Assassin's Creed: Unity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ulver
Začátečník
Začátečník

Re: AC:U - srdcovka mas

Příspěvek od ulver »

Vlastik80 píše:Radikální řešení:
... nebuďte podělaný socky a kupte si pořádný hw a nebrečte tu jak vám to na odpadu nejede!
:lol:
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Assassin's Creed: Unity

Příspěvek od AllowedCry »

Co je na tom směšného? Nejdřív se brečí, že chcete nextgen a pak se brečí, že nextgen nejede, smůla co?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

nie nie, smejem sa na tom ako sa vlastik nasral :lol:
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

AllowedCry píše:Co je na tom směšného? Nejdřív se brečí, že chcete nextgen a pak se brečí, že nextgen nejede, smůla co?
NextGen by jel, kdyby nebyl odfláklej/vydanej předčasně.

Vtipný je, že u Watch Dogs, který měli vyjít v listopadu 2013, to odložení nevadilo, vydali to v květnu 2014 a jak mi to hezky jelo, a jak to "hezky" jelo konzolistům v nepadajících 30fps.
Ale Unity z nějakého bizár důvodu odložit nechtěli, přestože to potřebovalo taky.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... škoda a mohla to bejt hra roku :( No asi to chytne jiná bomba, třeba Far Cry 4, pokud nedopadne stejně/hůř... :roll:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Paul píše:
AllowedCry píše: Ale Unity z nějakého bizár důvodu odložit nechtěli, přestože to potřebovalo taky.
Tohle by me taky zajímalo, proc to vydali ted ? Pritom hned ještě vydaji Far Cry 4, vydaji Crew...... Vesmes nebyl problém to posunout. Měli AAA her na vydani dost tak proc chteji vydat všechny vlajkovy tituly v jedny lajne. Zkusim spekulaci, ale padali slova o tlaku ze strany Sony a MS na vydavani AAA titulu na podporu prodeje konzoli........ale to je jen teorie.
geimz
Nováček
Nováček

Příspěvek od geimz »

Vlastik80 píše:... škoda a mohla to bejt hra roku :( No asi to chytne jiná bomba, třeba Far Cry 4, pokud nedopadne stejně/hůř... :roll:
myslím si, že Far Cry takto špatne nedopadne. Embargo na recenzie končí už zajtra o 18 nášho času, čiže 4 dni pred vydaním, takže si dosť veria. A technická stránka by tiež nemusela byť taká hrozná, má to predsa len podstatne nižšie nároky a oproti FC3 posun v grafike moc nevidím..
MB: Asus P8H61-M LX soc. 1155 H61 DD3 mATX CPU: i5-2500, 3,30 GHz, 6MB, LGA1155 BOX RAM: Kingston 2x4GB DDR3, 1333MHz CL9 GPU: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming HDD: SAMSUNG 400 GB SATA2 16 MB - HD401LJ SSD: Kingston 64GB SSDNow V100 Series SATA2, 2.5"
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hladis píše: Tohle by me taky zajímalo, proc to vydali ted ? Pritom hned ještě vydaji Far Cry 4, vydaji Crew...... Vesmes nebyl problém to posunout. Měli AAA her na vydani dost tak proc chteji vydat všechny vlajkovy tituly v jedny lajne. Zkusim spekulaci, ale padali slova o tlaku ze strany Sony a MS na vydavani AAA titulu na podporu prodeje konzoli........ale to je jen teorie.
Je to fakt šílenost.
Oni vydaj 4 hry v jeden měsíc, z toho dokonce dva AC. Totální nepochopitelná magořina.
A přitom jim i všichni co ACU hráli na výstavách apod reportovali otřesnej framerate. Přitom všichni nadávaj na betu The Crew. Ale je to prostě nezajímá.

Fakt jsem zvědavej jestli aspoň ten FC4 bude normální.

Jinak jsem nahrál video z Paříže, demostrující krásnou next gen technologii LoD.
Pak postnu link až to bude na youtube.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Hraju sice chvilku, ale nějak moc nechápu, na co si všichni stěžují. Reálie jsou psány velmi pěkně, občas i vtipně, design města se mi moc líbí, i přesto, že nejsem znalec tehdejší doby a věřím, že i příběhově hra nebude špatná. K technické stránce asi takto, hra vypadá na Ultra krásně a ve full HD mi běží na GTX970 s i5-4670K v MSAA4x na 30-40 fps, když dám pouze FXAA, které vypadá možná lépe než MSAA, tak mám málokdy drop pod 40 fps. A artefakty, o kterých se všichni baví? Zatím jsem žádné nezaznamenal.
Naposledy upravil(a) Kositch dne čtv 13. lis 2014, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Dost tech negativnich věci bylo natoceno z konzoli a z ještě neopatchovanych verzi. O tech pirátských ani nemluve. Zase tolik chyb by jste tam na opatchovanych verzich videt nemeli.

MSAA ma v ty hre problém, protože deferred rendering. Takze pouzit FXAA. Co jsem se dozvedel, tak to FXAA je lepsi, nez SMAA přes SweetFX. Bohuzel testit tu hru s MSAA 4x nemá cenu a vesmes to Ubisoft muze vyhodit z menu a nechat tam jen 8x pro silence.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Díky za radu, co znamená "protože deferred rendering"? Když jsem hrál Watch Dogs po uvedení, tak se mi hra často ani nespustila z Uplay, tady žádné problémy nemám...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Reknu to takhle. Ubisoft jsou trochu nemehla a implementace MSAA pri deferred renderingu není uplne jejich silnou strankou a při tomhle druhu renderingu je MSAA narocnejsi na vykon.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nahrál jsem video:
https://www.youtube.com/watch?v=yYa3TFiSops

Ať žije NEXT GEN!
Naposledy jsem takhle otřesnej LoD viděl v AC2 :D
V AC3 i AC4 byl zvládnut mnohem lépe.

Ale jak tam píšu...

Next generation technology of Assassin's Creed Unity - Low-res textures have never looked better!

Video was taken in 1600*900 with ultra high settings of environment and textures.
Taken on 2500K@4ghz, AMD 280X, 8GB RAM, latest catalyst beta driver.
The game has really nice lightning. The crowds are impressive (they have their own AI unlike crowds in Hitman games). Characters look great. But Ubisoft should have delayed this, polish the bugs and glitches and most importantly, optimize optimize optimize. We should not be seeing LoD as ugly as this in 2014, and we should not be seeing powerful GPUs struggle reaching 60fps.

Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ten LOD na ty kapli vypada na nejakou chybu nez zamer. To asi není tak, jak to ma byt.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tohle fakt nechápu, to musí být nějaký bug, zrovna koukám na stream kámoše z xbox one a ta xbox verze má daleko lepší LOD a i kvalitu textur. To tvoje vypadá proti tomu jak low detaily. Navíc on říká, že přesně takhle jak tobě to vypadalo včera jemu taky a dneska nechápal když to pustil, že to je úplně jiná hra. Ale žédného updatu na xbox si prý nevšiml... dafuq? :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Paul píše:Nahrál jsem video:
https://www.youtube.com/watch?v=yYa3TFiSops

Ať žije NEXT GEN!
Naposledy jsem takhle otřesnej LoD viděl v AC2 :D
mě připadá že ti to na té 280x jde celkem hezky....
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Podivej se v jakym rozliseni. :|
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Riku píše:Tohle fakt nechápu, to musí být nějaký bug, zrovna koukám na stream kámoše z xbox one a ta xbox verze má daleko lepší LOD a i kvalitu textur. To tvoje vypadá proti tomu jak low detaily. Navíc on říká, že přesně takhle jak tobě to vypadalo včera jemu taky a dneska nechápal když to pustil, že to je úplně jiná hra. Ale žédného updatu na xbox si prý nevšiml... dafuq? :?
Mno, zkusím tu lokaci najít znova a podívat se tam. Je možný že se to nějak buglo, raději to checknu.
Jinak jsem teď hrál dál a cutscény jsou mlask. Skoro CGI místama.

Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Někde jsem četl, že podpora teselace má teprve přijít, je to pravda? Na dlažebních kostkách či na střeše se mi ale občas zdá, že to teselované je :?:
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tessellace v zakladu tam nekde je. nVidia tam doda (respektive Ubisoft dostal assety a z nich on doda update) pokročilou formu tessellace http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ssellation to zase bude zrat vykon jako prase :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“