Dobrý den mám problém že při běžném používání pc se počítač zamrzně z HDD to trošku zašumí a dále je zamrzlá celá plocha po pár vteřínách předpokládám že je to zdroj /7 let starý ale I tak bych se chtěl zeptat na váš názor.Vše je staré přes 5 let jen grafice bude asi rok od zakoupení.. .
jestli zasumenni nebude zaparkovani disky/hlavicek a pak bude problém s jeho probuzenim. Predpokladam ze v PC mas jeden disk a tudíž je systemovy.
Zkusil bych na pocitaci zatezovy test, jestli nebude problém spise s nestabilitou, doporucim třeba OCCT a tam dej hodinovy test a uvidíš.
V pripade ze by to v OCCT proslo, podivej se jak mas v ovladacich panelech ve sprave napajeni nastevene vypinani disku. Zkusil bych vypinani disku při necinosti vypnout jestli problém neprestane.
Jo jeden disk pouze systemovej.OCCT prošlo ale koukám do těch ovladacích panelů ale ukazuje mi to že se vypíná po 20 minutách mám to přepnout na nikdy?
Odchazi nespolehlivy chipset Nvidia - smekam, ze dokazal vydrzet tak dlouho.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo