nova sestava problem

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
elurban
Začátečník
Začátečník

nova sestava problem

Příspěvek od elurban »

Pri sestavovani se mi naskytl problem,jakmile vse poskladam,tak pri zapnuti se toci vetraky,ale obraz nenacte a nereaguje tlacitko vypnuti jen kdyz vypnu od zdroje,nekdy se jen roztoci fany na dve sekundy a nic,aby se pc poradne zapl pomuze kdyz desku vice utahnu ke skrini,ale ani to nekdy nepomuze,uz opravdu nevim co muze byt za problem,zkousel jsem odpojit vse,ale bez vysledku,sestava MSI H61M-P20 (G3),i5 2500,4gb 1333,whitenergy 500w
CPU:Intel core i5 2500,RAM:8GB Kingston Hyper x blue,MB:MSI H61M-P20 (G3),GK:Asus GTX660
McToxx
Nováček
Nováček

Re: nova sestava problem

Příspěvek od McToxx »

elurban píše:Pri sestavovani se mi naskytl problem,jakmile vse poskladam,tak pri zapnuti se toci vetraky,ale obraz nenacte a nereaguje tlacitko vypnuti jen kdyz vypnu od zdroje,nekdy se jen roztoci fany na dve sekundy a nic,aby se pc poradne zapl pomuze kdyz desku vice utahnu ke skrini,ale ani to nekdy nepomuze,uz opravdu nevim co muze byt za problem,zkousel jsem odpojit vse,ale bez vysledku,sestava MSI H61M-P20 (G3),i5 2500,4gb 1333,whitenergy 500w
Podobny problem se stal tenkrat i me kdyz sem skladal moje prvni pc a nakonec byla spatna deska kvuli staticky el.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Začal bych výměnou té šílenosti které říkáš zdroj za něco kvalitního a pak viz kolega, desku... všechno vyndej ven na stůl a vyzkoušej to mimo skříň..
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

Zkousel jsem na stole a bez vysledku,zkusil jsem to znovu slozit,ale jen se protoci na cca 2 sekundy fany,parkrat mi pomohlo utahnout sroubky a vse jelo,ale bez obrazu.
CPU:Intel core i5 2500,RAM:8GB Kingston Hyper x blue,MB:MSI H61M-P20 (G3),GK:Asus GTX660
McToxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od McToxx »

Puc si od nekoho nebo sezen zdroj a vyskousej ale jak sem psal spis to bude mrtva deska......
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

Tak jsem zkousel zdroj,ramku,a u jinych slo,zkusil jsem jiny zdroj na tu desku v cizi sestave se stejnym vysledkem jako u me,takze jedine zbyva deska,ktera je nova a zrejme vadna a nebo procesor,ale ten je v poradku,takze deska,takze mam ji dat na reklamaci?nevite jak je to u alfacompu ? Jestli mi daji hnedka novou nebo budu muset cekat
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

A nemohl by to byt jeste procesor ?
McToxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od McToxx »

elurban píše:A nemohl by to byt jeste procesor ?
Tezko rict a jak se teda pc chova?kdys ho zapnes tak se na 2s prrotoci fan a furt dokola?nebo to bezi normalne bez obrazu pokud jo skus jeste vypojit od proudu a vyndat baterku 10s pockat dat spet a zapnout jinak pouzivas pcie grafiku?vetsinou procesor neodchazi a kdys jo tak je to ta posledni vec co v pc odejde..
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

protoci vetraky a je bez obrazu,ale nejde ani vypnout pres tlacitko jen na tvrdo pres zdroj,nekdy se jen rozjedou vetraky a okamzite zhasne a pomuze vypnuti a zapnuti zdroje aby aspon nastartoval,jinak pouzivam integrovanou,zkousel jsem jiny vystupy a nic,vse krom procesoru jsem odzkousel a bez problemu,jen ten procak jsem nemel kde,baterku jsem vytahl na noc a rano zapojil a nic,zitra ji jdu dat na reklamaci tak jen jeste zjistuju jestli to je definitivne deskou
Naposledy upravil(a) elurban dne čtv 4. pro 2014, 15:34, celkem upraveno 1 x.
McToxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od McToxx »

Urcite deska kdiby to bylo cpu tak by deska mela jet normalne jen ti nepude nic ale vetrak na cpu chladici a v bedne by se tocily furt..
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

Ok,diky,jsem zvedav na tu reklamacku
McToxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od McToxx »

Jj taky sem zvedavej jestly ti daj kus za kus nebo budes muset cekat.
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

Tak mi ji vyreklamovali bez problemu za novy kus az jsem se divil s jakou lehkosti a ochotou to slo,tak jsem zvedav jestli uz to pojede
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Jinak pokud ti nejde vypnout PC tak staci to tlacitko power podrzet cca 5sec.. nemusis skubat kabely ze zdroje ;)
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
elurban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elurban »

To jsem zkousel,ale ani tak to neslo,novou desku jsem dostal a pocitac jede skvele,takze deska byla v haji
McToxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od McToxx »

Tvs statyka je blba no tak aspon ze se to viresilo
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“