Assassin's Creed: Unity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed: Unity

Příspěvek od xakrurychle »

tak shrnu taky sve postrehy:

dneska jsem to bohuzel musel restartovat, psko to proste nedavalo a lagovalo to tak ze sem malem dostal epilepticky zachvat.
nebudu se tu rozplyvat nad tim, jak krasne je vse vymodelovano atd. - proste to tak je a je to supr
co ale nedokazu skousnout jsou fakt vyrazny chyby jak v ovladani, tak i v samotnym zpusobu hry - napr v boji se mi zda, ze v pripade vicera utocniku to proste nestiha, obrana nefunguje, utok nefunguje, a je to proste takova patlanice...dale mi silene chybi take cover pred strelema - pokud to bylo v poslednich 2 dilech, nemelo by to chybet i v dalsim..

tim se dostavam k dalsi veci - logicky krok pro dalsi dil je podle me vylepseni stavajicich veci, a pridani novych featur, zde mi proste chybi "stare" veci..napr prave to kryti proti strelbam,

dal mi prijde ze tu docela chybi stealth kill s hidden bladema, tvurci vsadili na "brutalni" zabijeni, napr pri air assassination se mi casto (skoro porad) stava, ze na nej sice skoci, ale uz ho nedodela, a pocka az vstane a teprv potom ho posle na onen svet..

shrnuti:
veci co tam delat - hafo, uz dva dny pouze beham po meste a sbiram bedny vcetne tech zamcenych, to je nejvetsi sranda otvirat ty trojzamky s locksmith level 1 :D, nektery bedny delam treba 10x...
dale me nasralo, ale fakt vylozene nasralo, ze pro jrani co-op misi musim zakoupit ps plus ( 400,- /3 mesice, 1200,-/rok), to mi teda fakt silene vadi ( uz tak jsem dal za hru 2.5K), je to naposledy, ubisoft u me skoncil
otresny pristup k zakaznikovi...

nekdo se projde po parizi, a staci mu to, jo je to hezky udelany o tom zadna, ale z meho pohledu "hratelnost" hry s tema chybama..hluboke zklamani
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No jak se chces kryt před kulkou ? Jo stava se, ze prileti kulka a konec. Souboje aspoň nejsou uplne trivialni. I vykryvani funguje, ale ne vždy a proste pokud je protivniku vic, tak te nejakej propíchne, nebo rozmázne sekerou. Proste nechova se to dementne, ale spis vic realne a musíš používat další predmety a vice taktiku, nez hura do chumlu a dvěma tlacitkama všechny vyřezat. S taktikou "skocim do nich a rozsekam je savli" skoncis rychle na chladny ulici.

No ono to prave je dost delany na zabijeni spis stealth nez rubanici. S rubanici většinou nasleduje opakovani mise.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Taky máte noc tak světlou? Když jde člověk v ulicích tak to je pohoda celkem, ale nebe je prostě světlý jak kdyby bylo ve dne zataženo :shock:
PS5 Pro | LG OLED CX55
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Hladis píše:No jak se chces kryt před kulkou ? Jo stava se, ze prileti kulka a konec. Souboje aspoň nejsou uplne trivialni. I vykryvani funguje, ale ne vždy a proste pokud je protivniku vic, tak te nejakej propíchne, nebo rozmázne sekerou. Proste nechova se to dementne, ale spis vic realne a musíš používat další predmety a vice taktiku, nez hura do chumlu a dvěma tlacitkama všechny vyřezat. S taktikou "skocim do nich a rozsekam je savli" skoncis rychle na chladny ulici.

