se doma sám bál i u dnes asi totálně trapné hry Alien VS Predator na konzoli ATARI JAGUAR (což dnes asi nikdo nezná) a odmítal jsem to hrát když jsem byl večer doma sám :mrgreen:

No a k tomuto Alone nevím co si myslet, snad se to povede, protože dle traileru, ale nechci soudit, mi to přijde že to je postavené opět na akci a méně strachu... No uvidíme, doufám že se pletu.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To bude kravina...
PS5 Pro | LG OLED CX55
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Kazdopadne treba pockat na recenzie a potom sa uvidi ci nove Alone bude za nieco stat. Mozno to bude kravina mozno nie. Vlastik mal si jaguara? :o :thumbsup:. To bola myslim prva 64bit konzola, ale zabili ju totalnym nedostatkom hier. (mam niekde doma stare score kde su recenzie Tempest 2000, a spominany AvP).
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alone 2014

Příspěvek od Vlastik80 »

jj, uvidíme co recenze, ano, měl sem Jaguara s CD mechanikou :) Bylo málo her a pokud vím, tak byly dost drahé... Ale AVP bylo atmosférou super. Dnes je možné hrát i na pc díky emu (má to i s hrou cca 4MB), ale samo dnes je to už "zcela mimo"... :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Podle recenzí se moc řídit nedá, ale u téhle hry už z traileru poznám, že mě to bavit nebude :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Alone ´14

Příspěvek od Vlastik80 »

Jasně, ale alespoň bude více obrázků a videí ze hry u recenze, nebo pak mrknout na kousek lets playe, nebo kdyby bylo demo tak to bude asi nej.
Ale taky mám dle videa dojem že to je hodně akce, divný monstra a skoro žádný strach, snad ne jako Evil Within aneb dojdi do arény X a zabij všechny důležitý monstra a pak můžeš pokračovat...
Zlatý Silent Hill proti tomu, i když vše je samozřejmě lineární...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“