Hands on grafické karty GTX 750Ti ASUS STRIX

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Hands on grafické karty GTX 750Ti ASUS STRIX

Příspěvek od godlike »

No ja treba "ocenuju" ze ji Apple dava do ntb za 65 litru.. :roll:
Kram jsem myslel, jako Strix.
Mac...
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

STRIX má hodně ustřelenou cenu, jinak 750Ti stojí tak průměrně 4.2K slušná edice http://www.czc.cz/graficke-karty/produk ... 81=sNVIDIA. což vzhledem ke kurzu dolaru tak je. Srovnáváš top verzi 750Ti s entry 960, ale může být no :wink: .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

flanker píše:co pamatuju, stávala okolo 3700-3800Kč
Nestávala. V CZC byla nejnižší cena za celou dobu prodeje něco málo přes 4100 Kč. Normální nereferenční edice GTX 750 Ti stály zhruba o pět stovek méně. Strix byl vždycky dražší a bohužel pro něj Nvidia nasadila cenu GTX 960 tak, že se už 750 Ti Strix hodně nevyplácí. Člověku se po stránce poměru cena/výkon už více vyplatí koupit Strixe GTX 960.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Bývalo by bylo lepší uvést pouze naměřená čísla a úvahy o plynulosti si nechat pro sebe. :wink:
Knowledge is power
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Obecne jsou 750TI cenove mimo i kdyz byl kurz Kc lepsi. No, pekne si tu trollujeme :) Proste nekdo si chce obhajit svou GK, tak jo. V pohode.
Mac...
czepcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od czepcz »

No nejde o to ze bych tady tu kartu chtěl něják hájit a povznášet ji nad cokoliv ostatní . Já jsem prostě jen velice překvapen co ta karta dokáže nato co má osazeno na PCB . Ta karta dokáže po troše přetaktování rozjet většinu Ačkových titulů na Ultra při 1920x1200 což mě prostě příjemně překvapilo ( pokud jste tedy ochotní spokojit se s 30FPS , což jak jsem si všimnul nikdo nejste :D ) , upřímě kdo by tu kartu kupoval v dnešní době šílené inflace a nástupu nové generace Maxwell konkrétně 960 by byl blázen . A k příspěvku že strix je šrot no tak jsi asi nikdy v rukou nedržel nic z edice strix :) .
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Průměrnejch 30 fps je opravdu děsně málo a většinou prod hranicí hratelnosti. Ta karta má prostě špatnej poměr cena/výkon, ideálně by měla stát tak polovic. Je to low-end za cenu mainstreamu.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

presne tak ta karta je predrazena a pro PC do kterejch ma smysl se o ni ani nevyplati uvazovat
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“