No ono to prave je dost delany na zabijeni spis stealth nez rubanici. S rubanici většinou nasleduje opakovani mise.
tys nehral starsi dily vid? proste kdyz ti zacne blikat ze na tebe miri, tak si jednoho pritahne jako zivy stit.
nerikam ze to ma bejt trivialni, nemam problem hrat stealth, vcera jsem hodinu a pul hral "protect Napoleon", je to ta mise, ktera se da hrat i co-op, ale hral jsem ji sam..
dalsi vec co me chybi/mrzi - kdyz hodim smoke bomb v boji s hodne protivnikama, tak me stve ze pak do nich taky seka jak zblazneny, misto aby je proste hidden bladem rychle podrizl..v minulych dilech to tak fungovalo, koneckoncu to takhle bylo i v letosnim traileru, ale ve hre je proste sekam jak normalne, rozdil je ze se nebranej, i tak je to ale na 3-5 uderu nez jednoho vyridim
Naposledy upravil(a) xakrurychle dne pon 17. lis 2014, 09:34, celkem upraveno 1 x.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

xakrurychle píše: dale me nasralo, ale fakt vylozene nasralo, ze pro jrani co-op misi musim zakoupit ps plus ( 400,- /3 mesice, 1200,-/rok), to mi teda fakt silene vadi ( uz tak jsem dal za hru 2.5K), je to naposledy, ubisoft u me skoncil
otresny pristup k zakaznikovi...
WTF ? Multiplayer je na konzolích placenej. Poděkuj MS a Sony, za tohle Ubisoft fakt nemůže. Na PC nic potřeba pro co-op platit není.
Riku píše:Taky máte noc tak světlou? Když jde člověk v ulicích tak to je pohoda celkem, ale nebe je prostě světlý jak kdyby bylo ve dne zataženo :shock:
Jo, já teda noc zatím zkoušel jen nastavením v menu a je fakt světlá, docela škoda. A vůbec ten chybějící cyklus dne a noci je hrozně lame.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Asi se snazili ovladani zjednodusit, ale tohle je bota, ze nelze pouzit zivy stit. Funguje aspon "retezove" zabijeni? Contraataky? Vyuziti zbrane nepratele? Nebo je to bezducha sekacka? Tohle bylo to nejlepsi v serii, jak se clovek v obkliceni posouval od jednoho k druhemu a postupne je krasne likvidoval jak v baletu, jednemu dal pesti, druhemu kolenem, tretimu hlavicku, pote sekyrkou a dodelal skrytou cepeli
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Jak je ta hra na tom s patchema? Zahraji si ji na medium aspon se stabilnimi 30fps? :-D
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

durod píše:Asi se snazili ovladani zjednodusit, ale tohle je bota, ze nelze pouzit zivy stit. Funguje aspon "retezove" zabijeni? Contraataky? Vyuziti zbrane nepratele? Nebo je to bezducha sekacka? Tohle bylo to nejlepsi v serii, jak se clovek v obkliceni posouval od jednoho k druhemu a postupne je krasne likvidoval jak v baletu, jednemu dal pesti, druhemu kolenem, tretimu hlavicku, pote sekyrkou a dodelal skrytou cepeli
nefunguje...bohuzel
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

tři patche hned krátce po vydání, to se Ubisoftu opravdu "povedlo" :twisted:
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/

MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... lepší než kdyby na to kašlali a vydali patch až na Vánoce třeba. Možnost že by hra vyšla v tak dokonalém stavu, že by nebylo patchů potřeba raději ani nezmiňuji, dnes se zřejmě hraje na termíny vydání a tak se to drobným chybičkám holt nevyhne.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

xakrurychle píše: nefunguje...bohuzel
Tak to je docela fail...
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

durod píše:
xakrurychle píše: nefunguje...bohuzel
Tak to je docela fail...
Ja nevim, predesly dily jsem nehral, ale tohle je teda realnejsi. Zadna rubanice s prstem v nose, jako Mordor. Docela vyzva. Zkousel jsem misi pro ctyri lidi jit sam a to je poradna chalenge. Doporucuju pro ty, ktyri si mysli, ze dnesni hry jsou moc jednoduchy. Nejde proste naběhnout a vse vyrubat.
del42sa píše:tři patche hned krátce po vydání, to se Ubisoftu opravdu "povedlo" :twisted:
Zatím jsou jen dva a ktrera hra dnes nemá patche a často i hned po vydani :roll:
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

Hladis píše:
del42sa píše:tři patche hned krátce po vydání, to se Ubisoftu opravdu "povedlo" :twisted:
Zatím jsou jen dva a ktrera hra dnes nemá patche a často i hned po vydani :roll:
vidím, že i kdyby Ubisoft vydal deset patchů, tak ty se tady budeš tvářit, že je to naprosto normální a postovat smajlíky s rolovacíma očima všem kdo si dovolí na to poukázat :twisted:

a patche jsou tři :wink:

http://www.gamespot.com/articles/assass ... 0-6423630/
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/

MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ano, dam krouticiho smajlika nekomu, kdo tu hru nehraje, hrat evidentne ani nebude a neumi ani cist. Patche jsou dva :roll: Treti patch není venku. :facepalm:
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

jo a ten třetí dělají v Ubisoftu jen tak z nudy a nejspíš asi ani v brzké době nevyjde , co ? :roll:

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Bude to o zvyku, ale co jsem videl gameplay, tohle mi bude rozhodne chybet
Assassin's Creed 3 Advanced Fighting
je to takove efektnejsi, vc. obrany pred strelbou...
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

to hladis: vsak jsem psal- protect napoleon - ta je tusim pro 4, sam jsem ji hral hodinu a pul

to durod: jo, to byla parada ty animation kills..
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Co popisuješ hned v prvním příspěvku viz výše, je přesně a výstižně popsáno čeho jsem si taky všiml. Odražení nepřítele jednou funguje podruhé ne a celkově je boj i pohyb nejistý.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

del42sa píše:jo a ten třetí dělají v Ubisoftu jen tak z nudy a nejspíš asi ani v brzké době nevyjde , co ? :roll:
Koukni se laskave co jsi psal. Je dost blby neuznat vlastní omyl a i hatovat a trollovat chce trochu glanc.
durod píše:je to takove efektnejsi, vc. obrany pred strelbou...
No uprime když tohle video vidim a ten souboj, tak to vypada strasne stupidne. Ty NPC jsou uplne pitomy a strilet když mas zivej stit ? To moc nedava logiku. To uz mi prijdou lepsi souboje v Mordoru. V AC:U taky vidíš ze na tebe mirej a muzes udelat kotoul, nebo se proste schovat, nebo pokud je blizko mu to "prerusit". Muzes hodit smoke, muzes je oddělat na dalku musketou nebo pistoli....... Kazdopadne hodne strelcu z musket je po strechach a balkonech a je potřeba je prvne zlikvidovat. Jakmile nekam takhle vbehnes, nebo te zmercej a nestacis utyct, tak lezis.
xakrurychle píše:to hladis: vsak jsem psal- protect napoleon - ta je tusim pro 4, sam jsem ji hral hodinu a pul
No ja vzal nejakou misi pro 4 hrace, co mela několik urovni a bylo to peklo. Slo o to, ze Templari slohli jidlo lidem a unesli nejakou zenskou. Prvne jsi musel zjistit kde ji drzej, pak ji osvobodit (to vse v bloku baraku napechovanych templarema), pak se s ni (zivou) dostat k jidlu, kdy musíš projit přes několik bloku nepratel a nakonec zabit ctyri dobře strezeny templare separatne. DVa na obsancovanym trzisti a dva v bloku domu. Jakykoliv fail okamzity opakovani. Radsi nebudu rikat jak dlouho mi to trvalo :)
jack08 píše:Co popisuješ hned v prvním příspěvku viz výše, je přesně a výstižně popsáno čeho jsem si taky všiml. Odražení nepřítele jednou funguje podruhé ne a celkově je boj nejistý.
jj nekdy se to, ze muzes utok odrazit, neukaze. Nejde vykryt 100% utoku. Jednoduse prijde manik a zezadu te propíchne.
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

Hladis píše:Je dost blby neuznat vlastní omyl a i hatovat a trollovat chce trochu glanc.
tak to by sis z toho měl vzít ponaučení :-D

BTW, v čem jde o hatovaní a trollovaní ? V tom, že jsem napsal , že tohle Ubisoft podělal ? Měl jsem je za to pochválit ? :roll: Nebo v tom že hra má už tři patche, byť třetí ještě nevyšel ? A co to mění na pravdivosti sdělení ? I kdyby ten třetí patch vydali až za měsíc ( o čemž silně pochybuju ), tak pořád bude platit co jsem napsal a to, že hra kráce po svém vydaní má/bude mít už tři patche.( ale protože ty jak koukám rád slovíčkaříš, připíšu tam i ten budoucí čas )

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“